čtvrtek 9. ledna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 6. do 12.1. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 6. do 12.ledna. Mám tady dnes s sebou kocourka Benga, kterého jsme adoptovali z útulku. Chtěla bych se na následující týden podívat ve společnosti andělů přírody, tedy víl, neboť nám velmi záleží na naší Matičce Zemi a můžeme se zeptat, jak jí můžeme pomoci a také jak můžeme pomoci sobě samým. Toto je jedna z mých nejprvnějších karetních sad, které jsem kdy vytvořila, Léčení s vílami. Velmi detailně nám pomáhají s tím, jak se vypořádat se životem na Zemi. Jak tady být šťastní, jak se vypořádat s tím, co se děje ve vašem osobním světě a našem světě jako takovém.
Tak jako každý týden se modlím za vedení pro nás všechny. Ať máte jakýkoli záměr, když vykládáte karty, ať už sobě, jiné osobě anebo celé planetě, pouze vložíte svůj záměr do karet a modlíte se. Já k tomu vždy volám Boha, své Vyšší Já, Ježíše, Matku Marii, archanděla Michaela pro ochranu, tak aby skrze karty prošla pouze poselství od Boha. A já osobně pak využívám svých fyzických pocitů nebo svých vizí, podle kterých poznám, jaké karty mám vytáhnout. Vyberu tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne.

Pro začátek týdne zde máme Tvořivé vyjádření. Cítili jste v sobě nějakou touhu po umění? Toužili jste po malování, psaní, zpívání nebo vytváření nějakých věcí? Tato karta vás volá k tomu, abyste v sobě tyto vlohy objevili. Pamatujte, že my sami jsme výtvory Stvořitele, a tak, protože jsme stvořeni k obrazu Stvořitele, jsme i my tvořiví. Ať už si myslíte, že nejste umělecky nadaní, nebo že by vaše výtvory nebyly "dost dobré" k prodeji, o to tady vůbec nejde! Jde o to, že máte ve svém nitru nějakou tvořivou energii, která potřebuje být vypuštěna ven a projevena. Tato karta říká, že abyste začali svůj týden pěkně, potřebujete dávat prostor své tvořivé energii. A když to uděláte a necháte tuto energii vyjít ven, budete energií přímo nabití, budete naladěni na vyšší vibrace. Je to cesta, jak být šťastní, skutečně je to terapeutické.
Mnohokrát v mém vlastním životě, když jsem zažívala těžké situace, dostala jsem se k tvořivé práci a každý den jsem psala. A opravdu mi to velmi pomohlo vyléčit mé srdce. A tak, procházíte-li nyní nějakým obdobím žalu či smutku nad ztrátou (jakéhokoli druhu), dovolte mi, abych vám doporučila tvořivě to vše vyjádřit. Můžete například vyrobit nějaké šperky či ozdoby, můžete malovat nebo šít, či dělat něco jiného. To vše vám pomůže připravit se na to, co se bude dít během tohoto týdne. To se mi moc líbí.

Když se dostáváme ke středu týdne, zde máme kartu Dovolená. Pokud je toto období pro vás stále prázdninové, můžete si dovolenou vzít doslova. Může to mít však i metaforický význam, a to čas pro obnovení. Víte, můžete mít nyní pocit, že chcete být sami. A to je naprosto v pořádku! Je mnohem lepší zůstat o samotě, než pobývat mezi lidmi, kteří srážejí vaši energii nebo kteří vás zatáhnou do svých dramat. Potřebujete nějaký čas na zotavení. Pamatujte, že i sám Ježíš odešel na tři dny do ústraní, aby si udělal pořádek sám v sobě, aby se lépe napojil na Boha a lépe tak přijímal jeho poselství. Toto může být i pro vás čas na zotavení. Neznamená to, že byste se měli úplně odtrhnout od rodiny nebo práce - nic takového. Ale třeba jen za sebou zavřít dveře ve svém pokoji, popř. v koupelně, pokud svůj pokoj s někým sdílíte a nemáte ho sami pro sebe, a prostě vypnete zvuk. A jít ven do přírody vám může velmi pomoci se pročistit a vše si vyjasnit. I když je třeba zrovna počasí ošklivé, může vám pomoci pouhých 5 minut na čerstvém vzduchu, chůze po zemi nebo pohled na něco přírodního jako třeba mráček, hvězdy nebo strom. Přijměte přírodu také do své blízkosti, obklopte se květinami nebo zvířátky. Velmi vám pomohou dostat se do souladu s rytmem této planety. Přivedou vás zpátky k životu. Je na to teď velmi vhodné načasování, a to je klíčem k veškerému úspěchu na tomto světě.

A když se dostáváme k víkendu - no, podívejte se na to - je tady Péče o životní prostředí. To může rovněž znamenat výzvu k tomu, abyste šli do přírody, ale také k tomu, abyste v ní něco aktivně podnikali a zajímali se o ni. Jak víte, já sama se velice často účastním podepisování peticí. Dokonce jsem si založila zvláštní účet pouze na petice, protože pak chodí stále více petic k podepsání a normální účet by to přímo zahltilo. Na petici nemusíte uvádět svou adresu domů, pouze své jméno a emailový kontakt. Opravdu to dělá rozdíl! Můžeme vidět velké pokroky, když se na ně zaměříme namísto negativních zpráv založených na strachu. Ať jsou to jakékoli zprávy. Strach ničemu nepomáhá! A rozhodně nepomáhá ani životnímu prostředí. Můžete pomoci například tím, že budete něco bojkotovat, nebo že budete své peníze utrácet srdcem, za věci, které životnímu prostředí neškodí. Možná se také účastníte nějakého projektu souvisejícího s životním prostředím.
Pokud máte o Matičku Zemi starosti, existuje cesta, jak svůj strach proměnit v konstruktivní přístup. Věřte mi! My máme moc! A věci se skutečně ubírají lepším směrem! Je pro nás opravdu důležité vizualizovat si to, co si přejeme pro sebe či pro celý svět, namísto toho, abychom se báli toho, co nechceme. Prosím, vkládejte všechnu svou energii do lásky, ne do strachu. A to si pak také přitáhneme.

Toto je mocný týden! Začínáme první celý týden tohoto nového roku. Pohněme se od starého roku kupředu tím, že se zaměříme pouze na světlo. Pamatujte, že si můžete volat na pomoc své anděly s čímkoli a se vším! Oni vám jinak pomoci nemohou, když si o to sami neřeknete. 

Posílám vám mnoho lásky, mnoho andělských požehnání... Budu také tento týden živě na hayhouseradio.com, 8.ledna. A prosím, řekněte to se mnou - Alooooooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=YxrYG17wpk8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.