neděle 9. října 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 10. do 16.10. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 10. do 16.října. Dnes bych chtěla pracovat s kartami Rady andělů na každý den, které jsou mé oblíbené a jsem velmi nadšená z toho, že v příštím roce mi vyjdou další sady karet dělané v podobném stylu - že mají přímo na kartě delší poselství, protože to lidem pomáhá lépe přijímat poselství od jejich andělů. Je to stejné jako když vám teď dělám výklad - kromě základního sdělení je třeba, abyste věnovali pozornost myšlenkám, pocitům, vizím, slovům a znamením, která k vám přijdou, protože je to specifičtější poselství pro vás osobně. 
Nad kartami se nejprve pomodlím: Drahý Bože, ukaž nám prosím, co potřebujeme pro další týden vědět, tak abychom světu, sobě samým i našim milovaným přinesli co největší požehnání. 

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Nový partner. Pokud si vzpomenete, minulý týden byl o nových změnách, které přicházejí v pravý čas. Pro naše nezadané přátele to může znamenat, že potkají někoho nového, ale andělé říkají, že to obecně znamená nové partnery v našich životech, i třeba v podnikání. Znamená to, že do vašeho života přichází někdo nový, kdo vám přináší novou příležitost. Na kartě je napsáno, že náhodná setkání nejsou žádný omyl a že jsou nebesky dirigovaná, tak aby naplnila vaše modlitby. To se týká modliteb o kariéře, o zdraví, o milostném životě, a nebo o všech. Někdo vám přijde pomoci v těchto oblastech. Máte věnovat pozornost novým lidem vstupujícím do vašeho života, které vám andělé posílají. Poznáte je podle pocitu, že se už dávno znáte, a podle pocitu klidu a bezpečí, když s nimi budete.

Pro střed týdne je tady Dávání a přijímání. Andělé říkají, že jste v minulosti udržovali vztahy, kde vy jste vždy byli těmi, kdo dávali. Dávali jste, dávali a dávali, ale nic jste zpátky nedostali, ať už fyzicky nebo citově. V důsledku toho jste byli vyčerpaní a vyhořelí, protože jste udržovali jednostranné vztahy. Andělé poukazují na vztahy, které jste měli - nebo pořád máte! - ať už milostné, přátelské nebo jiné, ve kterých vám druzí lidé vykládají své problémy, ale na ty vaše se už neptají a nenechají vás mluvit o sobě. Všechno je to jen o nich. Z toho jste už ale unavení a jste tak připravení otevřít se novým, zdravým vztahům, a tak s onou novou osobou ve vašem životě budete mít šanci vytvořit vyvážený vztah, kde budete nejen dávat, ale i přijímat. Může vám chvilku trvat, než si na to zvyknete, pokud jste byli dosud zvyklí spíše na spoluzávislé vztahy. Ze začátku vás může zarazit, když vám druhá osoba bude chtít něco dát. Můžete se zaleknout, že to není bezpečné. Ale je! Na kartě se píše, že dávání a přijímání je stejně přirozené jako vaše nádechy a výdechy. A že pokud pouze vydechujete a nebo pouze vdechujete, dostáváte se do nesouladu s Vesmírem. Pro optimální zdraví a energii vyvažte každý nádech výdechem. Udělejme to teď hned společně.
Zhluboka se nadechněme.... To představuje přijímání, které je stejně tak důležité jako dávání. A vydechněme... Několik takovýchto hlubokých nádechů a výdechů napomůže prokysličit vaše tělo a dostat se do kontaktu s novými nápady, které jsou Božsky inspirované. 

Podívejme se nyní na kartu pro konec týdne, kdy budeme mít úplněk, takže ti z nás, kdo jsou na měsíční fáze citliví, mohou jeho účinky už pociťovat - jde o zvýšenou emocionalitu, vnímavost a citlivost, a u některých lidí dochází i k narušování spánku, což následně vede i k jejich podrážděnosti. A když jste citliví, můžete si vzít chování těchto lidí osobně. Dávejte si na to tedy tento týden pozor. Pamatujte, že měsíc takto ovlivňuje nás všechny a nic si nemusíte brát osobně. Rozhodně se však nenechte nikým zneužívat - stůjte si sami za sebou a mějte zdravé hranice!
Moc se mi líbí karta, která nám pro konec týdne vyšla - Odměňte se! Je to další známka vyvážení vašeho neustálého dávání přijímáním. Když se řekne odměna pro vás, co se vám vybaví jako první? 
Pojďme se společně pomodlit:

Drahý Bože, děkujeme Ti, že nám všem pomáháš si uvědomit, že si všichni stejným dílem zasloužíme dostávat dary, které nám všem dáváš, a že Tvou vůlí pro každého z nás je, abychom byli podpořeni a zajištěni na své osobní cestě i na cestě našeho životního poslání. Že si pro nás přeješ radost, mír, zdraví, hojnost, lásku a vše ostatní, co jsi Ty sám. 

Toto je nádherný týden zhmotňování pro vaše srdce a vaše city. Tento týden budete vše cítit velmi hluboce a mou radou pro vás je, abyste si dovolili všechno plně procítit. Pamatujte, že vaše city jsou vaši přátelé. A když cítíte něco nepříjemného, pak nejlepší cesta, jak to propustit, je postavit se tomu čelem. Někdy je opravdu třeba i vyhledat podporu. Není vůbec nic špatného na tom vyhledat terapeuta, obzvláště takového, který je na duchovní vlně. Nebo podpůrnou skupinu založenou na metodě 12 kroků. Velmi je doporučuji! A samozřejmě je vám neustále k dispozici podpora Boha, Ježíše a andělů, kteří nás všichni bezpodmínečně milují a pomáhají nám bez ohledu na to, zda máme nějaké vyznání nebo zda děláme nějaké chyby. I vy se tedy bezpodmínečně milujte - zasloužíte si to! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/TNl2_xLLG9U
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.