čtvrtek 2. června 2016

Naučte se věřit vlastnímu vedení

"Přestože je moudré nechat si někdy poradit a požádat druhé lidi o vedení, ne vždy vám pomůže, když vám někdo druhý řekne, co a jak máte udělat. Někdy je namísto toho třeba, abyste se vy SAMI rozhodli, co a jak udělat, na základě vedení svého vlastního nitra. Žádáte-li o vedení zvnějšku a ono nepřichází anebo vám z každé strany chodí naprosto odlišná tvrzení, je to jasná známka toho, že máte naslouchat sami sobě. 

Často si nenasloucháte a nejednáte podle svého vedení jen proto, že jste paralyzováni strachem, abyste něco neudělali špatně. Naučíte-li se však naslouchat svému vlastnímu nitru a jednat podle něj, pak se spolu s tím naučíte také spoléhat na toto vedení, věřit mu a hlavně věřit sami sobě - tak stoupne vaše sebedůvěra a zároveň klesne váš strach, nejistota i potřeba vyhledávat souhlas, potvrzení či požehnání druhých. 

Vždy, když jednáte v souladu se svým vlastním vedením, je to v pořádku a je to to nejlepší, co můžete udělat, byť na to mohou mít různí lidé různé názory. Co si neuvědomují, je to, že ne vše, co považují za nejlepší, je opravdu to nejlepší. Mějte tedy prosím pokoru a pamatujte, že i když je zcela v pořádku mít v životě směr a cíle, nemusíte vždy vidět za horizont a uvědomovat si všechny souvislosti a následky. Vesmír je však vidí a vede vás pak přesně tak, aby to BYLO to nejlepší pro vás i pro ostatní, kterých se to týká, přestože to lidským myslím nemusí vždy dávat smysl. 

Vzdejte se prosím potřeby mít každý svůj krok potvrzený někým jiným. Naučte se žít svůj život v souladu s jeho proudem, aniž byste se neustále ujišťovali a přesvědčovali, zda opravdu plujete správně. Život ví dobře, kam vás má nést, a vaše nitro vám vždy poskytuje veškeré vedení, které právě potřebujete. Naučíte-li se v první řadě naslouchat jemu namísto hlasům a názorům druhých, zjistíte, že vedení druhých nakonec potřebujete vskutku jen velmi zřídka. Vzdejte se svého váhání a pochybností a naučte se věřit si. Váš život bude hned o mnoho snazší a svobodnější."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.