středa 11. listopadu 2015

Význam andělských čísel 11, 111 a 1111

Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým andělé komunikují s lidmi, je univerzální jazyk čísel nebo hudby.
Starověký řecký filozof Pythagoras byl první, kdo prohlásil, že čísla mají své vibrace. Vyučoval o tom, že celý vesmír je matematicky přesný.
Vidíte-li opakující se číselné řady, je to poselstv od vašich strážných andělů. Můžete je požádat, aby vám vysvětlili, co se vám snaží říct, a budete-li v tichosti naslouchat, uslyšíte jejich odpovědi jasně.
Někdy však není snadné své anděly slyšet, zvláště když jste ve stresu nebo když spěcháte.
Andělská čísla jsou tedy jakýmsi těsnopisem mezi vámi a vašimi anděly. V případě jedniček představují tato poselství o bráně energie. Čím více jedniček vidíte, tím silnější cesta je. 
Prakticky to znamená, že vaše myšlenky procházejí cyklem, v němž se okamžitě zhmotňují do hmotné podoby. Pomyslíte na to a bum! Stane se to. Když se tento cyklus objeví, je obzvláště důležité udržet své myšlenky zaměřené na svá přání a zůstat pozitivní. Jinak se místo toho okamžitě zhmotní vaše strachy. Můžete Nebesa požádat, aby vás povznesla, tak aby vaše myšlenky zůstaly soustředěné na ty nejvyšší možnosti.
1, 11, 111 a 1111 v Andělských číslech znamenají: "Udržujte své myšlenky pozitivní, protože vaše myšlenky se okamžitě zhmotňují do hmotné podoby. Soustřeďujte se pouze na to, co si přejete, nikoli na to, čeho se bojíte."


* * *

zdroj: http://www.angeltherapy.com/blog/meaning-11-111-and-1111
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.