neděle 21. února 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 22. do 28.2. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Mám tady s sebou jako vždy své karty Květové terapie a chtěl bych vám připomenout, že je důležité své vykládací karty čistit. Dopřejme si tedy chvíli a požádejme anděly o pomoc, aby karty očistili od jakýchkoli negativních energií, bloků nebo starých otázek, na které jste se ptali, a nyní, když máme karty čisté, se zeptejme andělů, jaké informace pro nás mají na tento týden. Letošní únor má jeden den navíc, a tak doufám, že jste přemýšleli nad tím, jak byste mohli tento den navíc strávit. 

A je to karta Nový nápad. Ta nám tu vyšla už před pár dny a tak se zdá, že stále ještě jsou mezi námi ti, kteří svým nápadům dostatečně nenaslouchali. Věnujte pozornost těm myšlenkám a pocitům, které k vám přicházejí! Věřte těm vhledům a inspiraci, kterých se vám dostává! Někdy, když něco nefunguje, tak to prostě nemá fungovat. Dovolte mi říct to ještě jednou: Když něco nefunguje, nemá to fungovat. A tak, když se snažíme vynutit si, aby se něco dělo, když děláme všechno, co jen dokážeme vymyslet, jen abychom to přinutili fungovat, a stejně to nefunguje, pak je načase ustoupit od toho. Protože nám tím Vesmír nebo naši andělé chtějí říct, že tato konkrétní část prostě není ta pravá. Neznamená to vzdát se toho nápadu, ale zkrátka vyzkoušet jinou cestu, jak dosáhnout jeho uskutečnění. Pokud jste tedy běhali hlavou proti zdi a měli s něčím problémy, ať už ve svém osobním nebo profesním životě, zeptejte se sami sebe: Jak bych se mohl/a dostat do stejného cílového bodu, aniž bych musel/a pokračovat touto konkrétní cestou? A já vám ručím za to, že se vám dostane úžasných nových nápadů, díky kterým se dostanete do stejného cílového bodu s mnohem menší frustrací. A to přesně chceme. Chceme mír. Chceme radost a chceme štěstí. Může to být úžasné tyto nové nápady rozvíjet. Často se necháme odradit tím, že věci hned nefungují tak, jak bychom si představovali. Ale to neznamená, že bychom tyto nápady měli zahazovat. Znamená to podívat se na celou věc jinak a své nápady jinak uskutečnit. 

Těším se na všechny ty nápady, které přivedete k hojné úrodě! Doufám, že budete mít úžasný týden a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/vLssOoDVYcI
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.