neděle 24. července 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 25. do 31.7. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení pro následující týden. Než se podíváme na karty, rád bych se s vámi podělil o krásu těchto úžasných tulipánů, které tady mám. Jsou nádherné, jak se otevírají, jako by říkaly: "Aaaah, je super být součástí tohoto videa!" Hihi :) A tak jsem si říkal, že mají asi poselství i pro vás. Tulipány nám říkají, že si potřebujeme nechat nějaký čas pro sebe. Vůbec nepochybuji o tom, že stejně jako já máte i vy milion různých věcí, které musíte každý den udělat. Někdy nás to ale opravdu zahlcuje, unavuje a frustruje, protože máme pocit, že věci nezvládáme. Někdy se můžeme dokonce cítit až na zhroucení. A tehdy cítíme, že potřebujeme oddech a prostě si udělat čas pouze na odpočinek. Ale řekneme si: "Cože?! Já si tak můžu dovolit nějaký odpočinek! Musím toho tolik udělat!" a vyjmenujeme deset, dvanáct, nebo i dvacet různých věcí, které musíme dnes udělat. Takže myšlenka na nějaký odpočinek nebo přestávku nám připadá jako šílenost. Přijde nám to jako nemožné. Já sám to tak někdy vnímám. Sám někdy slyším: "Hej, Roberte, fakt si už musíš odpočinout." a já na to: "Ne, to nemůžu, já na odpočívání nemám čas!" Ale když to udělám - a já to obvykle udělám, protože oni mě přinutí :D - a zastavím se, i kdyby to mělo být jen na hodinu nebo dvě, během kterých si zkrátka užívám den, dám si šálek čaje, zahradničím nebo dělám něco zábavného, co vyživuje mou duši a pozvedává mou energii, třeba si zajdu do květinářství a podívám se na další rozkošné květiny, které tam mají... a tohle když uděláme, tak se nám zvýší a obnoví naše energie a nabije nás to - takže to NENÍ ztráta času! Navrací se nám tím náš entuziasmus, naše nadšení a také dostáváme nové vhledy ohledně toho, jak své úkoly zvládnout efektivněji a dokonce i smysluplněji. Takže dopřát si ten odpočinek rozhodně není žádná ztráta času a mělo by to být na vrchní příčce vašeho seznamu priorit. I když vím, že toho dnes budu muset hodně udělat, zahrnuji do toho také nějaký čas na odpočinek. To je tedy poselství tulipánů pro nás :)
Pojďme se nyní podívat na to, která karta nám vyjde pro tento týden. 

A je to karta Zesilte své záměry. Je to něco na ten způsob jako to, co jsme si tu právě řekli. Vypovídá o tom, že jste svou energii rozptýlili do stovky různých věcí a žádnou z nich nemáte hotovou. Tato karta vás tedy vede, abyste celou svou pozornost soustředili pouze na jednu nejdůležitější věc, na tu, která vás nejvíce zajímá nebo která je nejvíce urgentní, a dokončíte ji mnohem rychleji, než byste si mohli myslet. Jakmile ji doděláte, můžete se posunout k další práci. Vložte svou energii a záměr do ní. Hotovo! Můžete ji škrtnout ze seznamu! Dokud to takto neuděláte, budete částečně tady, částečně tam, částečně jinde, budete rozptýleni všude možně a nic nedotáhnete do konce. Tento týden si tedy setřiďme priority. Nejen, že tyto věci dotáhneme do konce, ale zároveň je uděláme tak, aby nám prospěly i v dlouhodobém hledisku. 
Já sám to tak dělám. Chci být ještě produktivnější a chci, abych dělal všechno, co dokážu, abych vám posloužil a pomohl. Jak víte, uveřejňuji týdenní výklady, posílám vám nějaké věci na e-mail, chystám se také živě vysílat na Facebooku a také chystám nové zápisky na blogu a videa o dalších tématech, která vás zajímají. A chci, aby všechny tyto věci byly hotové v ten nejlepší čas. Je přitom třeba se podívat na svůj rozvrh a popřemýšlet nad tím, jak to všechno udělat tím nezdravějším a nejvyrovnanějším způsobem. A o tom je energie tohoto týdne. Dopřejte si čas pro sebe, odpočiňte si, užívejte si tento úžasný život a pak se vraťte inspirovaní a nadšení, tak abyste všechny tyto své sny naplnili.

Doufám tedy, že budete mít úžasný týden, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/july-25-31-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.