pondělí 27. června 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 27.6. do 3.7. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a přesně tady máte teď být, protože toto je duchovní vedení pro tento týden! Pro tento týden vám andělé vzkazují, abyste si všímali znamení, která vám posílají. Budou nám jich totiž posílat ještě více a objeví se mnoho vzrušujících příležitostí, a tak, když se objeví, prostě je přijměte s otevřenou náručí. Nezpochybňujte je, věřte svým pocitům, svému vnitřnímu vedení. To je pro nás nejlepší způsob, jak činit rozhodnutí. 

Pro tento týden nám vylétla karta jedné z mých nejoblíbenějších květin, bílé růže, s názvem Pročištění. Ta nám říká, že v průběhu tohoto týdne projdeme očišťujícím procesem. Existuje mnoho způsobů, jak pročistit své tělo. Tato karta ale vypovídá i o tom, abychom věnovali pozornost své energii. Abychom ji pročistili, povznesli výš a také pročistili své okolí a domov, své myšlenky a dokonce i okruh přátel. Tento týden bych tedy chtěl, abyste si všímali, co ve vás vyvolává nadšení, co pozvedává vaši radost. A stejně tak si všimněte, co ve vás vyvolává únavu, frustraci nebo hněv, a těmto věcem se vyhýbejte. A pokud se některým úkolům nemůžete vyhnout, postavte se k nim jinak - třeba s větší radostí a nadšením. 

Toto je tedy krásný očišťující týden, kdy se pustíme minulosti, pustíme se všech bloků a přijmeme všechny ty úžasné příležitosti, které nám naši andělé přinášejí. 

Vím, že budete mít krásný týden a přeji vám nádherný den a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/EFG8rAGrGgE
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.