neděle 29. září 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 30.9. do 6.10. 2019

Milí přátelé,

podzim se nám ukazuje ve svých nejkrásnějších barvách a přináší nám poselství o tom, jak mohou být změny krásné, a to i tehdy, kdy určité období končí a příroda se uchyluje k odpočinku. I my jsme nyní vyzýváni k tomu, abychom o sebe dobře pečovali, dopřávali si dostatek odpočinku a věnovali se klidným činnostem jako je četba, tvoření či relaxační aktivity. Je to skvělý čas pro chvíle s přáteli, příjemným konverzacím, procházkám v barevné přírodě, sbírání kaštanů či pouštění draků a celkově k prožívání a sdílení radosti a harmonie. 
Kdo má radosti a harmonie na rozdávání, může je předávat dál, zejména těm méně šťastným. I když třeba nevíme o nikom konkrétním, můžeme svou energii vyslat prostřednictvím svého přání/modlitby, aby si sama našla toho, komu může nejvíce pomoci. Kdo se v tomto období trápí, udělá dobře, když si dopřeje obzvlášť velkou spoustu péče o sebe a když otevře své srdce lásce a vřelosti, kterou do Vesmíru vysílají lidé, kteří chtějí pomoci ostatním. Tato energie je v ohromném množství k dispozici všem, kdo ji potřebují.
Tento týden je pro nás příležitosti posílit naši vzájemnou sounáležitost a šířit vibrace lásky a štědrosti, kterou nyní oplývá i samotná příroda v období sklizně. Máme ho oslavovat, radovat se z něj a sdílet ho s ostatními. Sdílená radost se totiž násobí 

- Magda 

Pro výklad na tento týden jsem vybrala tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue & Radleigh Valentine)
  • Kouzelní delfíni a mořské víly (Doreen Virtue)
  • Karty skryté moudrosti (Colette Baron-Reid)
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla Šestka Činu. To je vždy velmi pozitivní znamení, neboť vypovídá o úspěchu ve všech podobách, zejména co se týká naší kariéry, životního poslání, duševní práce nebo v jakémkoli jiném úsilí. Říká nám, že se nám velmi daří, a pokud ne teď, tak brzy bude. Slibuje nám, že práce, kterou vykonáváme, ať už sami na sobě, na svém životě, na svých vztazích nebo v jakékoli jiné oblasti, přinese své výsledky a my s nimi budeme spokojeni. 
Kromě toho nás také vyzývá k oslavám, ať už se nám podařil nějaký konkrétní úspěch, a nebo se obecně těšíme ze života a oslavujeme samotnou skutečnost, že jsme naživu, že máme ve své blízkosti dobré lidi, a projevujeme vděčnost za všechno dobré, co v životě máme - i tehdy, pokud neprožíváme právě nejhezčí období. VŽDY existují věci, za které můžeme být vděční, a máme se z nich těšit. 

Z karet Kouzelných delfínů a mořských víl je tady karta Zjednodušte si život. Ta nás opět vybízí k tomu, abychom si ve svém životě, v sobě samých i ve svých domovech udělali pořádek a zbavili se zbytečné tíhy a harampádí, které zabírají místo v našem domově či v našem nitru. Vypovídá o tom, že i přese všechno uklízení, kterému jsme se věnovali v posledních týdnech, stále ještě existují věci, kterých jsme se odmítli vzdát či pustit a které nám neslouží dobře. Čeho se stále odmítáme pustit, byť víme, že nám to ubližuje? Může to být osoba, vztah, místo, věc, činnost, návyk, způsob myšlení, životní styl či přesvědčení, nebo cokoli jiného, o čem víme, že to pro nás není dobré, ale stejně na tom lpíme. Možná máme strach, že nic lepšího už nenajdeme. Možná si říkáme, že "i tohle je lepší než nic". Možná si to nechceme připustit, protože máme strach ze změny nebo z toho, že si budeme muset přiznat, že jsme něco dělali špatně. Naše ego nám vždy velmi rádo poskytne bezednou studnu důvodů, proč nic neměnit a proč vše držet při starém a pod kontrolou. Jistě známe ty situace, kdy pocítíme příchozí změnu nebo nápad ke změně, a ihned máme silnou tendenci změně zabránit nebo množství argumentů, proč by změna byla určitě špatná. Situace, kdy spolu s úvahou o změně dostaneme celou horu pochybností a racionálních argumentů, proč změnu nedělat a nejlépe nad ní ani nepřemýšlet. Naše ego chce, abychom zůstali připoutáni k tomu, co už známe. Ale pokud nám to, co známe, neslouží nebo dokonce ubližuje, pak nás tento přístup vede k sebedestrukci. 
Z našeho života neodejde nic, co v něm má být a co ho podporuje. Pokud ho něco nepodporuje a ubližuje nám to, nemá to v něm být. Zbytečná bolest a tíha, kterou prožíváme, je pouze výsledkem našeho lpění a neochotě připustit změny, které nám přicházejí na pomoc. Naši andělé nám touto kartou připomínají, že změna nemusí být zdaleka tak strašná ani bolestivá, jak nám namlouvá naše ego a že nám ve skutečnosti může pomoci ke splnění právě těch přání, která nosíme v hloubi svého srdce... a že i ta nejtemnější cesta je vždy osvětlena alespoň hvězdami. Nemějme tedy strach z toho učinit změny, ke kterým se cítíme vedeni, a následujme své srdce. Činy a rozhodnutí založená na lásce vždy přinášejí jen to nejlepší nám i všem ostatním, kterých se daná situace týká.

Z Karet skryté moudrosti zde máme kartu Sluneční tanečníci. To je velmi šťastná a radostná karta, která nám potvrzuje, že se nám bude dařit a že máme důvody k oslavě - a že pokud budeme činit nějaké změny a pustíme se toho, co nám ubližovalo, budeme mnohem šťastnější. Je to příslib toho, že se nemáme čeho bát a že naše změny, pro které se rozhodneme od srdce, nám přinesou mnoho radosti a hojnosti. Opět je to vedení k oslavám a projevování vděčnosti za všechno dobré, čeho se nám dostává.
Pokud má někdo špatné období, možná i déle trvající, je právě vděčnost klíčem ke změně. Když se nám dlouho nedaří, můžeme upadat do negativity, pesimismu, sebelítosti, stížností, nepřejícnosti, ukřivděnosti a pozice oběti. Čím více se v tom utápíme, tím více se nám vzdaluje to, co bychom si přáli. Chceme-li tedy do svého života přitáhnout více dobra, musíme se na dobro naladit - navzdory současným podmínkám. Jak řekla Louise Hay: "Žádnou věc si nepřitáhneme tím, že budeme nenávidět její nedostatek." Neznamená to, že musíme předstírat, jak jsme šťastní, když nejsme, ale že projevíme vděčnost za to dobré, co v životě máme - třeba už za to, že se každé ráno probouzíme. Oslavujme život, a on nám bude nadále dávat další příležitosti k oslavě.

* * *

SHRNUTÍ
Celý tento týden je o lehkosti a radování se. Máme být šťastní a těšit se z toho hezkého, čeho se nám dostává. Pokud nemáme příliš příznivé období nebo nám tíha v srdci neumožňuje upřímně prožívat radost, máme se v tomto týdnu věnovat léčení svého srdce a zahození té tíhy, kterou jsme v něm doposud nosili. Naše srdce si nezaslouží, aby trpělo takovou tíhou. Pokud potřebujeme čas na uzdravení, samozřejmě si ho dopřejme. Pokud jsme utrpěli nějaké rány, je zcela individuální, kolik času na jejich léčení potřebujeme. Je pochopitelné, že se asi nebudeme moci příliš radovat, když prožíváme velkou bolest. I v takových chvílích však existují věci, za které můžeme být vděční. Za oporu našich blízkých. Za zvířátko, které nás přijde potěšit. Za ptáčky, kteří nám zpívají za oknem. Za překrásné barvy, kterými se nyní barví stromy. Za pomoc a podporu, které se nám dostává. Za sílu, díky které dokážeme kráčet dál i přese všechny strasti. Vděčnost probouzí v našem srdci léčivou energii, která nám pomáhá udržet si víru v dobro i tehdy, kdy jsme zaslepeni temnotou. 
Kdo nosí ve svém srdci tíhu, má ji nyní pustit a odevzdat podzimnímu větru, aby ji odnesl. Stejně tak jako suché listí už stromům neslouží, ani nám neslouží staré bolesti, myšlenky, návyky či věci. Jejich propuštěním uvolníme místo, které bude moci být zaplněno něčím novým, co nám bude prospívat, tak jako ve větvích stromů na jaře vyrostou nové, zelené lístky. Ty staré, opadané se stávají součástí země, které slouží jako živiny pro nový růst. Odevzdejme této podzimní energii vše, co nás tížilo, co nás zranilo a s čím si nevíme rady, a ona nám pomůže to všechno transformovat v něco nového, co nám pomůže a co nám bude prospívat. Tímto výkladem nám andělé dávají jasně najevo, že jakékoli změny, které nyní vykonáme a během kterých se odpoutáme od toho, co nám ubližovalo, povede ke štěstí a radosti.
 
* * *


* * *
Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.