pondělí 6. ledna 2014

Jaké je vaše číslo pro tento rok?



Všichni víme, že roční období se mění. Když se podíváte z okna a vidíte, jak listy začínají padat ze stromů, víte, že velmi brzy všechny opadají a následně vzduch zaplní mrazivý nádech. Je to způsob, jakým pracuje příroda.
Ale věděli jste, že i vy máte svá osobní "roční období"? Existují cykly, kterými v životě procházíte, a každý rok je pro vás jako jiné roční období, závislé na tom, kdy jste se narodili.
Některé roky vám snadno přinášejí mnoho lásky. Jiné podporují váš nový byznys a nebo nějakou velkou životní změnu. A jiné roky jsou určeny k tomu, aby vám pomohly zapustit hluboké kořeny tam, kde se zrovna nacházíte. Znáte-li jedinečný plán a účel každého roku, můžete milovat každý zážitek a využít ho k tomu největšímu posunu! Je to jeden z důvodů, proč jsem napsala svou knihu Skrytá symetrie, abych vám pomohla poznat, kde se v rámci cyklů času nacházíte.
Chcete drobný náhled na to, co vám přinese rok 2014?

Návod, jak zjistit svou předpověď pro 2014
Pokud jste se narodili 4.února a později, najděte rok svého narození v tabulce nahoře. Pak se podívejte, jaké číslo je pod daným sloupcem. To je vaše číslo pro rok 2014!
Příklady:
Narodili jste se 8.června 1969. Vaše číslo pro rok 2014 je 4.
Narodili jste se 4.února 1973. Vaše číslo pro rok 2014 je 9.
Narodili jste se 31.prosince 2954. Vaše číslo pro rok 2014 je 1.
Pokud jste se narodili mezi 1.lednem a 3.únorem, je jako rok vašeho narození považován rok předchozí. A tak prostě odečtěte jeden rok od roku svého narození. Pak najděte číslo pod sloupcem, v němž se nachází. Číslo pod daným sloupcem je vaše číslo pro rok 2014!
Příklady:
Narodili jste se 23.ledna 1976. Změňte to na 1975. Vaším číslem pro rok 2014 je 7.
Narodili jste se 3.února 1963. Změňte to na 1962. Vaším číslem pro rok 2014 je 2.
Narodili jste se 1.ledna 1987. Změňte to na 1986. Vaším číslem pro rok 2014 je 5.
Teď se podívejte na číslo, které vám podle tabulky vyšlo, a podle něj se podíváme, jaký pro vás bude tento nový rok! Pamatujte - pokud jste se narodili po roce 1996, budete stále pod vlivem cyklů vašich rodičů a nikoli pod svým vlastním. Pokud chcete vědět, jaký pro vás bude rok 2014, zjistěte si roky narození svých rodičů.


Jaký pro vás bude rok 2014 podle vašeho čísla:

1. Objevují se pomocníci! Budou se objevovat lidé, kteří vás podpoří a pomohou vám konečně začít a dosáhnout nějakého posunu! Vztahy se ženami v rodině mohou být tento rok důležité. Možná se budete chtít stěhovat - nejlepší bude, když tento rok budete plánovat, ale skutečný přesun učiníte až v roce 2015. 

2. Kupředu! Toto je rok pro změnu a růst. Začněte nové podnikání, učiňte změnu, přestěhujte se, běžte zpátky do školy, udělejte zkrátka cokoli, co vás v životě posune vpřed. Během roku se mohou objevit různá překvapení, takže se ujistěte, že máte také plán B a možná i plán C.

3. Nejistota! Všechno jako by viselo ve vzduchu - je to druhý rok změny, ale nyní se můžete cítit nejistí ohledně toho, co se stane, nebo kterým směrem se vydat. Nechte si prakticky poradit od lidí, kterým důvěřujete. Objeví se důležitý učitel, který vám otevře dveře.

4.  Zapněte si pásy! Toto bude velmi silný rok, v němž se všechno, na čem jste pracovali, začne vyplácet. Měli byste zůstat klidní, abyste mohli přijmout vše, co vám přichází do cesty, není to tedy vhodný rok ke stěhování. Naplánujte si to, ale pokud možno, uskutečněte přesun až v roce 2015.

5. Sklizeň odměn! Dosáhli jste ve svém životě fáze, kdy vás Život odměňuje za všechnu tvrdou práci, s novým vzrůstem síly. Také je to však čas na to, abyste se ptali sami sebe, zda stále kráčíte po své posvátné cestě. Zbavte se všeho, co je jen povrchní, a zaměřte se na to, k čemu vás volá vaše srdce.

6.
Oslavujte se! Nyní je čas k tomu, abyste se vy sami odměnili za vše, čeho jste dosáhli. Udělejte si nádherný život - vařte si ty nejlepší večeře, obklopte se květinami ze zahrady, udělejte si vysněnou dovolenou. Pro lásku je dobrý každý rok, ale tento pro ni bude obzvláště příznivý k tomu, aby si vás našla!
7. Duchovní ztišení! Tato silná fáze je pro vás jako vyslání na osobnostní proměnu. Rok 2014 vás povede k tomu, abyste hluboce přehodnotili svůj život, a pokud si můžete dopřávat čas v tichosti, důvěře a odevzdání se tomuto procesu, získáte tím kouzelně bohatší a mnohem více naplňující budoucnost!

8. Vstupte do světla! Ať už hledáte lásku, rozesíláte životopisy nebo hledáte publicitu, nyní si vás snadněji všimnou! Je to také poslední rok vašeho cyklu. Nechte odejít všechno, co je třeba, tak abyste nemuseli do své nové fáze v roce 2015 nést staré kufry!

9. Čas snít! Život se zpomaluje, aby vám dovolil si odpočinout a naplnit své potřeby. Dopřávejte si dlouhé koupele ve vaně, meditujte, poslouchejte hudbu. Buďte kreativní - pište, malujte, tančete! Následujte svůj intuitivní proud a představujte si novou budoucnost. Pak jděte se svými nápady stále hlouběji. Tento čas není určený k akci.

- Jean Haner

* * *

zdroj: http://www.healyourlife.com/author-jean-haner/2013/12/lifeshelp/intuitive-guidance/get-your-predictions-for-2014
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.