pondělí 6. ledna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue od 23. do 29.12. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 23. do 29. prosince. Máme tu vánoční týden! A tradičně v tento čas slavíme zrození Krista. I když to spadá do dávné historie, tuto tradici miluji už odmalička a ráda bych svou radost sdílela i s vámi a také s mou fenkou Savayanou, která má již svůj obleček pro mrazivé zimní noci. Ahoj, Savayano! (Doreen se směje a dává fence pusinku :) - pozn. překl.)
Přišlo mi příhodné pracovat tentokrát s kartami Marie, královna andělů. Je to jedna z mých nejoblínenějších sad, která představuje královnu andělů a matku Ježíše, Matku Marii, která je pro mě osobně velmi důležitá a vím, že také pro mnohé z vás. A tak ji nyní volám k tomuto výkladu, aby nám na tento týden poskytla poselství pro nás všechny. Je to založené na modlitbě a záměru, díky čemuž můžeme dostat univerzální poselství pro každého, kdo tento výklad sleduje. Zatímco míchám karty, prosím o vedení a modlím se, abychom dostali zprávu o tom, jak můžeme učinit tento týden smysluplnějším, jak můžeme překonat jakýkoli sváteční stres a jak se můžeme ochránit před energiemi v našem okolí, které mohou být někdy dost těžké, hlavně teď na sklonku roku. Ať už máte rodinná setkání nebo někam cestujete, může být pro vás důležité zavolat si na pomoc Matku Marii, obzvláště pro léčení a ochranu. Tak jako každý týden vytáhneme tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Je to velmi intuitivní. Například tato karta chce být vyložena, tak ji vytáhnu.

Tak a tady to máme. Pro začátek týdne opravdu výstižná karta - Bůh. Každá z těchto karet má pod obrázkem i modlitbu. Modlitba na této kartě zní: "Ustupuji nyní z cesty a vzdávám se své potřeby mít všechno pod kontrolou. Přeji si vytvořit volný prostor pro Boží léčivou lásku tak, aby proudila skrze mě a celou situaci."
Je to pro nás připomínka, že Bůh je stále s námi a na všem pracuje, on má všechno pod kontrolou. I když někdy může být iluze zmatku a nejistoty velmi děsivá, tato karta nám připomíná, že Božská nekonečná moudrost a inteligence, Božská nekonečná, bezpodmínečná láska, je úplně ve všem, je všudypřítomná. V každé buňce vašeho těla je Božská láska a nekonečná moudrost a inteligence; v každé části situace a v každém člověku je Božská láska - a pokud to tak nevypadá, jedná se o energii strachu a ega. My můžeme tuto temnotu zahnat tím, že se zaměříme na světlo a ne na to, čeho se bojíme. Takže to si pamatujte hlavně v první části tohoto týdne. Bůh, Bůh, Bůh, Bůh.

Dostáváme se ke středu týdne a času Vánoc, tedy středě a čtvrtku, a máme tady kartu Vnitřní dítě. Pro čas Vánoc je opravdu úžasné, když necháte všechny své pocity vyjít na povrch. Ať už jsou příjemné, nepříjemné nebo dokonce ošklivé, všechny jsou součástí té barevné duhy - široké škály emocí, které tu zažíváme a učíme se je, a kvůli kterým jsme také přišli na tuto planetu. Dovolte si procítit své pocity. Prosím, nepotlačujte je přejídáním nebo nějakými škodlivými látkami. Dovolte těmto pocitům vyjít na povrch a být k sobě samým upřímní. Udělejte si svou vnitřní inventuru. Je to důležité také kvůli konci roku a začátku nového, který přijde už příští týden. Je to tedy velmi vhodný čas na srdečný rozhovor s Bohem, anděly či Matkou Marií, ale především sami se sebou. Spojte se na Vánoce se svým vnitřním dítětem. Klidně dělejte věci, které se mohou zdát hloupé a hravé, klidně si darujte pod stromeček hračku, kterou jste jako děti vždycky chtěli.

A když se podíváme na závěr týdne - podívejte se na tohle - Zázrak. Není to nádherné? Andělé chtějí, abyste zázraky očekávali. A také abyste věděli, že zázraky jsou zcela normální a přirozené. Nezastavily se 2000 let zpátky Ježíšovým narozením. Zázraky se dějí stále. Dějí se nám každý den a někdy se mohou zdát být tak nepatrné, že si jich nejdřív ani nevšimnete. Ale všechny tyto maličkosti pro vás startují velké pozitivní změny.
Modlitba na této kartě je následující: "Věřím Bohu a vím, že má dokonalé řešení pro tuto situaci."
Je to tom, že necháme všechno být a dovolíme Bohu, aby nám pomohl.

Pojďme to udělat společně. (Nádech...) Všechno, co vám dělá starosti, všechno, z čeho máte strach, všechno, co vám působilo stres... Zhluboka se nadechněme... (Nádech...) a spolu s výdechem... "Odevzdávám toto všechno tobě, Bože. A věřím ve tvou nekonečnou moudrost. Vím, že řešení již existuje, pouze mu musím ustoupit z cesty a přestat se snažit všechno kontrolovat."

Toto je dárek, který dáváme sami sobě. Necháme vše plynout a necháme Boha, aby se o vše postaral. A když to uděláme, budeme pak více uvolnění, budeme plní radosti a míru, a právě to jsou ty kouzelné ingredience. Jakmile se dostaneme do tohoto bodu štěstí, uvolnění a míru, můžeme sledovat, jak se nám objevují příležitosti, jak se stáváme magnetem pro pozitivně naladěné lidi, kteří s vámi jsou proto, že je jim s vámi prostě dobře a cítí se dobře ve vaší energii.
Zázraky mohou léčit na tolika různých úrovních, ale je důležité mít v ně víru. Prosím, věřte v ně. I sám Ježíš v celém svém učení mluvil hlavně o důležitosti víry. Sám řekl, že i malinké semínko víry může pohnout horami. A také řekl, že cokoli dokázal on, dokážeme i my, a ještě mnohem více. Ježíš je tu stále s námi, je tu s námi všemi a není ničím omezený, takže s ním můžeme pracovat my všichni. To je pro nás velmi radostné.

Za nás všechny říkám: "Šťastné narozeniny, Ježíši! A ať ses narodil kdykoli, máme tě rádi a oceňujeme tě." A já také velmi oceňuji vás všechny. Bůh vás velmi miluje. A prosím, řekněte se mnou: Alooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=a2kCn9zzUgY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.