pondělí 18. dubna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 18. do 24.4. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Vrátil jsem se právě domů po cestování a chtěl jsem se znovu napojit na přírodu. A tak jsme si já a Andrew (Robertův přítel - pozn. překl.) vyšli do okrasných zahrad a bylo to nádherné, dokonce celé rodiny motýlů jako by k nám přiletěly, aby nás pozdravily! A jak možná víte, motýli jsou jedním ze znamení, která nám Nebesa posílají. Když tedy vidíte motýla, znamená to, že vaši andělé jsou s vámi. Byl to opravdu krásný den.. než začalo pršet. Doufám, že i vy jste si užili hezký čas a nějakou zábavu. Pojďme se nyní podívat, která z karet Květové terapie nám pro tento týden vyjde.

Je to karta Moudrá duše. Znamená, že v sobě neseme mnoho moudrosti a informací a že máme za sebou již spoustu naučených lekcí. Neříká tedy, že bychom se měli ještě víc učit, brát další kurzy nebo číst další knížky, ale že už teď máme v sobě spoustu vhledů a že se díky tomu můžeme cítit sebevědomější a více si věřit, když si uvědomíme, co všechno už máme. Pořád se vám dostává nových poselství a nového vedení. A potřebujeme vědět, že když tomu věříme, když nasloucháme těm poselstvím, pak nám jich Vesmír posílá ještě více a více. Ale pokud se jich bojíme a odháníme je, a nechceme naslouchat, pak se proud informací zpomaluje. 
Tato karta pro tento týden říká, že jste moudré duše a že v sobě nesete již mnoho moudrosti, ze které mohou mít velký užitek i další lidé. Tento týden vás povzbuzuji k tomu, abyste tuto moudrost sdíleli s někým dalším. Dostane-li se vám příležitosti učit, udělejte to! Podělte se s druhými o něco, co může změnit jejich životy, jejich den, co jim přinese více štěstí a radosti a co potěší všechny kolem nás.
Hlas ega nám bude namlouvat, že musíme s druhými soutěžit, protože "když řeknu druhým tohle tajemství, tak to pak budou vědět všichni a nebude dost pro mě!" Ale to je šílené, to je prostě energie založená na strachu. Je nám k dispozici více než dostatek všeho, co bychom kdy mohli potřebovat! Nemusíme jeden s druhým bojovat, nemusíme spolu soutěžit, nemusíme si úzkostlivě chránit tajemství nebo je v sobě schovávat jen proto, abychom jen MY měli tu zvláštní moc, abychom jen MY měli ten speciální dar, abychom jen MY znali to tajemství. To nepřinese nikomu nic! Ale když se o ty informace a poselství začneme dělit, když začneme druhým dávat vhledy, když svým přátelům či rodině ukážeme jiný pohled na situaci, tak TO změní budoucnost všech.

Doufám tedy, že se tento týden budete s druhými dělit o svou moudrost a že si dovolíte být mocnými léčiteli. Mějte úžasný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/b_J5gErbHfo
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.