středa 15. ledna 2014

Přestaňte se utvrzovat v nedostatku


"Přestaňte se prosím utvrzovat ve svých pocitech nedostatku. Nekonečným rozebíráním své špatné situace ničeho nedocílíte. Stěžování si na ni je něco jiného než její skutečné řešení. Přestaňte si říkat, jak nemáte dost peněz, lásky, přátel, věcí, příležitostí, uznání a podobně. 

Mnozí lidé si myslí, že když nebudou negativně hovořit o své situaci, znamená to, že POPÍRAJÍ svou skutečnou realitu nebo že se nějak obelhávají. Ale nemyslet na věci negativně neznamená je popírat. Znamená to pouze, že nehodláte tento současný stav ještě posilovat. Proto se nebojte svých stížností pustit, uvolněte se a zkuste si to říct jinak. Například: "Ano, moje současná situace je taková a taková, ale je v mých silách to změnit a jsem ochotný/á pro to udělat, co bude třeba." Tím dáte svým možnostem úplně jiný rozměr. Nebudete na sebe pohlížet jako na omezované oběti peněz, vztahů, lidí, věcí atd., ale uvědomíte si, že máte sílu na to, abyste změnili situaci, která vám nevyhovuje, popř. - pokud ji změnit nelze - abyste změnili svůj postoj k ní a začali vše chápat jinak. Je to ve vašich rukou. Dokud budete považovat sami sebe za oběť nedostatku a neuvědomíte si, že vy sami mu dáváte vznik svým naladěním, postoji, přístupy, slovy, či jinými způsoby, nic se nezmění, a svými stížnostmi si tento stav budete jedině prohlubovat. 

Pokud se vám nedaří zůstávat pozitivní a otevření změně, která je pro váš posun důležitá, požádejte nás o pomoc a my vám pomůžeme. Možná dostanete článek, knihu, nápad nebo se třeba dostanete do situace, v níž si něco důležitého uvědomíte, a tím se posunete dál. Nepoutejte se pouze k určité představě, jak by řešení vašich problémů mělo vypadat. Velice často je to totiž složitě, ale přitom dokonale poskládaný sled okolností a událostí, které váš rozum není schopen předvídat ani pochopit a nevidí v tom žádnou souvislost s řešením. Svým přemýšlením můžete blokovat průběh i vyřešení celé situace. Proto vás prosíme, buďte po čas svých těžkostí flexibilní a mějte svou mysl otevřenou. Tím nám uvolníte cestu a my vás budeme moci vést tak, abyste posléze mohli sami učinit změny, ke kterým vás dovedeme."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)



Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.