pondělí 7. prosince 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 7. do 13.12. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Pojďme se společně podívat, co nám naši andělé a květiny chtějí pro tuto dobu sdělit. Jak vidíte, na pozadí za mnou je nádherná bílá růže, která povznáší a čistí energie. A to hlavně pro to, že mi andělé pověděli, abychom v tomto týdnu nechali jít všechen stres. Čím dál více se blížíme k Vánocům a ke konci roku, a pokud chodíte po nákupních centrech nebo trzích, může to tam být šílené. My však potřebujeme zůstat v míru. Dovolte bílé růži, aby vás očistila ode všech nižších energií a umožnila vám být uvolnění. Má to být období radosti, oslav, vděčnosti, vzdávání díků a sdílení lásky s druhými. Nenechte se obalamutit stresujícími energiemi, které vás vedou spíše k negativitě. Dobře? Podívejme se tedy, která karta nám pro tento týden vyjde.

Je to karta hortenzie s názvem První krok. Hortenzie je zajímavá květina, protože dokáže měnit barvu květů v závislosti na tom, v jaké půdě vyrůstá. Koupíte si růžovou, doma ji zasadíte na své zahrádce a ona vám zmodrá. Tato květina odpovídá na vlastnosti půdy, ve které je zasazena. Ale dělá to jemným, hezkým způsobem, takže si nikdy nevšimnete zničehonic nějaké náhlé změny. Přesně o tom tato její energie vypovídá nyní - nechte odplout svoji minulost a otevřete se tomu hezkému, co k vám přichází společně s novým rokem. Rok 2016 je už za rohem. Tím vás nechci děsit prosím vás :D Ale je to tak, je skutečně už za rohem. Tato květina vám říká, že tímto přelomem a proměnami můžete projít pohodlně. Můžete být celou dobu v míru a uvolnění. Nenechte se uvádět do stresu. 
Dalším poselstvím této květiny je to, že máme své situace nebo problémy rozdělit na malé krůčky. Dovolte si pracovat na nich krok za krokem, pozvolna. Potřebujeme soustředit svou energii pouze na jednu věc.

Tento týden si tedy dovolte projít těmi změnami, nechte se očistit, abyste neupadli do stresového módu, a své záležitosti si rozdělte na velmi malé, snadno uskutečnitelné kroky.

Jsem velmi nadšený z toho, jak se nám rok chýlí ke konci a přichází úžasná nová energie roku 2016. Užijte si každý okamžik tohoto týdne a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/909400535763441/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.