pátek 27. září 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 23. do 29.9. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 23. do 29.září. Mazlím se tu teď se svými zvířecími miláčky, protože brzy vyrážíme na cestu kolem světa, začínáme ve Washingtonu, pak jedeme do Spojeného království a potom do Evropy. Z Evropy do New Yorku, do Arizony a potom do Kalifornie a do Austrálie na kurzy Andělské intuice. Budeme pryč celé tři měsíce a máme velké štěstí, že máme úžasnou zvířecí chůvu. Moc mě potěší, když na mých autogramiádách budete i se svými pejsky a postavíte se do předních řad, bych si je mohla pohladit.
Chtěla bych dnes pracovat s tarotovými kartami Síly archandělů. Je to nedávno vydaná sada karet, které jsme s Radleighem vytvořili proto, aby vás posílily, aby vám dodaly sebedůvěru, odvahu, motivaci a podporu k tomu, abyste odpovědi, kterých se vám dostává, také následovali. Protože nestačí odpovědi jen dostat, ale také podle nich jednat. A přesně k tomuto účelu jsou tu tyto karty, celé o archandělech. Jako každý týden vyberu náhodně tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne.

Pro začátek týdne tu máme Eso archanděla Gabriela. Mluví o daru vášně, příležitosti a inspiraci. Máte šanci vykonat něco úžasného. Je také třeba mít smysl pro kouzlo. Andělé mi říkají, že toto se týká něčeho, na čem jste dlouho tvrdě pracovali. Nyní budou bloky odstraněny a celá věc se vám konečně ukáže v novém světle. Ale jak už jsem řekla, musíte skutečně jednat, aby se to i naplnilo. Nestačí jen to, že se vám objeví příležitost, ale musíte ji také využít. Je to jako v kuchyni. Máte k dispozici spoustu koření, ale jste to vy, kdo je musí správně smíchat, aby získal jídlo vytoužené chuti. Také to znamená, že se stane něco nečekaného, věci se trochu překroutí, aby vše probíhalo lépe, a může to mít mnohem větší smysl, než vám může připadat. Musíte být ale flexibilní a přizpůsobiví, protože pokud si myslíte, že se musíte dívat jen jedním konkrétním směrem, můžete přehlédnout onu zlatou příležitost. Proto mějte prosím otevřenou mysl.

Pro střed týdne tady máme další kartu Gabriela, přestože je balíček dobře zamíchaný. Znamená to, že se nyní jedná hodně o vášeň, o příležitosti v kariéře. Toto je Král archanděla Gabriela, který vybízí k tomu, abychom se svým pohledem neustále dívali na větší obraz toho všeho, protože jak už nám andělé řekli - když si přejete, aby byly vaše modlitby vyslyšeny "takhle a takhle", můžete přehlédnout, že se splnily nějakým jiným způsobem nebo v jiné podobě. Proto odstupte od celé záležitosti trochu dál a podívejte se na celý obraz. Stejně jako minulý týden, některé věci se mohou zdát jako problém, ale ve skutečnosti v sobě nesou nerozpoznané požehnání. Tento vzor pokračuje i během tohoto týdne. Toto je velké požehnání! Je to velký týden pro vás všechny. Mluvím o tom i kvůli uplňku, kvůli tomu, že jste vytrvale pracovali na své cestě, i proto, že se událo tolik změn, více jste se o sebe starali, více jste následovali svou duchovní cestu, vaše srdce je otevřené a vy jste na správném místě. Všechno je vám nyní otevřené. Proto buďte nachystaní, že věci se tento týden budou hodně hýbat a otřásat, tak abyste mohli plně následovat svou vášeň, hlavně v kariéře. I když máte v ruce třeba jen kousíček, i když jste teprve kousek za startem, běžte si za tím! Protože přesně takhle se uskutečňují všechny velké věci - malými nepatrnými začátky.

Na víkend tu máme kartu Měsíc. Je to karta z Velké Arkány a náleží zde archandělu Hanielovi. I on je spojený s úplňkovým měsícem. To navazuje na zprávu, kterou jsem právě sdělila, a to je uvolňování. Při úplňku uvolňujte všechno staré a nechte to jít! Nechte odejít všechny své strachy a nejistoty! Zbavte se těch myšlenek jako "Napřed musím mít peníze, a pak to udělám". "Napřed musím mít to a to, a pak se hnu kupředu." Máte všechno, co potřebujete, jste na 100% připravení! To je jenom hlas ega, které nám z povzdálí namlouvá, že napřed musí být takové a takové podmínky, aby to bylo možné. Je to přesně naopak - když se hnete kupředu, začnou k vám přicházet všechny ty dobré věci. Tato karta vám říká, že příležitost, která se objeví, je tady proto, aby zlepšila váš život. Také je to čas, kdy je třeba naslouchat své intuici a zařídit se podle ní. Viď, Feather? (na pejska) Tady Feather nám chce říct, že ona jako pes vždy poslouchá své instinkty. My jako lidé jsme svým způsobem vlastně také živočichové. Máme dány instinkty. Potřebujeme jim naslouchat. Jsou to takoví naši malí andílci uvnitř nás, kteří nás vedou z našeho nitra.

Čeká nás skvělý týden a já se moc těším na facebook, kde se dočtu o vašich posunech vpřed, propouštění starých obav a o příležitostech, které se vám naskytly. Posílám vám mnoho lásky, těším se na vás, pokud navštívíte mé semináře. Mnoho andělských požehnání a - prosím, řekněte to se mnou - Alooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I6gQ2NemvYk
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.