úterý 29. října 2013

Zázraky a láska

Zázraky vznikají z lásky, láska je vytváří a láska vám je také přitahuje. Vzpomeňte si na zázrak, který jste někdy pro někoho vytvořili. Možná jste někomu dali něco, co pro něj či pro ni mělo velkou cenu. Vybavte si pocit lásky, který jste k tomu člověku cítili. Ten zázrak vznikl z lásky uvnitř vás samých, a přitom vám také přinesl lásku. Aby se výměna energie završila, bylo třeba, aby ten druhý opravdu o váš dar stál. Kdyby ho neuměl přijmout, žádný zázrak by se nekonal. Potřebujete se otevřít přijímání; pak vás vesmír zahrne zázraky.
Chcete-li dávat a přijímat lásku a zázraky, pak to jediné, co potřebujete, je opravdu chtít. Sáhněte k vašim nejvyšším a největším vizím; tvořte si hluboké prožitky. Každý z vás je klubkem energie lásky. Jste schopni vytvořit si, cokoliv chcete. Zázraky vycházejí z vaší lásky. Jste-li ochotni otevřít své srdce a milovat sami sebe i druhé, váš život bude plný zázraků. Nakolik budete otevření a milující, tolik zázraků budete prožívat.

Dávejte lidem tolik lásky, kolik jen umíte. Buďte jemní a příjemní, používejte slova plná lásky a odpusťte i těm, kdo si vás nevážili. Při čemkoliv, co děláte, myslete na ostatní s láskou a uznáním. Neposuzujte a nekritizujte. V každém okamžiku raději najděte nové cesty, jak milovat. Pamatujte si, že je snadné milovat, když jste obklopeni milujícími lidmi; výzvou je nepřestat milovat, i když vaše okolí příliš láskyplné není. Přistupujete-li k ostatním s láskou a soucítěním, přitahujete si další možnosti, peníze, lidi, zázraky a ještě více lásky. Láskou se dostáváte do vyššího proudění a přitahujete si samé dobré věci. Otevřete-li své srdce novým oblastem života, budete si magnetizovat ještě více dobra a hojnosti.

Zázraky jsou vlastně nečekané události, které vám přinášejí mnohem více, než jste čekali. Jsou to souhry dějů a okolností, ke kterým dojde, když se od něčeho odpoutáte a spolehnete se na své vnitřní vedení. Často přicházejí jako odpověď na vaše volání o pomoc k té nejhlubší části vaší bytosti. Zázraky se často objevují i v krizích, protože tehdy voláte opravdu ty nejhlubší části vaší duše. Vaše duše nad vámi stále bdí, posílá vám lásku a vede vás. Když se utišíte a obrátíte dovnitř, můžete se spojit s tou částí vaší bytosti, která zná odpověď. Kdykoliv se ponoříte dovnitř sebe sama, obrátíte se ke své duši a požádáte o pomoc, budou vám přicházet odpovědi a začnou se dít zázraky. Teď se ještě můžete naučit, jak se dostat k nejhlubším částem vaší bytosti bez krizí. Zázraky se objevují, když se ponoříte do svého nitra a spojíte se se svou duší.

Kdykoliv si něco přejete, požádejte vaši duši, aby vám ukázala svou lásku a víru ve vás. Pak se otevřete přijímání a buďte ochotni uznat, až se vám vaše přání vyplní. Kdykoliv přijímáte lásku od ostatních, kdykoliv se otevíráte lásce vesmíru, uvádíte do pohybu koloběh tvoření zázraků ve svém životě.

* * *

- z knihy Tvoření peněz, Sanaya Roman

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.