neděle 3. dubna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.6. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Pojďme se tedy podívat, která z karet Květové terapie nám vyjde pro tento týden. Pro tento týden nám andělé říkají, že máme pamatovat na to, že my sami máme moc nad svým štěstím. Tak často zapomínáme, že sami máme moc nad svými emocemi! A tak, když se budeme dívat na to všechno, co se nám v životě děje, ať už v tomto týdnu nebo i v průběhu celých posledních měsíců - andělé říkají, že u některých to trvá i celý rok, a já vám posílám mnoho lásky, andělů - máme podle andělů pamatovat, že sami máme moc nad tím, jak to všechno na nás působí. Jsme-li tedy uprostřed všeho toho chaosu a jsme vystresovaní a děláme si starosti, máme zároveň moc ovlivnit to, jaké pocity si těmi dramaty necháme navodit. Díváte se na to a říkáte: "Nemohu změnit tuto situaci." A to je možná pravda. Ale můžete změnit to, jak se na to díváte. Andělé tedy chtějí, abychom se v tomto týdnu soustřeďovali na svou radost a štěstí. Místo abychom se nechali vtáhnout do dramat a stresu, zaměřme se na ta úžasná požehnání, která máme. Já jsem třeba tolik vděčný za vás - za to, že si děláte čas na tato naše setkání a díváte se na moje videa. Je mi prostě velkou ctí, že je tolik lidí, kteří chtějí naslouchat tomu, co chci říct. A pokud vám mohu nyní nějak pomoci, tak říkám, abychom se v tomto týdnu místo chaosu zaměřovali na lásku a mír. Vím, že nám to pomůže :) 

Pro tento týden nám vychází karta žluté lilie, Finanční léčení! To je skvělé! Nám se vždycky moc líbí, když nám tato karta vyjde! :D Je to totiž karta hojnosti. Je to karta, která nám říká, že nastal právě teď vhodný čas dosáhnout svých cílů a žít své sny. Andělé mi říkají, že u většiny lidí toto selhává na penězích. Když přemýšlíme nad svými sny, přáními a cíli, často se nám postaví do cesty peníze. Dělat spoustu věcí stojí peníze - když chcete letět někam do ciziny, chcete jít na seminář nebo se něco naučit, to všechno stojí peníze. Jako naturopat vím, jak drahé to bylo, než jsem se jím opravdu stal. Myslím si, že právě peníze jsou často tím blokem, který nám brání přijímat hojnost, kterou potřebujeme. 
Jeden tip, co můžete udělat, je napsat si na papírek požadovanou částku peněz a den, do kterého si ji přejete získat. "Prosím o částku ________ do dne ________." A pak to podepište. Věřím, že když něco podepíšeme, opravdu tím vytvoříme ono duchovní pouto a spojení s tím, co jsme právě udělali. A k posílení celé věci to můžete napsat zelenou propiskou, na zelený papír, a pak to dejte někam ve svém domově, kde na to často uvidíte. Sám to většinou lepím na dveře, třeba od ložnice nebo na dveře od koupelny, tak abych to měl pořád na očích a připomínal si, že přitahuji hojnost.

Doufám, že tento týden budete mít skvělý. Vím, že v poslední době vyvstalo hodně věcí u mnoha lidí a chtěl bych, abyste věděli, že v tom nejste sami. Čas od času se věci tato vychýlí z pořádku a my si potřebujeme pamatovat, že jsme silní lidé a že tím nemusíme procházet sami. Na online médiích je úžasné, že tam jsou lidé neustále. Můžete dostat podporu 24 hodin 7 dní v týdnu. Lidé, kteří k vám pošlou anděly, nebo vám pošlou své objetí, protože jste úžasní a důležití pro nás všechny. 

Ať máte tedy tento týden obzvláště hojný a bohatý a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Elc3YJu4I-c
překlad: Magda Techetová 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.