neděle 22. ledna 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 23. do 29.1. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 23. do 29.ledna 2017. Věřili byste tomu, že nám sotva začal nový rok a už končí jeho první měsíc? Ubíhá tak rychle! A tolik se toho ve světě děje! Naše modlitby putují ke všem, kdo trpí nebo kdo utrpěl jakoukoli formu ztráty. Žádáme Boha o požehnání a něhu pro tento svět. 
Pro tento týden jsem se cítila být vedena k použití Vykládacích karet archanděla Gabriela, který je poslem, který předává poselství, promlouvá a sděluje informace. Gabriel nám tedy pomáhá s jasnou komunikací a s tím, abychom hovořili opravdu od srdce. A to teď hodně potřebujeme - navrátit se zpět ke své podstatě, k tomu, že jsme všichni Boží děti, a hovořit z pozice lásky. Modlím se k Bohu, aby nám skrze tyto karty sdělil, co si přeje, abychom pro tento týden věděli ohledně toho, co můžeme udělat a jak můžeme nejvíce pomoci. Tak jako každý týden vytáhnu tři karty - jednu pro začátek, druhou pro střed a třetí pro konec týdne. 
Tady za mnou můžete vidět býčka jménem Chip, kterého jsme sem na naši farmu dostali spolu s jeho matkou. Zachránili jsme ho tak před porážkou, protože na mléčných farmách tak býci obvykle končí. Tady může žít, a to společně se svou matkou, a je o něj dobře postaráno. 
V pátek budeme mít novoluní v magickém znamení Vodnáře, a je to čas zhmotňování a přijímání. A protože je to ve znamení Vodnáře, budeme přijímat hlavně věci z duchovní sféry, jako třeba vnuknutí, vize, apod. a také zhmotňovat duchovně založená přání, jako např. duchovně založenou kariéru. 

Pro pondělí a úterý je tady karta Vděčnost. To je skvělé, protože v poslední době od andělů dostáváme mnoho připomínek, jakou má vděčnost moc. My všichni už to známe, víme o síle vděčnosti hodně. Ale tentokrát nás andělé vedou k vděčnosti související se ztrátami - abychom byli vděční za to, čeho se nám v minulosti dostalo. Spíše než se zlobit, že ta osoba nebo věci už není ve vašem životě, buďme vděční za to, že jsme ji potkali. V tom okamžiku se začínáte uzdravovat. 
Pojďme se za vděčnost pomodlit:

Bože, pomoz nám prosím cítit a projevovat vděčnost za všechna požehnání, která nám neustále dáváš. Pomoz nám prosím všímat si všeho, co získáváme, co nás obohacuje a čím jsme obdarováváni my všichni a co spolu sdílíme. Pomoz nám prosím zaměřovat se na to, co máme, spíše než na to, co nemáme. 

Za koho jste vděční? Za co jste vděční? Připomeňte si všechna ta požehnání. Je to důležité pro vaše zdraví a léčení. Dopřejte si na to nyní chvíli: ________________________
Nádhera. Amen. Když budete počítat svá požehnání namísto toho, co vám všechno chybí, budete nejen šťastnější a mít zdravější srdce, ale je to také tajemství zhmotňování. Věděli jste to? Čím vděčnější jste za to, co máte, tím více k vám toho přichází. Pokud tedy cítíte, že jste zablokovaní, neupadněte do sebelitování - tím to ještě zhoršíte. A rozhodně také nezáviďte druhým to, co mají, protože pak vysíláte do Vesmíru "Tohle je to, co nemám." a zhmotňujete si právě to, že to nemáte. Takže místo toho projevujte vděčnost za to, co máte - třeba "Děkuji za to, že žiju, že mám dvě ruce, že svítí slunce, že padá sníh..." nebo za cokoli jiného. Počítejme svá požehnání a přeměňme to, co prožíváme, v pozitivní zkušenost.

Pro střed týdne tady máme kartu Denní praktikování. Archanděl Gabriel pomáhá zejména těm, kdo jsou stejně jako on poslové - spisovatelům, řečníkům, hudebníkům, novinářům, učitelům a všem, kdo předávají druhým informace a poselství. Tato karta tedy v této souvislosti znamená, že tuto svou činnost máte denně praktikovat. Pokud chcete být například spisovatel, denně pište - je to sval, který cvičením získává na síle. I s hudbou a tancem je to to samé, stejně jako s každým uměním. Praktikování vám pomáhá to rozvíjet a vylepšovat. 
Andělé však říkají, že to hlavně souvisí s předchozí kartou vděčnosti - udělat si z projevování vděčnosti denní praxi. Ne jako něco, co děláte jen v neděli nebo v sobotu, a nebo jen tehdy, když si na to zrovna vzpomenete. Ale opravdu začlenit vděčnost do svého denního života. Pro některé z vás, kdo máte zdravotní problémy, bude projevování vděčnosti lékem. A tak to zkuste. Třeba si všude nalepte lístečky, které vám to budou připomínat, nebo si někam vystavte kartu vděčnosti. Připomínejte si, čeho všeho se vám dostává. A to vás bude léčit. Ano, takovou má vděčnost moc.

Na konec týdne je tu karta Citlivost. Ta nám říká, že budeme hodně emocionální. Obvykle v období novoluní emoce nevyvstávají, ale nyní k tomu může dojít i kvůli tomu, co se děje ve světě. Budete potřebovat ustoupit do ústraní, vypnout všechny zprávy, přestat chodit na sociální sítě alespoň na nějakou dobu, a může vám hodně pomoci soustředit se do svého nitra, na místo, kde jste šťastní. Kam se můžete takto uchýlit? Zavřete oči a přeneste se tam. A ne, neznamená to, že jste mimo realitu nebo že jste nezodpovědní! Je to důležitý ústup pro obnovu, který můžete učinit přímo ve své mysli i ve svém srdci. Pojďme tam právě teď. Představte si sami sebe v bublině, ve které je váš šťastný svět. Jak to v něm vypadá? Jsou tam vaše oblíbené květiny, zvířata, vaši milovaní lidé, nebo jste tam sami? Ať už je to tam jakékoli, vnímejte to svými smysly, jak jste šťastní. 
Andělé chtějí, abyste si afirmovali, že vaše citlivost je dar. Nehněvejte se na sebe za to, že jste citliví. Ve světě nyní potřebujeme co nejvíce citlivých lidí! Umíte si představit, jak krásný by svět byl, kdyby si každý dovolil být citlivý? Už denní zprávy by byly úplně jiné, protože by obsahovaly i to, jak jsou k sobě lidé hodní, a spoustu šťastných událostí, které by pohladily naše srdce. Tím, že jste citliví, učíte druhé, jste pro ně posly a vůdčími osobnostmi. Nestyďte se za svou citlivost a neodvracejte se od ní, i když vám někdy působí nepříjemné pocity. 
Andělé mi řekli, že prožít celou tu různorodou škálu pocitů je jednou z věcí, které jsme sem přišli zažít. Nebojte se je cítit, ať jsou jakékoli, Napsala jsem knihu Odvaha být tvořiví, kde píšu i o tom, jak nám negativní emoce mohou posloužit jako múza, inspirace k tvoření úžasných písní, filmů, knih a dalších děl. Lidé, kteří je tvoří, tak činí na základě hlubokého spojení se svou duší. Projevujte své pocity, i když na ně nemusíte být právě hrdí - jsou prostě skutečné! Lidé se s nimi dokážou ztotižnit a necítí se v tom být tak sami. I když se cítíte být v depresi, osamělí nebo rozrušení, je pozitivní, že jste ohledně svých pocitů upřímní. Nepotlačujte je v sobě, ani je nepřehlížejte. Nadechněte se... všimněte si, co v sobě nosíte... a pak to s výdechem odevzdejte Bohu a svému Vyššímu Já. Zeptejte se Boha: "Co bys chtěl, abych s těmito pocity udělal/a? Jak mohu pomoci těm, kteří se cítí stejně jako já?"A dostanete odpověď, za to vám ručím.

Ráda bych vám ještě pověděla skvělé novinky o našich kočičích kamarádech - jeden z nich je Bruce, siamský kocourek, kterého Michael našel pod svým křeslem uprostřed noci a netušili jsme, jak se tam dostal, protože tu máme spoustu psů a venku elektrické oplocení kvůli divokým zvířatům, která mohou napadat ta domácí, a tak to byl čirý zázrak. A druhý z nich je Fénix, kocourek, který žil v domě, který shořel, a on tam zůstal v popelu. Bruce už není agresivní, je úžasně přítulný a stali se s Fénixem nejlepšími kamarády! A tak vám moc děkujeme za veškerou podporu, protože toto je šťastné a zdravé místo i díky vám! Posílám vám modlitby, abyste na takovém šťastném a zdravém místě byli i vy! A hlavně abyste následovali své vnitřní vedení. Pokud se vám dostává vedení ke změnám stravy, nápojů, životního stylu, lidí, s nimiž pobýváte, bydliště či pracoviště, následujte ho! Neodkládejte to, protože tím zdržujete své vlastní štěstí i zdraví. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/zZx9oVyAOP4
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.