pondělí 6. ledna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 30.12. 2013 do 5.1. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 30.prosince 2013 do 5.ledna 2014. 2014, wow! Šťastný Nový rok! Chtěla bych dnes pracovat s Andělskými tarotovými kartami, neboť jsou tak přesné a výstižné ohledně toho, co můžeme očekávat a co můžeme my všichni udělat pro to, abychom to zvládli na té nejvyšší možné úrovni. Kromě tohoto videa přidám ještě jedno video zvlášť s andělskými poselstvími pro rok 2014, takže se na něj pak podívejte.
Tak jako každý týden se modlím nad těmito kartami a prosím o požehnání, ochranu a vedení pro nás všechny. Zároveň žádám, aby tato sdělení byla jasná každému, kdo tento výklad sleduje. Vyberu tedy tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Necháváme za sebou rok 2013, který byl velmi silně karmický, tak, jak to sama nepamatuji - a to jsem během svého života potkala mnoho lidí, kteří mi dali hluboké životní lekce. Zažila jsem mnoho ztrát, ale také jsem mnoho získala. Mnohokrát jsem čelila svým obavám a také těžkostem, které nás však dělají silnějšími.

Jak vstupujeme do začátku tohoto týdne, máme tady kartu Páže Ohně. Přichází něco nového, nastane něco nečekaného. Barva Ohně se týká především vaší kariéry. Na začátku týdne se tedy bude něco dít s vaší kariérou. Mimo to mi ale říkají, že to také znamená, že dojdete k nějakému vyjasnění. Rozhodnete se, jaké změny chcete v novém roce ve své kariéře podniknout. Říkají však, že to všechno už začalo, že už to nějakou dobu trvá v roce 2013. Dostává se vám jakési předmluvy nebo nějakých náznaků o tom, co můžete zhruba očekávat v dalším roce. Pamatujte na to, že to všechno je pro vás dar od Vesmíru, je to to, co jste si vy sami přáli. Je to vaše dílo. A je na vás, abyste v tomto směru zůstali a pokračovali v něm. Celé to tedy znamená, že se vám mnoho věcí vyjasní, získáte novou sebedůvěru, možná také budete silně otráveni věcmi, které ve svém životě nechcete, a rozhodnete se, že už s nimi skoncujete, i když jste k nim měli možná pevné vazby. Věci se začnou skutečně DÍT. Vesmír se začne otřásat a věci se dají do pohybu směrem, který si přejete. Vytrvejte v dobré práci! Budeme teď všichni hodně věcí manifestovat v období Nového roku. Je skvělé si například vytvořit nástěnku přání - vezmete si velký arch papíru a nalepíte si na něj obrázky vystřižené z časopisů nebo vytištěné z počítače, vytištěná slova, zkrátka vše, co reprezentuje vaše přání a vaše cíle. Když se na tuto nástěnku díváte každý den, je to jako kouzlo, věci se začnou dít takovými způsoby, které byste nikdy nemohli předvídat nebo je uskutečnit při snaze mít je pod kontrolou. Tento týden tedy začínáme tímto velkým "úderem".

Dostáváme se ke středu týdne - a tady se začnete stavět čelem ke svým starostem a strachům. Nastane tedy troška neklidu. Devítka Vzduchu znamená, že VY očekáváte to nejhorší. Jakmile se k vám blíží štěstí, hned vyskočí vaše ego a začne vám říkat: "Ne, ne, ne! Nebudeš v bezpečí, když půjdeš za štěstím! Víš, co všechno se může pokazit? Víš, co se ještě může špatného stát?" a všechny ty hloupé argumenty ega, kterými nás zdržuje od našeho dobra. Zablokovává nás a brání nám v přijímání toho, co jsme si přáli.
Ve středu týdne tedy buďte velmi pozorní a všímejte si, jestli se vám někde neobjeví tyto pesimistické myšlenky. Nezapomínejte žádat o pomoc s jejich uvolňováním. Tato karta vám ukazuje, že jediným vaším protivníkem jsou vaše strachy. Nic jiného vám v cestě nestojí, mí milí! Nic není proti vám! I když to tak možná někdy vypadá. Vaše obavy jsou tím jediným, co vám brání zhmotňovat si to, co si přejete, a to obzvláště v oblasti vaší kariéry. 

Pojďme si společně udělat uvolňovací cvičení právě teď, ano?

Voláme Boha, Ježíše, archanděla Michaela a všechny vaše anděly a průvodce, a prosíme, aby nám nekonečná Božská inteligence, světlo a láska pomohly propustit a zanechat ve starém roce 2013 všechny starosti, strach a všechno, co nám způsobuje úzkost nebo deprese a co absolutně nesouvisí se skutečnou realitou. Žádáme, aby z našeho nitra bylo toto všechno odstraněno a propuštěno právě teď, ve všech směrech času a pro všechny, kterých se to týká.

Protože, pamatujte si, že když si děláte starosti, ovlivňuje to VŠECHNY, ne jen vás, ale také lidi, s nimiž žijete, vaše děti, i lidi, kteří se mohou stát vašimi klienty či zákazníky, nebo vaše studenty. Musíme to proto všechno propustit. Tak jako já teď tuto kartu zahodím. (Doreen kartu zahazuje pryč. - pozn. překl. :)) Tak, a je to!

A když se podíváme na víkend - podívejte se na to - Osmička Země byla karta, která se opravdu hlásila o slovo, byla jediná, která byla při míchání obrácena obrázkem nahoru (a já jsem ji neotočila). Osmička Země znamená hojnost, bezpečí a domov. Základním významem této karty je učení nebo návrat do školy. V tomto případě však znamená především odměnu za vaši tvrdou práci. Je to opravdu odměna za všechnu tu práci, kterou jste vykonali při zhmotňování svých přání, za to, že jste se poprali se svými starostmi a zbavili se jich, a také za to, že jste vytrvali ve svých záměrech. Vězte, že si tyto odměny zasloužíte. Nikdy nikomu nedovolte, aby vám vymlouval splnění vašich snů - nikdy, nikdy, nikdy, nikdy! Zůstaňte zářivým jasným světlem - neboť právě tím ve skutečnosti jste.

Věřím ve vás. Mám plnou důvěru ve váš potenciál a vaše životní poslání. A také vím, že Bůh si je velmi dobře vědom toho, jakou práci děláte, a pomáhá vám s ní. Vězte, že celý Vesmír je na vaší straně. Buďte na své straně také!

Tento týden nebudu na hayhouseradio.com, protože jsou sváteční prázdniny, budu tam až 8.ledna. Budu však na facebooku a také, jak jsem již řekla, během tohoto týdne natočím video s poselstvími andělů na rok 2014, která jsem obdržela během svých modliteb a meditací a která nám pomohou uvědomit si, jak můžeme přispět k tomu, aby se ubíral tím nejlepším směrem na velmi vysokých vlnách.
Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Alooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=XyEWaFmsYV4
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.