pátek 27. září 2013

Změňte svůj život, změňte svět

Dnes se s vámi podělím o další záznam z mého naslouchání archandělu Michaelovi a o jeho zprávu pro nás všechny.

- Magda


* * *

Čtete si spoustu pozitivních tvrzení, ale z nějakého důvodu máte pocit, že to jde mimo vás? Přicházejí vám poselství o tom, jak vyřešit problémy, jak změnit svůj život k lepšímu, jak mít naplňující vztahy a jak mít v životě hojnost, ale nějaký hlásek uvnitř vám říká, že "to přece nejde" a "to přece není možné"?


Vnímejte více své vnitřní naladění. Protože právě ono vám přitahuje vaše zkušenosti. I když se zabýváte pozitivitou, blahobytem, láskou a štěstím, ještě to neznamená, že je k sobě přitáhnete, pokud vaše nitro s těmito tvrzeními neladí. Jestliže se vás pozitivní slova ve skutečnosti nedotýkají, je třeba zjistit, který blok ve vás jim brání vstoupit.

Obvykle objevíte strach. Obavy, že se to nesplní nebo že to nezafunguje a vy budete zklamaní či zrazení. Nebo tam najdete stará přesvědčení, která vám dlouhodobě vštěpovali všichni lidé kolem vás - rodina, známí nebo média - všichni ti, kteří měli špatné zkušenosti a kteří vám vštípili, že takhle to je a jinak to nebude. Ale i oni tyto názory a přesvědčení zdědili či přejali od jiných lidí a je třeba vzít v úvahu, že nikdo z nich dříve nevěděl to, co víte dnes vy.

Má-li se změnit svět a mají-li se začít měnit lidé, musíte VY prolomit ty zažité názory a přesvědčení. Je to na VÁS. Právě proto jste teď tady. Právě proto čtete všechny ty pozitivní informace o tom, jakou máte vlastně moc a jak můžete ovlivnit svůj život i dění ve světě. Využijte to proto maximálně a snažte se opravdu hluboce procítit každé tvrzení a každou novou informaci, které se dovídáte, které čtete nebo slyšíte.


Zapisujte si je a přemýšlejte nad nimi. Ukažte své mysli, že JE možné něco jiného. Jakmile se vám podaří své mysli ukázat lepší program, můžete ho společně začít používat. Tím také odstraníte blokující staré názory a nahradíte je novými, které vám umožní celým svým srdcem přijímat všechna ta pozitivní tvrzení i afirmace. A jakmile je pocítíte, učiníte je svou pravdou, svou skutečností.

Nebojte se nepoznaného. Od toho tu jste, abyste to poznali, vyzkoušeli a předali své nové zkušenosti dalším lidem, kteří již nebudou muset opakovat všechny ty omezující návyky či chyby. Postupně tak změníte společnost a začnete měnit i svět. Každým vaším úspěchem a překonanou překážkou získáváte podíl na světovém míru a šíření dobra. I když se vám to třeba nezdá, veškerá práce, kterou na sobě vykonáte, ovlivní mnoho dalších lidí, včetně následujících generací. A to určitě stojí za to.

Jste stavitelé, kteří vybudovávají pevné základy pro ty, kteří přijdou po vás a budou na nich moci něco velkého postavit. Jste průlomová generace, která rozbourává všechno to nefunkční, dlouho zažité a zastaralé, aby se mohlo vybudovat vše nové, lepší a skvěle fungující. Často se setkáváte s odporem, protože ostatní se neznámého a nepoznaného bojí a snaží se vám ve změnách zabránit. Ale vy máte vše potřebné k tomu, abyste se jimi nenechali zastavit, protože vše, co nyní uděláte a vykonáte, je důležité nejen pro vás a váš vlastní život, ale i pro ostatní a další generace, které to díky vám budou mít již jednodušší a budou tak moci přinést zase svůj příspěvek tomuto světu, aniž by se museli potýkat s tím, co teď překonáváte vy. Šíření dobra a míru se tak významně urychlí a zefektivní.


Jste velcí bojovníci, kteří jsou obdařeni božskou silou, jež je určena právě k prolamování zastaralých zvyků, způsobů a všeho, co lidem brání ve štěstí. Nebojte se jít si za tím, o čem víte, že je správné. Běžte za svým srdcem. Dělejte všechno, co cítíte, že musíte udělat. Cokoli budete potřebovat, vám dáme. Není třeba mít strach. Jste pro svět cenní pomocníci a my nedovolíme, aby vás cokoli brzdilo, ať už jsou to jiní lidé nebo třeba nedostatek něčeho potřebného.
Posíláme vám do cesty takové zkušenosti, které vám pomohou tato omezení překonat, abyste se mohli plně otevřít, být sami sebou a kráčet po své cestě dále bez zdráhání. Vše těžké a složité, co vám přichází do života, je tu právě proto, aby vás to učinilo silnějšími, moudřejšími a otevřenějšími.
Na negativisty budete narážet celý život všude možně, a proto potřebujete takové zážitky, v nichž si vypěstujete odolnost vůči jejich názorům, takže vás pak již nebudou ovlivňovat, i když je budete nadále potkávat. Každá taková zkušenost je pro vás pomocí na celý život. Nežehrejte na to, co se děje, ale využijte to ke svému posílení, jak jen to půjde. Uvědomte si, že vše, co pro sebe nyní uděláte, ovlivní pozitivně celý váš život, a tím vám také usnadní vaši cestu, na níž budete inspirací pro ostatní.

Pracujte na sobě. Již teď máte za sebou ohromný pokrok. Poznávejte nadále sami sebe, zbavujte se svých starých přesvědčení, propusťte vše, co vám blokuje vaše cítění, a přijímejte vše dobré, co k vám přichází. Držet se zpátky ve snaze vyhnout se novému a nepoznanému nikomu nepomůže - ani vám. Jen si tím prodlužujete svou vlastní cestu. Jednoho dne k vám potřebné zkušenosti stejně přijdou, ať už dříve nebo později. Věřte, že cokoli vám do života přichází, zvládnete. Nikdy vás nepotká nic, co byste nebyli schopní překonat. Nemělo by to žádný smysl a my to ani nikdy nedopustíme.

Pokud vám chybí informace nebo nápady, dostanete je. Pokud vám chybí pomocníci, dostanete je. Pokud vám chybí sebejistota, potkáte člověka, který vás povzbudí, nebo uvidíte billboard s pozitivním nápisem, jenž bude zprávou přesně pro vás. Není nic, co byste nemohli dostat, když to potřebujete. Máte-li změnit svůj život a přinést světu mír, potřebujete mít svůj život v harmonii. A my jsme tady proto, abychom vám poskytli vše, co vám k této harmonii pomůže. Ať už jsou to hmotné potřeby a pocit bezpečí nebo cokoli jiného, co by vás mohlo brzdit, všechno vám zajistíme. Ale nejprve je třeba, abyste změnili své naladění, protože jste-li naladění na nedostatek, pak můžete dostat vše, co chcete, a stejně to zase ztratíte nebo to vyženete ze svého života pryč. Je to vzájemná spolupráce. Nechte se vést a podnikejte kroky, ke kterým se budete cítit vedení. Poslouchejte své srdce a všechno bude dobré. To vám slibujeme.

* * *

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.