pondělí 11. listopadu 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 11. do 17.11. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 11. do 17.listopadu. Jsme nyní v kalifornské Pasadeně s našimi přáteli na kurzu Certifikovaných vykladačů andělských tarotových karet. Užíváme si tady úžasný čas, a pak už pojedeme domů, asi za pět dní poté, co tento kurz skončí. Dáme si tam krátkou přestávku, než budeme pokračovat do Austrálie na další kurzy a andělské párty. Bude to skvělý čas, kdy budeme vyučovat andělské léčení, andělskou terapii a tento týden budu ve středu živě na Hay House Radiu. Moc se na to těším!
Pro tento týden budeme vykládat s naší nejnovější sadou tarotových karet Síly archandělů. Tato sada vám má pomoci v tom, aby vám dodala potřebnou sílu k podnikání aktivních kroků. Nestačí jen dostat odpověď či vedení - musíte je i následovat a aktivně podle nich jednat ve svém pozemském světě. Tyto karty vás opravdu ponoukají podobně jako osobní kouč.
Tak jako každý týden je nejprve zamícháme se záměrem získat pro každého z nás božské vedení a moudrost. Modlím se přitom, abychom dostali co nejpřesnější poselství, které bude společné nám všem. Pak vyberu tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Je to velmi intuitivní, prostě věřím tomu, která karta mě přitáhne, ať už vizuálně nebo energeticky.

Pro pondělí a úterý je tu karta Mír. Tento týden nám začíná míruplně. Díkybohu...! (smích) Je to karta archanděla Azraela, jenž bývá velice často špatně chápán. Je to archanděl, který nám pomáhá vyléčit naše rány způsobené ztrátou a žalem. Někteří lidé z něj mají strach, protože ho považují za anděla smrti a mají s ním spojený nějaký morbidní význam. Ale Azrael je velmi něžný anděl, opravdu hodný, který nám může pomoci vyléčit bolest z jakékoli ztráty v oblasti lidského života, včetně například ztráty nějakého vztahu nebo místa. Pomůže vám v jakékoli zdravé změně - jako zbavit se škodlivých návyků ve stravování nebo opustit zaměstnání, které vás ničí. S těmito změnami vždy přichází jakási forma smutku a truchlení, ať už opouštíte cokoli. Týden nám tedy začíná plný míru a milosti, neboť se oprošťujeme od minulosti a necháváme odejít vše, co nám už neslouží. Je to čas, kdy si budeme potřebovat ujasnit, co již naplnilo svůj účel. Co již splnilo svůj účel?
Zavolejme si nyní na pomoc archanděla Azraela... (nádech)... aby naše srdce naplnil milostí a přijetím, a pro většinu z nás také vírou a plnou důvěrou, kterou potřebujeme pro to, abychom se pohnuli kupředu. Tento týden tedy započneme smířením se s těmito změnami, které jsou nevyhnutelné.

Ve středu týdne máme kartu Trojka archanděla Ariela. Tato karta skvěle navazuje na tu předchozí, neboť jakmile se odpoutáte od toho starého, budete vyzváni touto kartou, abyste nechali vejít něco nového. Říká vám: "Dělejte to, co milujete!" Je tu čas velké osobní síly. Neboť jakmile budete smířeni s tím, že změny, které přišly, a osvobození se od minulosti byly pro vás nápomocné, budete nejen plni míru, ale také si uvědomíte svou sílu. Díky této síle, která se ve vás probudí, budete schopni se pustit do něčeho nového, a to z pozice míru. Dejte sami sobě svolení pustit se do nové práce, do nového podnikání, napsat knihu, začít praktikovat léčení, nebo také opustit nezdravý vztah. Nejdůležitější vztah je pro vás ten, který máte se sebou samými, a také se Stvořitelem. Střed týdne bude tedy velmi silný.

Ohledně víkendu je tady karta Rytíř archanděla Ariela, která nám říká, že máme před sebou hodně práce k uskutečnění. Říká, že se bude odehrávat velmi mnoho věcí a že je třeba, abyste si ve všem udělali pořádek a vše si zorganizovali. Neklaďte si na svá ramena příliš mnoho plánů, abyste se pak necítili přetížení. Ve všem, co děláte, jsou důležité jednotlivé malinké kroky. Nezapomínejte na to prosím, že všechno se musí dělat pěkně jedno po druhém, krok za krokem. Možná si zatím neumíte představit, kam se můžete dostat, jak zaplatíte účty nebo jak budete moci vydržet bez toho současného škodlivého vztahu, atd. atd. Namísto toho, abyste se soustřeďovali na to, co nemáte, soustřeďte se na vedení, kterého se vám dostává.

Pojďme si na to udělat andělskou terapii, abychom si trochu pomohli.
Zhluboka se nadechněte.... (nádech)... Vaše Vyšší Já, které je zajedno s Božskou nekonečnou moudrostí, již v tuto chvíli ví, jaká cesta a jaké řešení budou pro vás ta nejlepší. Zeptejme se našeho Vyššího Já: "Jakou změnu v mém životě chceš, abych udělal/a právě teď?"
Která věc vás napadla jako první? Jaká myšlenka nebo jaký pocit k vám přišel jako odpověď na vaši otázku?
A pak se zeptejte znovu svého Vyššího Já: "Co mám nyní udělat jako další krok? Na čem právě teď potřebuji nejvíce zapracovat?"
A společně s těmito otázkami požádejme Boha, aby nám dodal veškerou odvahu, sílu a sebedůvěru, kterou potřebujeme k uskutečnění těchto změn. Věřte, že jste plně podporováni, protože opravdu jste!

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili v tomto velice silném týdenním výkladu. Velmi se na tento týden těším, neboť nyní budeme věci více vnímat srdcem. Jak víte, během minulého týdne jsme věci hodně řešili hlavou, a nyní se to všechno krásně urovná. A navíc je tu také konec retrográdní fáze Merkuru. Je tu také den 11.11. Tato čísla znamenají v andělských číslech: "Pozorně si vybírejte své myšlenky, neboť se velmi rychle zhmotňují." A tak prosím myslete pouze na to, co si přejete, nikoli na to, čeho se bojíte. Tohoto dne, 11.11., navíc končí i ona retrográdní fáze Merkuru, takže věci se začnou zase dávat do pořádku.

Posíláme své modlitby našim bratrům a sestrám ve Filipínách a také všem ostatním, kteří jsou nyní postiženi počasím. Zahrnujeme vás svými modlitbami a požehnáním, a také podporou pro následující dny. My všichni jsme s vámi.

Děkuji také našim přátelům tady v Pasadeně. Moc se těším na čas, který nyní nadchází, a jsem velmi šťastná, že tu společně můžeme být. Posílám vám mnoho andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Aloooooha! Děkuji vám! (posílá polibek)

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=PL7s_0J3eDo
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.