neděle 24. září 2023

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 25.9. do 1.10. 2023

Milí přátelé, 

vzhledem k mé momentální zdravotní indispozici bych i tento týden chtěla přidat zkrácenou verzi týdenního výkladu. Někteří čtenáři se vyjádřili, že jim kratší podoba výkladu vyhovuje více, a tak, pokud se tato forma ujme, můžeme ji nadále zachovat ;) 

- Magda

* * *

Pro tento týden nám vyšla z Tarotu strážných andělů Osmička Citů, která vypovídá o tom, že nám v životě něco chybí nebo že jsme něco již přerostli a nastal čas jít dál. Život je jako tekoucí potok, neustále proudí a nelze ho zastavit ani zatarasit. Přestože nám některé změny mohou přijít zatěžko, hluboko uvnitř cítíme, že je potřebujeme - nebo jejich smysl pochopíme později, zpětně. Dění, které nyní probíhá v našem životě, je odpovědí na naše vnitřní volání, ať už si ho uvědomujeme či nikoli. 

Karta Porozumění ze sady Moudrost Země nám říká, že je důležité při našich rozhodnutích vždy zvažovat všechny zúčastněné strany. Znamená to, že bychom měli při svých krocích brát ohled i na druhé lidi - stejně tak to však znamená brát ohled i na sebe a nezanedbávat se kvůli jiným. Musí zde existovat zdravá rovnováha. Víme-li, že nám na druhých záleží a že naše rozhodnutí vychází z našeho srdce, i když se některým nemusí zamlouvat, jednáme vždy správně. Pokud si nejsme jisti, požádejme Nebesa o vedení a o nasměrování k tomu nejlepšímu možnému řešení pro všechny zúčastněné. 

Z Tarotu zelené čarodějky nám vyšla krásná karta Hvězda, která vypovídá o naději a lepší budoucnosti. Přestože současně můžeme prožívat nepříjemná období, tato karta nám říká, že z dlouhodobého hlediska nám toto všechno napomůže k většímu štěstí, a že si máme udržet svou víru, že všechno má svůj smysl, přestože ho možná zatím nevidíme. Hvězda nám svítí na cestu v temnotě a přestože na své kroky nemusíme dokonale vidět, víme alespoň, že jdeme správným směrem. 

Nebesa nám touto cestou vzkazují, že ať nyní prožíváme cokoliv, jdeme správně. Máme mít důvěru, že všechno má svůj čas a smysl a že my sami v pravou chvíli rozpoznáme, co a jak udělat, tak aby to bylo to nejlepší pro nás i pro jiné, kterých se naše rozhodování týká

* * *


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.