pondělí 18. července 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 18. do 24.7. 2016

Ahoj! Já jsem Robert Reeves a jsem velmi nadšený z toho, že pro vás dnes mohu vytáhnout vykládací kartu, která bude představovat energii nadcházejícího týdne. Cítím, že to bude spíše klidnější a vyrovnanější energie. Přijde mi, že většina lidí právě vyšlapala velký kopec - dosud to bylo jako funění vzhůru do kopce. A nyní tedy vnímám, že přijde ta fáze, kdy se pojede z kopce, všechno půjde rychleji, snadněji, a nám se to bude líbit. Je důležité, abychom milovali každý svůj den. Někdy se necháme příliš pohltit stresem, dramaty a každodenními povinnostmi. Dopřejte si tedy chvíli na to, abyste se mohli uvolnit, popadnout dech a mohli si svůj život také užít. Pamatujte, že si zasloužíte být šťastní! 

Karta pro tento týden je perfektní - Zjednodušte svůj život! Všechno, co jsem vám právě řekl, je obsahem této karty. Ale je to přesně tak - vypovídá o tom, že se toho na vás v poslední době navalilo hodně a vy nevíte, kterou hromadu úkolů vyřídit dřív, co řešit dřív, komu dřív zavolat... a tyto věci přicházejí dál, jedna za druhou. Co s tím? Jak můžeme svůj život učinit jednodušším, uvolněnějším a příjemnějším, abychom v něm měli více zábavy?
Co dělám já a co doporučuji i vám, je naplánování si každého svého dne, takže vím, co kdy budu dělat. Zapíšu si do diáře, že po dobu této hodiny v tento den budu natáčet video s týdenním poselstvím. Další hodinu, že ho budu nahrávat na internet. Navíc vím, že to nemusí zabrat celý ten čas, tak mi zbyde nějaký navíc. Všechno to mám v kalendáři a nezapomenu na to. Postupně si z toho vytvoříte zvyk.
Pokud s tím momentálně máte problém, doporučuji vám soustředit se pouze na ty nejdůležitější věci, které dnes potřebujete udělat. Vím, že toho máte celé hromady, ale co z toho je opravdu nejdůležitější? Je to třeba vyhledání informací o tématu, které vás zajímá? Nebo se ozvat oné osobě, se kterou potřebujete něco důležitého probrat? Potřebujete dokončit ten článek, na kterém pracujete? Nebo něco jiného? Ať už je to cokoli, bude to dnes mít prioritu č.1. Pro mě je to dnes toto natáčení. Po tuto dobu ignorují všechno ostatní - své e-maily, telefonáty, zkrátka všechno ostatní, dokud tuto činnost nemám hotovou. Nechci se nechat vyrušovat a mít svou energii rozptýlenou do všech různých směrů, když chci být přitom zcela s vámi. Chci se vám věnovat na 100% bez jakéhokoli vyrušování. A tak to taky zkuste! Co je pro vás dnes prioritou č.1, kterou si přejete mít dnes hotovou? Učiňte to prioritou a všechno ostatní odstrčte stranou do doby, dokud to nebudete mít hotové. Právě tak začnete zjednodušovat svůj život. Jinak budete svou energii rozhazovat sem tam a nikdy nic neuděláte pořádně. My všichni známe ten stav, kdy máme hromadu povinností a úkolů a nic se nám nedaří opravdu udělat, a tak to změňme!
V tomto týdnu se na své záležitosti podíváme prostě jinak, tak aby naše energie zůstala vysoká a inspirativní a přitom vyřídili věci, které jsou opravdu důležité. Tento týden budete mít jistě úžasný a produktivní a jistě uděláte spoustu skvělých věcí - jsem si jistý! 

Mějte tedy kouzelný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/PAXw_4LNfCU
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.