pátek 23. prosince 2016

Poselství andělů o přijetí lidskosti

"Jako vaši andělé bychom vám rádi poradili, abyste sami sebe milovali a přijímali i přesto, že není všechno podle vašich představ, že cítíte pocity, které cítit nechcete, a že děláte věci, které nevnímáte jako nejlepší, ale které zkrátka patří k vaší lidskosti. Život na planetě Zemi je obtížnější než na Nebesích a nemusíte si nijak vyčítat, že tuto tíhu vnímáte a že ne vždy se s ní umíte vypořádat tak, jak byste chtěli. Nikdo z nás, ani Bůh sám vás nikdy nebude vinit za to, že jste lidmi a že vaše myšlení, cítění a jednání jsou lidská. 

Chceme vás požádat, abyste se ani vy sami neobviňovali, netrestali, neodpírali si lásku a dobro, a místo toho se naučili uznávat svou lidskou část jako zcela normální a STEJNĚ hodnou lásky, jako tu božskou. Obě dvě jsou rovnocenně důležité a rovnocenně DOBRÉ, bez ohledu na soudy vašeho ega či ega jiných lidí. Nenechte se vtáhnout do lživé představy, že vaše lidská část je něco špatného, co se musí potlačit, vychovat či dokonce eliminovat. Svou lidskou část v životě na Zemi NIKDY NEVYMAŽETE a ani k tomu není důvod! Lidskou stránku své existence máte proto, abyste dokázali druhé lidi pochopit, šířili mezi ně to, co nejvíce potřebují, a léčili tak tento svět. Přišli jste sem jako lidé, protože MÁTE být lidmi! Nebojujte pořád proti svým pocitům, myšlenkám nebo činům jen proto, že vám nepřipadají dostatečně ušlechtilé či 'duchovní'. Vaše lidskost je stejně tak duchovní jako vaše božskost! 

Přestaňte se prosím odmítat a neustále se tyranizovat snahou být někým jiným, než kým jste! Nikdo z vás není špatný ani 'pokažený', bez ohledu na to, co o tom soudí vaše ego, jež musí mít všechno zaškatulkováno: "dobrý/špatný" a "hoden lásky/hoden trestu". Bůh vás nesoudí ani nerozděluje - ve vašem životě pouze funguje zcela přirozený a neutrální Zákon rovnováhy, díky kterému každý z vás na základě určité odezvy zjišťuje, co je pro něj v danou chvíli nejlepší a co by se naopak dalo udělat lépe. Na ničem z toho není nic špatného - jako lidé se učíte a potřebujete růst, a vždy budou existovat věci, které ještě neznáte nebo o kterých jste nemohli vědět. Nenechte se tedy vtáhnout do pekla odsudků a kritizování, ať už ze strany jiných lidí a nebo svého vlastního ega. 

Jste bytosti, které potřebují lásku a přijetí úplně stejně jako všichni ostatní. Rozhodněte se tedy, že si to dáte, a udělejte to. Uvolněte se, přestaňte se soudit a kontrolovat každý svůj krok, a začněte ŽÍT. Váš život nemusí vždy odpovídat ideálům, které jsou popsány v moudrých knihách, a přesto může být zcela dokonalý - takový, jaký právě je. Uvědoměním si této pravdy si pomůžete k velké úlevě a svobodě. Kromě toho, že si přestanete ubližovat a nebudete už ztrácet energii neustálou snahou o dokonalou sebekontrolu, rovněž si přestanete bránit v přijímání lásky a hojnosti, které vám tolik chybí, protože jste je od sebe odháněli svým "Ne, ne, ne, já si to nezasloužím!". Přijměte prosím, že vaše lidskost je zcela v pořádku a že je úplně stejně hodna lásky jako vaše božská stránka. Nechť je váš život naplněn láskou a vřelým přijetím, ať už budete kráčet kamkoli."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

 
Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.