neděle 12. března 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 13. do 19.3. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 13. do 19.března. Mnohokrát vám děkuji za vaše milé dopisy, ve kterých jste mi blahopřáli k mému křtu a mé cestě. Vaše podporova pro mě mnoho znamená. Stejně tak jsem dostala spoustu upřímných dopisů od těch z vás, kdo znejistěli a kteří se ptali, co se tím nyní změní. Naprosto respektuji jakoukoli cestu založenou na lásce! Pro mě osobně bylo toto rozhodnutí opravdu úžasné a očišťující! Bůh si pro nás všechny přeje jen to nejlepší a dává nám k tomu své vedení. Já se cítím vedena k tomu, abych rozdělila toto video každý týden na tři části, z nichž první bude náš klasický karetní výklad, druhá bude o Ježíšově učení, o které bych se s vámi v daný čas chtěla podělit - takže pokud to nebudete chtít sledovat, můžete video po výkladu jednoduše zastavit. A třetí část bude o novinkách z našeho záchranného zvířecího ranče. 
Pojďme se tedy podívat na karty, které nám vyjdou pro tento týden. V pátek budeme slavit svátek sv. Patrika, což je irský svátek. Já sama mám irské kořeny - i jméno Doreen je irského původu. Sladila jsem se tedy do zelena a pro výklad na tento týden jsem zvolila zeleně laděné Léčivé karty archanděla Rafaela. Kdykoli Rafaela vidím, je obklopen nádherným smaragdově zeleným světlem. Stejně tak když potkám člověka, za jehož zdraví se někdo modlí, vídám určité části jeho těla obklopeny tímto světlem. To je znamení modliteb. Kromě těla nám pomáhá léčit i naše srdce a úzce spolupracuje s milovaným Ježíšem, se kterým se podílí na léčení všeho a všech. 
Nad kartami se nejprve pomodlím a zamíchám je. Pak vyberu tři karty pro každou část týdne.

Pro pondělí a úterý je tu karta Zlepšování zdraví. Říkají, že někteří, kdo tento výklad sledují, mají se zdravím problémy, které pocházejí z temnoty ve vašem životě - temného myšlení a také z vaší citlivosti vůči závisti druhých. Když vám někdo závidí nebo závidíte někomu vy, je to jedovatá energie, která ovlivňuje vaše zdraví a stahuje vás dolů. Vedle fyzického zdraví se to týká i vašeho mentálního a emočního zdraví - všechno se to zlepšuje! Ale je třeba, abyste byli ochotni se této temnoty vzdát a nechat ji jít. Když se toho pustíte, hned se budete cítit lehčí. Je to součást toho "být pozitivní". Neznamená to ignorovat věci, které se dějí ve světě nebo ve vašem osobním životě - těch si samozřejmě musíme být vědomi - ale je třeba nenalaďovat se kvůli nim negativně. Když se vzdáte této negativity a nebudete plnit prostor ve svém nitru negativitou, pak toto místo zaplní místo toho mnohonásobné množství Boží lásky a světla.

"Drahý Bože, pomoz prosím nám všem propustit vše, co nepochází od tebe, veškeré jedy, negativitu, závist... Pomoz nám propustit z našeho vědomí vše, co nás stahuje dolů, a tento uvolněný prostor vyplnit svým Božským světlem a láskou. Dej nám prosím pocit jistoty, bezpečí, útěchy, přijetí a pocit, že si všichni zasloužíme lásku, kterou tolik potřebujeme a kterou si přejeme."

Říkají také, že se nyní dostává zvláštního léčení těm, kdo jsou závislí na kouření, ale jen pokud toto léčení dovolí. Je to samozřejmě otázka vlastní volby. Pomoc je nám vždy nabízena a Boží láska je nám neustále k dispozici. Je však třeba přestat poslouchat hlas strachu a otevřít se lásce, přestat se bát lásky. 

Kartou pro střed týdne je Přijetí. Musím zmínit, že někdy se lidé bojí přijímat duchovní zdraví, lásku a léčení, protože to mají spojeno se soudícími lidmi, kteří patří k určitém náboženství nebo naopak nepatří - s lidmi, kteří způsobili spoustu zranění. Chtěla bych vám doporučit nechat si pomoci Ježíšem, který je tou nejzářivější bytostí, s jakou jsem se kdy setkala. Nikdy nikoho nesoudí. Když uděláte chybu, místo odsudku vám řekne, co můžete udělat k nápravě. Pokud vám někdo říká, že jste špatní, není to od Boha, není to z lásky. Pro nás je důležité být v pozici bezpodmínečné lásky, i když s vedením. 
Co se týká významu této karty, existuje nějaká vaše část, která vás odmítá, soudí vás, tvrdí, že jste méně než druzí, horší než druzí, jiní než druzí, nezapadající mezi ostatní, nebo že jste udělali něco, co jste si dosud neodpustili? Pojďme se za to společně pomodlit:

"Drahý Bože, dosáhni prosím do srdcí všech, kteří sledují tento výklad a pomoz nám zjemnit naše srdce. Pomoz nám přestat se tolik bránit a udržovat kolem sebe obranné zdi, které jsme si vystavěli ve snaze ochránit se před zraněními. Pomoz nám milovat se stejně tak, jako nás miluješ Ty. Pomoz nám vidět naše dobro a naši hodnotu. Pomoz nám najít své místo v tomto světě a naše poslání. A také nám prosím pomoz odpustit sami sobě, za všechno, co si myslíme, že jsme udělali nebo neudělali, a pak také těm, které soudíme. Nesuďme a nebudeme souzeni. Protože když soudíme, cpeme věci do malé, omezené krabičky a navíc se nemůžeme navzájem spojovat s láskou. Pomoz nám, Bože, zbavit se naší závislosti na souzení, protože to nám k žádnému bezpečí nepomáhá. Místo toho ať následujeme Tvé vedení, které může být například o tom, s kým se máme či nemáme stýkat a podobně."

Přijímejte se tedy takoví, jací jste, mí drazí, neboť Bůh vás stvořil takové, jací jste, z velmi specifických důvodů.

Poslední karta pro konec týdne má název Zavolejte si archanděla Rafaela na pomoc. Rafael léčí zdraví, také pomáhá nacházet a uzdravovat vztahy spřízněných duší, nebo také nacházet si vlastní cestu. Je naprosto důvěryhodnou bytostí světla. Pomůže vám, budete-li chtít sami někoho léčit. Je to on, kdo nechává vypadávat knihy z poliček, když si máte něco přečíst. Významně podporuje váš kontakt s jakoukoli další bytostí světla.
Pojďme ho zavolat hned teď:

"Bože a archanděli Rafaeli, pomoz prosím každému, kdo prožívá bolest, ať už duševně, citově či fyzicky. Víme, Bože, že jsi všude kolem nás i v nás, ale prosíme Tě, abys nám pomohl být si toho nyní více vědomi. Pomoz nám všem otevřít se proudu vlastní léčivé síly."

Ukazují mi, že je to jako řeka nebo vodopád, které proudí neustále skrze nás, a na nás je, abychom si dopřáli chvíli na to, abychom v něm poseděli. Pokud máte problém v nějaké části svého těla, nasměrujte tento proud do tohoto místa a vnímejte, jak ho léčí. 

"Žádáme o pomoc i v tom, abychom byli ochotni vzdát se přesvědčení, že tuto bolest potřebujeme, nebo že je nám k něčemu dobrá - jako že díky ní například máme více sympatií a soucitu od lidí, nebo že se nám díky ní dostane více peněz, nebo že se skrze ni můžeme někomu pomstít. Cokoli takového nyní prosíme, aby bylo propuštěno. Vzdáváme se svého příběhu o tom, že jsme v něčem pokažení. Navracíme se ke skutečné pravdě - že jsme byli stvořeni k Božímu obrazu, celiství, dokonalí a kompletní, a to nyní i vždycky."

Procházíme tedy nyní mnohým hlubokým léčením. Modlím se za vás i za všechny ostatní, kdo sledují tyto výklady, tak prosím tyto modlitby přijměte. Vězte, že vás milujeme a nikdo z nás vás nesoudí. Vy sami víte, která cesta je pro vás ta nejlepší, co pro vás funguje a co naopak ne. Vaše srdce i tělo vám vždy dávají najevo, co je pro vás dobré nebo není. 

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili. Posílám vám mnoho andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/uMj45CV4gQY
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.