neděle 26. května 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 26.5. do 2.6. 2019

Milí přátelé,

jak asi většina z vás ví, jsem momentálně bez počítače a co se týká přispívání na stránku, jsem zatím odkázaná na svůj mobil, na kterém se mi zrovna moc dobře nepíše. Dojalo mě, kolik z vás mi začalo posílat finanční příspěvky na nový počítač, a chtěla bych vám všem ještě jednou moc poděkovat, protože je to úžasné a opravdu mě hřeje u srdce vaše laskavost a všechny vaše formy podpory ❤️ DĚKUJI!
Jakmile se mi podaří nový počítač pořídit, hned vám dám vědět! ;) Coby pro pisálka je pro mě počítač jakousi "třetí rukou" a ve své funkci psaní textů je pro mě prakticky nezastupitelný.
Co se týká týdenních výkladů, budou prozatím kratší, s použitím jedné karty z Tarotu strážných andělů, věřím však, že i tak bude vedení stačit ;)
Děkuji za pochopení i za všechnu vaši pomoc a pojďme se podívat na to, co nám přinese následující týden :)

- Magda

* * *

Pro závěrečný květnový týden je tady karta POZITIVNÍ ZJIŠTĚNÍ, což je vždy dobré znamení a důvod k optimismu. Květen byl pro spoustu z nás těžký měsíc a nyní se tato tíha začne pozvedávat a ze zamračené temné oblohy začnou vykukovat světlá místa a nakonec se znovu objeví i slunce. Říká nám, že všechno dopadne dobře, a to i tehdy, když nám to tak vůbec nepřipadá.

Dejme si tedy pozor na svůj negativismus, abychom si zbytečně nezkazili předem něco, co se mohlo vyvinout velmi dobře. Nechme stranou své zahořklé ego a připusťme si, že prostě nemusíme vědět všechno, že můžeme věci vnímat zkresleně, a dovolme si změnit svá přesvědčení na nová a lepší. K čemu nám pomůže, když sami sobě (a někdy i všem ostatním) budeme stále dokola dokazovat, jak je všechno špatně? Naše ego věří, že držet se bolesti a pesimismu nás ochrání před zklamáním, přitom ale právě tato "zmrazená" energie bolesti a strachu ze zklamání k nám přitahuje ještě více tohotéž. Nestojí to za to. V ničem nám to nepomůže, nic to neřeší, nikdy nám to nic nepřinese. A když víme, že něco nefunguje, pak to nemá význam v našem životě nebo v naší energii držet.

Pokusme se věřit, i když nemáme vůbec žádný důkaz o tom, jak se věci vyvinou. Přestože nemusejí být podle našich představ, můžeme si být jisti, že je vše tak, jak má být. Toto je poselství o tom, že ať už bude výsledek jakýkoli, bude to právě tak nejlepší, a do budoucna nám to přinese mnoho štěstí ❤️

Kromě toho tato karta představuje také nové nápady a příležitosti, které se nemáme bát využít, protože nás povedou k úspěchu. Uvažujeme-li o nějakých změnách (např. výše zmíněná změna přesvědčení), slibuje tato karta, že nám daná změna opravdu pomůže a přinese nám i ostatním mnoho dobra. ❤️

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.