úterý 6. listopadu 2018

Naučte se trpělivosti

Pravděpodobně se ptáte, kdy se věci změní. Kdy už to konečně bude lepší? No, mám pro vás dobrou zprávu - požehnání, která vám náleží, k vám přicházejí právě teď. Mnoho tíhy z vás opadne. Změny se možná nestanou zničehonic, ale VŽDY se stanou. Někdy to nějaký čas trvá, abyste si procvičili svou trpělivost. Abyste viděli, zda jste připraveni tuto změnu opravdu přijmout. Nic vám není upíráno. Všechno se děje pro vaše dobro, a to i tehdy, když se zdá, jako by všechno hrálo proti vám.

V této době jsme tak vystresovaní, protože jsme přesvědčeni, že se všechno musí stát hned teď. Zapomínáme, že vše se odehrává ve svůj pravý čas. My ale chceme, aby se to všechno stalo hned. Když nevidíme, že by se cokoli měnilo, přestáváme věřit v moc utvářet svou realitu. Začneme dokonce pochybovat o tom, že je to vůbec možné či reálné. 

Nemůžete zasít semínka do půdy a vzápětí je zase vykopat, abyste se ujistili, že z nich opravdu něco roste. Vaším úkolem je pouze zalévat myšlenky, víru a nové návyky, které si přejete získat. Brzy uvidíte, jak to, co jste zaseli, přináší své ovoce. Musíte však být trpěliví a mít více víry, protože se jedná o práci v našem nitru. Vykonáváte mnohé změny ve svém životě, ve své energii, ve své mysli, těle i duši, které vás slaďují s vyššími vlnami nových zážitků, nových návyků, nových lidí, nové energie a zcela nového nastavení mysli. 

Vše pro vás najednou bude jiné. Stane se to. Zatím je však vaším úkolem č.1 vytrvat ve své vnitřní práci a nelámat nad sebou hůl. Pokračujte v zalévání svých semínek. Dopřejte si prostor, který potřebujete k obnově spojení se svým nitrem. Teď, když jste trpělivější, bude moci být celá práce uskutečňována skrze vás a pro vás. Brzy si všimnete prvních výsledků svého úsilí. Uvědomíte si, jakou máte moc. Uvědomíte si, že máte schopnost zcela proměnit svůj život. Dejte si své uznání již nyní. Jste na překrásné cestě. 

* * *

(Neznámý autor)
překlad: Magda Techetová



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.