neděle 20. října 2013

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 21. do 27.10. 2013

Ahoj, tady je Robert Reeves a doufám, že si užíváte pěkné počasí. My tady v Austrálii máme nádherné jaro, zatímco přátelé ve Spojených Státech již pomalu vítají sníh, mnohem dříve, než by čekali. Ale to je v pořádku, prostě se oddejte proudu a nechejte se překvapit tím, co pro nás má Matka Příroda nachystáno.
Chtěl bych vám udělat další výklad s kartami Květinové terapie a uvidíme, která nám vyjde pro tento týden.

Tak, vytáhl jsem kartu Léčení minulého života. Cítím z toho však, že se to týká spíše minulého týdne. Andělé říkají, že to souvisí s nedávnou minulostí. V minulém týdnu se odehrálo mnoho věcí, a to pravděpodobně v rámci vaší rodiny, protože minulý týden jsme si ve výkladu říkali o rodinných energiích.
Zeptejte se tedy sami sebe: Které věci z minulého týdne vás zasáhly či ovlivnily, a na kterých stále lpíte? Volám teď také archanděla Michaela pro váš prospěch a také pro to, aby vám pomohl, protože Michael skutečně přesekává ona pouta a pomáhá nám uvolnit a propustit všechny ty věci, které nás držely zpátky. Ty nám brání "létat" tak vysoko, jak bychom nejvíce mohli. Když se oprostíme od všeho toho závaží, můžeme se vznést, můžeme volně plynout, můžeme být svobodní.
Tato karta vám říká, abyste všechny ty věci už nechali odejít. Vzdejte se žárlivosti, závisti, hněvu, rozčilení, které se mohly během minulého týdne objevit, protože ty už jsou v minulosti, to už nemůžeme změnit. Místo toho se nalaďte na vlnu štěstí a rozhodněte se, že si tento týden uděláme radost a budeme se bavit. Slibme si jeden druhému, že tento týden si budeme užívat a radovat se, a že si také dopřejeme čas na naše záliby a zájmy.

Doufám, že opravdu budete během týdne následovat toto vedení vašich andělů a dopřejete si čas pro sebe samé. Znovu se uvidíme na dalším výkladu pro příští týden. Do té doby se o sebe pěkně starejte a budu vám na svém facebooku posílat drobná poselství a inspiraci. Moc se tam na vás těším!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=_anKhzgZ4Xk
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.