pondělí 4. listopadu 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 4. do 10.11. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 4. do 10.listopadu. Jsem nyní na úžasném a mocném místě v Sedoně spolu se svým drahým Michaelem a pak s naším kamarádem Peterem Sterlingem, který nám zahraje na konci na harfu. O tomto úžasném místě píšu i ve své knize Léčení s vílami. Energie těchto dní je velmi silná a jsem přesvědčená, že jste si teď hodně prožili. Je tu s námi i naše fenka Feather, která vás pozdraví asi později, protože je nyní zaneprázdněná (fenka si líže packy - pozn. překl. :)) Budeme dnes pracovat s velmi osobní sadou karet, a to jsou Andělské tarotové karty, které máme na své cestě s sebou. Podíváme se, co andělé chtějí, abychom věděli pro tento další týden, a zeptáme se na vedení, které pro nás mají. Jako vždy je nejprve zamícháme a budeme se modlit. Pak vytáhneme tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Je to velmi intuitivní, pouze naslouchám své intuici a vnitřnímu vedení. S kartami nikdy nemůžeme udělat chybu, vždy jsou přesné.
I když jsou všechny tyto karty pozitivní, zohledňují také stinné stránky, ke kterým nám dávají své vedení, tak abychom takové věci mohli snáze překonat a poučit se z nich.

Podívejme se na začátek týdne - zde máme kartu Rytíř Vzduchu. Rytíř Vzduchu znamená, že se věci odehrávají velmi rychle. Říká nám to, že se věci na začátku týdne budou odehrávat ve velmi rychlém tempu. Může to znamenat i nového člověka, který k vám přijde, pokud jste nezadaní. Dávejte si ale pozor, aby vám někdo nezametl pod nohama. Nemusí se totiž jednat o spřízněnou duši, kterou jste hledali, a nepotřebujete plýtvat svým časem na destrukci. Může to ale také znamenat někoho, kdo vám pomůže opět cítit srdcem. Pokud jste se cítili v romantické oblasti špatně nebo jste se necítili příliš přitažliví, tento člověk vám může pomoci znovu zažehnout tu jiskru ve vás.
Tato karta také znamená, že se nyní začnou pozvedávat bloky, které jste v sobě možná měli, takže buďte pozorní. Věci se teď budou dít rychle. Ale v dobrém slova smyslu.

Podíváme se na střed týdne. Tady je další karta vzduchu - Sedmička Vzduchu. Tento týden bude opravdu třeba, abyste si dali pozor na to, zda nejste příliš přítomni pouze ve své hlavě. Je třeba to vyvážit srdcem a svými pocity. Také to znamená, že i když se věci budou dít rychle, máte si dopřát chvíli na pauzu, abyste si udělali menší revizi. Pamatujte, že jsme ještě stále v retrográdní fázi Merkuru, kdy se věci mohou zdát šílené, lidé jsou podráždění, což znamená, že se v nich bouří i jejich ego. To pro nás znamená, že máme pokračovat v cestě, kterou nám nastínili minulý týden, a to v cestě soucitu. Buďme příkladem míru pro ostatní. 
Tato karta říká, že i když se bloky uvolní, tedy v plánech, které jste měli a které jste si nějak zablokovali, dojde k odstranění bloků, bude možná třeba, abyste se na to všechno podívali znovu a přehodnotili to. Neznamená to, abyste se jich vzdali, to ne, ale buďte schopni se přizpůsobit. Buďte nyní pozorní a soustředění.

Máme tu týden plný pohybu. Podíváme se na víkend - další karta vzduchu. Tento balíček je velmi dobře zamíchaný a stejně tu máme další vzduch. To znamená, že tak, jak už jsem řekla, budeme muset hodně pracovat na vyváženosti a rovnováze. Věnujte se také svému fyzickému tělu. Dělejte jógu, meditujte, pobývejte v přírodě, ale i pobývání s vašimi mazlíčky vám může pomoci. Osmička Vzduchu znamená, že se osvobozujete od pocitů uvěznění či chycení v pasti. Je ve vašem životě nějaká oblast, ve které se cítíte chycení v pasti? Například chodíte do práce, kterou děláte jen proto, že musíte, abyste zaplatili účty, nebo se nacházíte ve vztahu, který vás svazuje a omezuje?
Tato karta je velmi nápomocná. Říká, že se nyní osvobozujete od všech iluzí. To zahrnuje i ty, které máte o sobě. Jakákoli část vás samých, která se cítí zaseknutá nebo že není dost dobrá, nebo že není ještě připravená... JE připravená. Stejně jako jednorožec na obrázku, který se osvobozuje, je i pro vás nyní vhodný čas se osvobodit. Pokud jste nějakou svou součást potlačovali nebo brzdili, nyní nastal čas, abyste šli kupředu plnou rychlostí.

* * *

MEDITACE

Jsme tedy zde, na tomto kouzelném místě, kde se odehrávaly různé rituály, včetně svateb a podobně. Nyní vás tedy vyzýváme, abyste se společně s námi nadechli... a něco si přáli :) Máme tady krásnou hudbu (ve videu v níže uvedeném odkazu si můžete meditaci pustit od 5:40 - pozn. překl.)

Něco si přejte... Naslouchejte této harfě a jejím tónům, společně s vodopádem v pozadí...
Co si přejete? Co byste chtěli, aby se vám naplnilo? Cokoli si budete přát, se vám může splnit. Nemusíte tady fyzicky být, pouze se nadechněte... a dýchejte...
A tak jak nám řekly karty, nechejte odejít všechna svá omezující přesvědčení. Jste neomezení, jste mocní, jste silní a také tvořiví. Cokoli mohl dokázat někdo jiný, můžete dokázat i vy. Takže prosím, vzneste svá přání... Neřešte, JAK se to stane či objeví. Ono JAK je pouze na nekonečné Božské moudrosti. Nemusíme se starat o to, jak se to stane. Potřebujeme se pouze modlit a žádat. Pak už zbývá jen následovat vedení, kterého se nám dostane jako výsledek. Je to čas pro vás. Je to čas, aby se vaše přání naplnila. Je to čas k tomu, abyste se osvobodili a následovali svou cestu. Dokážete to! Mám ve vás plnou důvěru! A stejně tak i Bůh ví, kdo jste a plně vám věří.
Gratuluji vám k tomu, že jste prožili tento krásný okamžik. Dívejte se, jak se začnou dít kouzla.

* * *

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili. Budeme ještě cestovat na další kurzy do Pasadeny. Brzy budeme mít také den 11.11., a to bude také den pro plnění přání. (Doreen poukazuje na jedničky, které jsou číslem zhmotňování přání. - pozn. překl.) Živě na hayhouseradio.com budu zase 13.11., a už se nemůžu dočkat.
Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání... a - řekněte to prosím se mnou - Aloooooha!!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=qHzEBiQPYAQ
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.