neděle 5. srpna 2018

Výklad strážných andělů pro týden od 6. do 12.8. 2018

Pro následující týden od 6. do 12.8. 2018 jsem vybrala kartu z mé nejoblíbenější sady - z Tarotu strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea. Je to POMOCNÍK CITŮ, karta značící milující a láskyplnou atmosféru, kterou budeme obklopeni a nebo kterou budeme vytvářet my sami. 
Tato karta je pro nás připomínkou, abychom nezapomínali žít v lásce. Zejména v období velké frustrace, nedorozumění a konfliktů mezi lidmi (jakým bývá např. právě probíhající retrográdní fáze Merkuru) potřebujeme pamatovat na to, že jediné, na čem ve skutečnosti záleží, je láska, a ne to, kdo měl pravdu a kdo neměl, nebo zda jsme si prosadili své či nikoli. Mnohé boje v našich životech jsou zbytečné a nikam nevedoucí a vycházejí pouze z našeho podrážděného ega. Věnujme se tedy tento týden jemným činnostem, které nám pomohou udržovat si naladění na lásku a laskavost, pouštějme si pozitivní, pěknou hudbu, obklopme se příjemnými barvami a obrazy, sledujme pořady či videa, které otevřou naše srdce. To, co nás obklopuje, nás velmi ovlivňuje. Když tedy budeme mít kolem sebe především láskyplně působící prostředí, podpoří to v lásce i naše nitro. 
Nemusíme se účastnit každého konfliktu, do kterého nás vyzvou druzí lidé nebo naše vlastní ego. Nemusíme vstupovat do diskuzí, ve kterých se budeme hádat s jinými o to, co je dobré a co špatné. Nemusíme reagovat na rýpání ani uštěpačné poznámky namířené proti nám. Neznamená to nechat si všechno líbit, ale nenechat se tím rozhodit a nenechat si své emoce zbytečně rozbouřit. Vyjádřit se můžeme i v naprostém klidu. Náš vnitřní mír je velmi cenný a sobě i druhým jím prospějeme mnohem více než vzteklými reakcemi a boji o moc.

Dále je tato karta poselstvím lásky v milostných vztazích. Pro nezadané je to poselství o možném nalezení partnera či partnerky, nebo o tom, že nyní mají podniknout něco pro to, aby tomu napomohli. Naplnit a obklopit se láskou (viz. výše) je jedním z takových kroků. Být láskyplní a mít otevřené srdce nám napomáhá mít tu nejkrásnější energii pro přitahování lásky ze strany druhých lidí. A i kdybychom nikoho nepotkali, učiní tato naše vlastní láska šťastnými minimálně nás. A v již existujících vztazích napomůže otevření srdce a laskavost k uzdravení možných problémů a k posílení vzájemného pouta.
Zároveň je pro nás připomínkou, že se máme těšit z lásky ve všech formách, nejen v té milostné. Láska ve formě přátelství, ve formě něčí laskavosti nebo láska našeho zvířátka, to všechno jsou příklady lásky v různých podobách, a všechny jsou cenné. Naučíme-li se těšit z lásky v jakékoli formě, nebudeme se cítit tak osamělí a nemilovaní a naše spokojenost nebude také tolik záviset na tom, zda máme partnera/partnerku či nikoli. Važme si tedy lásky, ať už ji potkáme v jakékoli podobě, a sami se jí naplňme tak, abychom se s láskou stali jedním. Staneme-li se sami ztělesněním lásky, budeme k sobě přitahovat vše, co je rovněž plné lásky 
- Magda


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.