pondělí 29. srpna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 29.8. do 4.9. 2016

Vítám vás u týdenního poselství! Jmenuji se Robert Reeves a je mi velkým potěšením vytáhnou jednu z karet Květové terapie zvlášť pro vás! Pojďme se tedy podívat, která to bude. 

A je to karta Léčení citů. Možná, že v průběhu posledních dní se ve vás probudilo mnoho starých citů. Ale to je v pořádku! Jsme citliví, duchovní lidé a své emoce nechceme potlačovat ani ignorovat. Důvěřujte těm citům, které se ve vás probouzejí, protože právě teď může být perfektní čas k tomu je vyléčit. Některými zážitky si potřebujeme projít, abychom porozuměli různým způsobům, jak se podívat na tutéž situaci, jak na nás různí lidé reagují, jak si různí lidé volí různé způsoby, kterými žijí své životy, zkrátka je někdy důležité se podívat skrze to okénko na to, jak to chodí u druhých lidí. To, jak my sami prožíváme své emoce a svou cestu, je naprosto odlišné od toho, jak to prožívají ostatní. Pokud jste prošli mými kurzy, určitě víte, že se s vámi vždy dělím o své zkušenosti, ale také vám říkám, že pokud budete mít zkušenosti jiné, je to také v pořádku! Není žádné "dobře" a "špatně" nebo "jediný způsob", jak by se věci měly dít. 
Karta citového léčení pro tento týden vám říká, že jste mnohem silnější než si možná myslíte, a že máte všechnu tu moc i léčivou energii k tomu, abyste své emoce uzdravili, i když jste to třeba nedokázali dříve. Někdy je to prostě cesta, proces, kterým máme projít, než konečně zesílíme natolik, abychom byli schopni vyléčit všechny ty věci z minulosti. 
Tento týden se za vás modlím a zahrnuji vás anděly. Mé výklady bývají obvykle velmi veselé a povznesené, ale v tomto týdnu více potřebujete srdce. Potřebujete zvláštní podporu a soucit. Vězte, že vás všichni držíme za ruku a vedeme vás na této cestě. My všichni si procházíme těžkými časy. Všichni procházíme nejrůznějšími podobami bolesti a zranění. A ne, není to nutně "dobré", není to v pořádku, že prožíváme zranění, ale když už tím projdeme, nesuďme to, nepotlačujme to, nepřehlížejme to. Místo toho si všechny ty emoce dovolme procítit, vyléčit je a uvolnit ven. Zahoďme to, vezměme tu krabici plnou starých trápení a zahoďme ji. Nemusíme ji znovu a znovu otevírat. Tato karta vám říká, že tento týden máte dovolit své citlivé přirozenosti vyjít na povrch, vypustit to staré a uvědomit si, že jste úžasní a silní.

Posílám vám spoustu srdíček, doufám, že zažijete nádherné léčivé zážitky v tomto týdnu, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny.

* * *

zdroj: https://youtu.be/ciR7KzvCuG8
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.