pondělí 2. listopadu 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 2. do 8.11. 2015

Ahoj, vítám vás u duchovního vedení pro tento týden! Já jsem Robert Reeves a tento týden se zdá být velmi tvořivý. Chtěl bych tedy, abyste si v tomto týdnu našli nějaký způsob, jak vyjádřit svou kreativitu. Velmi moderní jsou opět omalovánky! A tak pokud se třeba cítíte vedeni k vybarvování, kupte si omalovánky a vybarvujte si je. Studie dokazují, že už pouhé sezení a tvoření něčeho má terapeutické účinky. Andělé nám říkají, že tento týden si máme užívat svou tvořivost. Dovolte inspiraci, aby proudila skrze vás! Protože jakmile vámi proudí, urychlí se tím také výsledky. Spustí se tím řetězová reakce, která začne do vašeho života přinášet nové věci, začnete dostávat nové nápady, zkrátka se všechno rozproudí, a to jak ve vaší mysli, tak i ve vašem těle a duši, a to vás povede na cestu radosti a štěstí. 
Podívejme se také na jednu z karet Květové terapie a na to, co nám chtějí říci pro tento týden. Jako vždy se ptám andělů na to, co potřebujeme nyní vědět, a jednoduše věřím tomu, co mi říkají. Tentokrát hodně míchám, což samo o sobě něco značí. Když vykládáte karty sobě nebo další osobě a míchání trvá delší čas, znamená to obvykle, že vy nebo daná osoba si nejste úplně jisti směrem, kterým se vydat a co udělat dál. Taková energie tedy může být i v tomto týdnu. Možná prostě nevíme, kudy dál nebo jaký další krok podniknout. Podívejme se na kartu, která nám vyšla.

Očištění, karta bílé růže! Je to jedna z mých nejoblíbenějších květin a moc rád s ní pracuji, protože je spojena s archandělem Michaelem. Archanděl Michael je silný a mocný anděl, který nám pomáhá odstranit z cesty všechny negativní energie, zbavuje nás strachu a dodává nám úžasnou odvahu. Pokud jste se báli udělat další krok nebo váhali ze strachu, že uděláte špatné rozhodnutí, archanděl Michael je s vámi. Je tady, aby vám řekl, že všechno bude v pořádku. Že to zvládnete a že jste na to dostatečně silní! A toto očištění znamená nechat jít všechny ty otravné myšlenky, které vám stojí v cestě. To dlouhé míchání karet znamená, že naše energie je rozptýlená, roztříštěná mezi příliš mnoho věcí, kvůli čemuž se nemůžeme soustředit. Archanděl Michael nám do toho tedy krásně vstupuje, aby nás očistil ode všech myšlenek, které nepotřebujeme. Pomáhá nám přestat si zbytečně komplikovat věci, kvůli kterým si vůbec nemusíme dělat starosti. Říká, že se stresujeme kvůli maličkostem a detailům, na kterých v širším měřítku vůbec nezáleží. Rovněž říká, že se příliš snažíme dělat všechno perfektně a bezchybně, jenže s takovou svá díla a projekty nikdy nevydáme do světa. 
To bude asi i pro mě. Pracuji na nové stránce s výukovým kurzem a pořád ještě řeším takové detaily, které vůbec nesouvisí s kurzem, jako třeba kterou barvu použít na text nebo jestli bych měl posunout okraje ještě o půl milimetru dál. Ale na tom nezáleží, jde o ten obsah. O to poselství, o které se chci podělit. Jde o tu práci, kterou mám dělat. 

Pozvěme si tedy tento týden do svého života archanděla Michaela a nechme ho, aby nám odstranil z cesty vše, co nás rozptylovalo a zpomalovalo. Cítím, že je s námi, i vy můžete jeho přítomnost cítit, např. jako teplo, které vás najednou zahalí. Následujte tedy tu odvahu, kterou vám dodá, a vydejte se na novou vzrušující a tvořivou cestu.

Mějte nádherný týden, užijte si každý den a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.