úterý 5. listopadu 2013

Vizualizujte si své vysněné zaměstnání

Pokud se nám podařilo zjistit, co by nás bavilo dělat, pak je potřeba, abychom si tuto práci silou svých myšlenek vtáhli do svého života. Jedním z nejúčinnějších nástrojů k rychlému uskutečnění přání je síla našich obrazných představ.

  • Představte si ve svých myšlenkách, jak svou činností pomáháte jiným lidem. Pohleďte do jejich šťastných tváří a vnímejte pozitivní energii, která se k vám od nich vrací.
  • Představte si sebe sama, jak své vysněné povolání již praktikujete, jak sedíte ve své kanceláři během porady, u pracovního stolu před počítačem nebo za volantem nákladního auta. Udělejte to jako při divadelním představení, vžijte se do role, kterou byste rádi zaujali ve skutečnosti, a udělejte to co nejrealističtěji.
  • Chcete-li založit svou vlastní firmu, představte si potřebné pracovní prostory. Vizualizujte si, jak v nich přecházíte, jak hovoříte se svými zaměstnanci, jak přicházejí zakázky a jak jsou všichni šťastní.
  • Vyhledejte si pro vysněnou práci odpovídající pracovní pozici, obrazně si ji představte, v mysli si už uklízejte svůj pracovní stůl, pozorujte, jak jsou vaši kolegové a nadřízení spokojení a jak je váš život díky tomu příjemný.

Rozdíl mezi člověkem s určitou vizí a člověkem, který sní za bílého dne, spočívá ve způsobu, kterým každý z nich usiluje o svůj cíl.

Čím více se do daného obrazu ponoříte, aniž byste o něm pochybovali nebo se považovali za bláhové snílky či dokonce blázny, tím rychleji se vaše obrazné představy a skutečnost sloučí dohromady.
Rozdíl mezi sněním s otevřenýma očima a energií při přání si spočívá totiž v tom, že pomocí jasně směrovaných představ chceme dosáhnout určitého cíle, zatímco snílci se snaží jen uniknout ze své reality a dělají jen velmi málo, ne-li vůbec nic, pro uskutečnění svých vizí. My se naopak díky vizualizaci dostáváme do rezonance se svým vysněným povoláním a neustále vyzařujeme tímto směrem svou pozitivní energii.

Stáváme se tím, čím jsme ve svých myšlenkách.

Čím uvolněnější při tom jsme a čím méně tlaku vyvíjíme, tím rychleji dosáhneme svého cíle. Jestliže radostně něco nabízíme, i když je to jen na energetické úrovni, jemnohmotná energie pro nás vyhledává nejlepší pracovní pozici v nejlepší lokalitě a k tomu ještě nejkratší a nejrychlejší cestou.
Vysíláme jemnohmotnou energii a přijímáme jemnohmotnou energii. Naše energie vyhledává pouze energie se stejnou frekvencí a s největší pravděpodobností se "tam venku" právě vyskytuje nějaká osoba, která je jako vy - jenom se ještě neznáte.

Silou svého přání se staneme svým vlastním úřadem práce, svou vlastní personální agenturou.

Proč se i nadále spoléhat na to, že někdo konečně rozpozná náš potenciál a najde pro nás to správné pracovní místo, když to my sami můžeme udělat mnohem rychleji a efektivněji?
Pomocí úspěšného přání si vědomě vystoupíme z pozice oběti a uchopíme svůj život do svých rukou. Naše fantazie při tom představuje velmi účinnou sílu, která přitahuje do našeho života to, co si přejeme. To vše můžeme ještě doplnit následujícími afirmacemi.

PĚT NEJLEPŠÍCH AFIRMACÍ KE VTAŽENÍ VYSNĚNÉHO ZAMĚSTNÁNÍ DO REALITY VLASTNÍHO ŽIVOTA:

Silou svých myšlenek nyní přitahuji svého ideálního obchodního partnera a své kolegy.
Již pro mě existuje ideální pracovní pozice.
Moji obchodní partneři, zaměstnavatelé a kolegové jsou v tomto okamžiku připraveni stejně jako já přijmout mou úžasnou pracovní sílu.
Zasloužím si, abych vykonával/a povolání, které je pro mě to pravé.
Jsem otevřený/á a připravený/á vpustit nyní do svého života to pravé, naplňující zaměstnání.

* * *

- z knihy Prostě si to přejte, a to s lehkostí; Pierre Franckh

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.