pátek 23. října 2015

Nedokončené záležitosti jsou formou nepořádku

"Nedokončené záležitosti jsou formou nepořádku. Tato forma nepořádku je méně na očích a je snazší ji ignorovat než ostatní typy, ale její následky jsou dalekosáhlé. Všechno, co je nedokončené v oblasti tělesné, duševní, citové a duchovní, zaplňuje nepořádkem vaši duši.

Věci, kterými se nezabýváte ve svém domově, odrážejí témata, kterými se nezabýváte ve svém životě, jsou stálou zátěží a odsávají vám energii. Jsou to takové ty drobné opravy, jako oprava rozbité zásuvky nebo kapajícího kohoutku, servis ústředního topení nebo klimatizace anebo ochočení té divočiny, v niž se proměnila zahrada. S velikostí či důležitostí té věci roste i míra negativního vlivu na vaši schopnost pokročit se svým životem dál.

Knoflíky, které potřebují přišít, telefonáty, které je třeba vyřídit, vztahy, od nichž je třeba se posunout dál, a mnoho dalších různých nedořešených nebo nedokončených věcí ve vašem životě bude brzdit váš pokrok, pokud se jim nebudete věnovat. Vaše podvědomí tyto věci potlačí, když si to budete přát, ale stojí to mnoho energie. Budete překvapeni, jak prudce se zvýší hladina vaší energie, když prostě dokončíte všechny rozdělané a nedokončené záležitosti."

* * *
- z knihy Zbavte se nepořádku s feng-shui, Karen Kingstonová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.