neděle 2. února 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.2. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.února. Michael a já jsme opět na cestách, tentokrát do Kalifornie na kurz I Can Do It! (Já to dokážu!) a také na Kurz certifikovaných vykladačů andělských karet. Tímto jsme tedy odstartovali naše turné pro rok 2014 a velmi se těšíme na setkání s každým, kdo se našich kurzů účastní. Pokud vás zajímá, kde všude budeme kurz pořádat, navštivte stránku hayhouse.com/cacr. Když už mluvíme o andělských kartách, mám tady s sebou svou sadu karet pro cestování - Andělské tarotové karty. Mám je velmi ráda, protože nám dávají velmi detailní informace o čemkoli, co potřebujeme vědět. Každá karta je samozřejmě něžná a přitom odpovídající. V této sadě nejsou žádné karty, které by vás mohly děsit, vystrašit nebo rozčílit, přestože vždy ukazují pravdu ohledně toho, o co se jedná a na čem je třeba pracovat. Podívejme se tedy na následující týden a věci, na nichž budeme moci zapracovat. Jediné, co potřebujeme udělat pro výklad karet nám všem, je modlit se za poselství pro nás všechny a udržet si tento záměr. Lidé se často ptají, jak je možné dělat výklad pro všechny, a já odpovídám, že to je pouze záměrem. Pak výsledek odpovídá této vaší zaměřené energii. Momentálně okolo nás probíhají velmi intenzivní energie, takže se cítíme velmi citliví, emotivní či unavení. Všechno to má svůj dobrý důvod. Energie jsou nyní opravdu velmi intenzivní a silně to vnímáme. Máme tady silné novoluní, Venuše se nachází v retrográdní fázi a navíc ještě vstupujeme do čínského nového roku Dřevěného Koně a i když je to šťastná změna, může působit stejně jako všechny změny poněkud rušivě. Takže vydržte, než to přejde. Mimo to tu máme ještě erupce na Slunci, které ovlivňují velice silně vysoce vnímavé osoby, dokonce i já a Michael jsme z toho měli nějaké fyzické symptomy. Vydržte a nezapomínejte si na pomoc volat Nebesa. Andělé vám chtějí pomáhat naprosto se vším, a to se týká i vašeho zaštiťování a očištění od jakýchkoli škodlivých energií.
Tak jako každý týden vytáhnu jednu kartu pro pondělí a úterý, další pro středu a čtvrtek a třetí kartu pro víkend. Vybírám je čistě na základě svých pocitů a intuice, žádné rozmýšlení. Při vykládání karet nemůžete udělat chybu, neboť je to řízeno zákonem přitažlivosti.

Pro začátek týdne zde máme Páže Země. V tradičním tarotu je to Páže Mincí. Tato karta vypovídá o učení se něčemu novému, návratu do školy a také o zlepšení záležitostí týkajících se peněz. Pážata v těchto kartách vždy symbolizují nějakého posla. Barva Země souvisí s pozemskými záležitostmi, jako je hojnost, finance, váš domov a všechny věci, které náleží do pozemského světa. Toto je tedy velmi dobré znamení toho, že k vám přichází nějaké neočekávané bohatství, které však může mít mnoho podob. Může vám přijít šek, nebo třeba najdete něco cenného. Může to však být také znamení, že do vašeho podnikání získáte více klientů, nebo se vám dostane nějaké příležitosti, díky které se dostanete k hojnosti. Tento týden nám tedy začíná s opravdu dobrou energií. Hurá! Rok Koně již přináší první kouzla :)

Jak se dostáváme ke středu týdne, je tady Devítka Vody. Vaše přání se plní! Jak víte, tato sada má 78 karet a my jsme tady vytáhli zrovna dvě nejšťastnější karty ze všech! Tuto kartu mám ráda. Je na ní mořská panna a dává nám vědět, že naše přání jsou naplňována. Toto je velmi dobré znamení! Všem blokům, které jste v minulosti prožívali, můžete říct "Sbohem!" Bloky se vytrácejí!

A na víkend... Podívejte na to, je tady Král Vody! Tento balíček jsem velmi pečlivě zamíchala a přesto nám tu vyšly dvě karty Vody. To může znamenat, že jste prožívali těžkosti v oblasti svých citů a emocí. Značí to, že nyní se budete cítit o mnoho šťastnější! A andělé chtějí, abych vám řekla, že je bezpečné cítit se šťastní. Tolikrát se ego snaží nás od toho odradit a bojovat proti štěstí. Ego nám namlouvá, že bychom se neměli cítit příliš jistě v dobrých pocitech, že to určitě nebude dlouho trvat a všechny tyhlety nesmysly. Prostě se od toho nyní oprostíme. Král Vody také zosobňuje nějakého muže ve vašem životě, který je ochotný, nápomocný, hodný a který vám pomůže plnit vaše přání. A tak buďte otevření vůči nápomocným mužům. Mohl by to být také nový partner pro vás. Kdoví? Máme tady skvělý týden! Mimochodem, ať je daný muž kdokoli, je důvěryhodný a můžete se na něj spolehnout. Není to někdo, kdo vám něco naslibuje a pak z toho nic není. Je to opravdový dar.

Jsem tak nadšená z toho výkladu! Dostali jsme poselství, že k nám přichází hojnost stejně jako neočekávaná pomoc a že naše přání se plní. Vy víte, co to znamená. Znamená to, že máte udržovat své myšlenky pozitivní, neboť právě svým myšlením si tvoříte realitu. A to, na co myslíte, k vám pak přichází. Takže možná budete potřebovat pomoc s udržením pozitivních myšlenek. Pamatujte, že můžete vždy zavolat na pomoc Nebesa, aby očistila vaše myšlenky a pomohla vám je udržet na té nejvyšší možné úrovni.

Posílám vám mnoho andělských požehnání! Přála bych si být s vámi živě na hayhouseradio.com tento týden, ale jak víte, tak nyní cestujeme. Pamatujte však prosím, že jsem s vámi ve svých modlitbách. Prosím, řekněte se mnou: Aloooooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=ZCQXVEdSrEE
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.