středa 24. října 2018

Úplněk ve znamení Býka 24.10. 2018

Jaký úžasný úplněk nás čeká! Tento úplněk bude zamířen na váš osud a vaše vztahy - na cestě je mnoho velkých pokroků!

Býk je velmi zemité znamení - vládne tématům vlastní hodnoty, bezpečí, zajištění, peněz, hodnot, smyslových požitků, spokojenosti, fyzického pohodlí, uchovávání a trpělivosti.

Úplněk v Býku od vás žádá, abyste si všímali svých požehnání... abyste si vychutnávali a oceňovali svůj život. Dopřejte si čas na pobyt v přírodě. Připomíná vám také, jak je důležité umět vydržet, být důkladní a spolehliví a držet své slovo. 

Vedle úplňku zde nastanou také dvě významné konjunkce:
  • Konjunkce Uranu s Měsícem
  • Konjunkce Venuše se Sluncem
Měsíc ve spojení s Uranem zesiluje náhlé citové průlomy a dokáže popostrčit některé vaše vztahy. Uran je jako elektřina a Měsíc představuje vaše emoce. Představte si tedy elektřinu a emoce spojené dohromady - fungují pro vás jako ladička, která vám pomáhá naladit se na stejnou vlnu jako Vesmír a vědomě pečovat o své psychické schopnosti. Budete vnímavější vůči věcem, které nejsou na první pohled vidět, ale dějí se "za scénou". 

A pak je tady spojení Slunce s Venuší - jaký příjemný čas! Venuše je vládnoucí planeta znamení Býka, a tedy i nynějšího úplňku. Venuše představuje lásku, krásu, kreativitu a hojnost. Máte se otevřít dávání i přijímání lásky. Toto spojení vnáší přátelskost, vřelost a zázraky do všech vztahů bez ohledu na formu.

Vedle těchto konjunkcí nastanou také dvě opozice:
  • Slunce v opozici s Uranem
  • Měsíc v opozici s Venuší
Když je Slunce v opozici s Uranem, objevují se v našem životě nečekané události. Můžete potkat někoho, kdo vás nečekaně rozzáří. Nebo se stane něco jiného, co rozhoupe vaši loď.

Udržte si otevřenou mysl - toto spojení vás vyzývá k odložení své obrany. Jsou možné mnohé změny plánů či směrů.

Když je Měsíc v opozici s Venuší - obzvláště je-li Venuše vládkyní tohoto úplňku v Býku - je čas uvést do rovnováhy vaše emoce. Láska a její vyjadřování nyní dostávají větší prioritu. A stejně tak i vaše skutečné, ryzí vnitřní hodnoty. 

Jakékoli rozruchy ve vašem životě, kvůli kterým se možná budete cítit náladoví nebo emočně vyčerpaní, potřebují být pojmenovány - a následně i kreativním způsobem řešeny:

Věnujte se něčemu, při čem se budete cítit soustředění sami v sobě - tak, že už se nebudete soustřeďovat na to, jak jste frustrovaní nebo jak moc byste chtěli, aby věci byly jinak.

- Tania Gabrielle

* * *

zdroj: http://taniagabrielle.com/taurus-full-moon-activating-your-destiny-relationships/?fbclid=IwAR34c8OpiVvHy43bY06I-Ylpzaq6FwY_JXRPDuiDcgU-TM4S10vLiceCD1U
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.