pondělí 2. října 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 2. do 8.10. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je náš čas, během kterého se podíváme na to, co by nám chtěli naši andělé poradit pro následující týden. Dopřejte si tedy nyní chvíli, soustřeďte se do svého nitra a zamyslete se nad tím, co by vás nejvíce zajímalo, na co byste se chtěli zeptat. Možná nastala nějaká složitá situace či konflikt a vy byste chtěli vědět, co můžete udělat, abyste to vyřešili, jaký je hlubší smysl toho všeho, a právě proto tady máme naše anděly. Pojďme se tedy zeptat jich, jak si náš týden udělat co nejlepším. Žádám je, aby naplnili tyto květinové karty vašimi modlitbami a záměry, tak aby vyšla ta nejvýstižnější odpověď pro nás všechny.
Andělé říkají, že mnozí z vás se nyní cítí být zaseknutí na místě, jako by se nikam neposouvali. Možná se snažíte jet kupředu, ale přitom šlapete na brzdu. Co s tím? Andělé říkají, že váš pokrok je pozvolný a pomalý. A tak se nevzdávejte, protože pak výsledky tohoto pokroku uvidíme. Rovněž nám radí zkusit věci jinak, protože když děláme tytéž věci pořád stejně a dostáváme ty samé výsledky, asi je načase udělat to jinak. 

A poselstvím, které nám dávají prostřednictvím karet, je Smích. Tady se asi málo smějeme, viďte? Hihi! Smích je jednou z nejléčivějších věcí, které můžeme dělat. Povznáší naše duše, naše srdce, a z energetického hlediska doslova probourává bloky z jakékoli negativity nebo temnoty, kterou můžeme mít ve své auře. Vibrace smíchu dokáže tyto bloky roztříštit a proniknout jimi. Takže pokud jste měli pocit, že váznete na místě, nehnete se kupředu nebo že se vám nedostává žádných odpovědí, pak se tento týden potřebujete uvolnit a začít se více smát. Pokud se moc nesmějete, proč to tak je? Je to kvůli lidem, s nimiž pobýváte? Nebo kvůli tomu, že jenom pracujete? Jak byste mohli vnést do každého svého dne více štěstí a smíchu? Můžete si pustit nějaké vtipné video na internetu, které vás pobaví. Pomůže vám to vytvořit si zdravý odstup od všeho, co se děje ve světě nebo kolem vás, a osvobodit se od toho. Stejně tak i komedie a legrační filmy. Proč se dívat na něco, co nás děsí? Mně se nelíbí, co to dělá mému tělu, a tak jsem se prostě už před lety rozhodl, že se na děsivé filmy dívat nebudu. 
V tomto týdnu vás tedy andělé vedou k tomu, abyste se soustředili na věci, které vám do života vnesou více radosti a smíchu. Dobře? I kdyby nikdo jiný nechápal, čemu se smějete, stejně to udělejte. Pomůže vám to probourat vaše bariéry tak, abyste mohli dělat tu úžasnou práci, pro kterou jste se narodili. 

Děkuji vám také, že nadále posíláte své modlitby a energii všem lidem na světě, kteří ji potřebují, zejména lidi v Portoriku, kterým se zřejmě nedostává tolik podpory, kolik by jí mohli dostat. Soustřeďujte se tedy na světlo a lásku, abychom jí mohli vysílat o to víc všem, kterým může pomoci. Je to velká pomoc a pokud je to ve vašich možnostech, neváhejte podpořit potřebné svými financemi nebo věcmi, tak jak se budete cítit vedeni. 

Posílám vám mnoho vděčnosti a lásky a prosím, najděte si každý den aspoň něco, co vám pomůže se více smát. Je to i jeden ze způsobů, jakými můžeme povznést energii pro celý svět. Děkuji vám, že jste k nám dnes připojili a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1419945508042272/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.