středa 18. dubna 2018

Osvoboďte se od strachu ze samoty

Někteří z vás se bojí, že je jim souzeno zůstat do konce života sami. Ale věřte nám - není tomu tak. Jen zřídka mají být lidé celý život sami; v těch vzácných případech jsou si toho však vědomi již od narození a přijali to. Pokud máte strach, že by toto měl být váš osud, odevzdejte prosím tento strach Bohu. Už to, že se takového života obáváte, je známka toho, že vaším osudem být nemá. Těch několik lidí, kteří přišli na Zemi konat své životní poslání o samotě, si tento život sami zvolili a nijak toho nelitují. Tito lidé jsou obklopeni milujícími přáteli a blízkými společníky a často je najdete například v klášterech a podobných zařízeních. Poustevníci, kteří se zcela izolovali od ostatních, to obvykle nedělají po celý svůj život, a někdy je k tomu přivede spíše duševní onemocnění než osud.
Samozřejmě se k životu o samotě můžete probojovat silou. Někteří lidé zpřetrhají všechna pouta k druhým a nebo mají tak negativní postoj, že s nimi druzí lidé nedokážou být. Často jsou to lidé, kteří odmítají cokoli odpouštět a udržují v sobě každou jedinou křivdu, která se jim kdy stala. Takový život je však velmi zoufalý. Tito lidé si jen těžko dělají přátele, natož takové, s nimiž by mohli mít naplňující spojení. Člověk se zdravou myslí by si jen těžko přál takto žít. 
V žádném okamžiku vaší cesty nezůstanete sami. Vždy budete obklopeni svými anděly a Bohem. Jsou věčnou součástí vašeho života. Výjimečný Boží duch je tím, co vám dává život. A stejně tak jsou s vámi i andělé lásky, když putujete za láskou. Jsou šťastní, že jste se rozhodli pracovat na cestě k vašemu vysněnému vztahu. Jejich Božským úkolem je zajistit, že v cíli dojdete do nádherného láskyplného vztahu s milujícím partnerem či partnerkou. 

* * *

- z knihy Angels of love, Grant a Melissa Virtue
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.