neděle 2. února 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 3. do 9.2. 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves a hádejte, co pro vás mám. Jak jste mě dlouho prosili o květinové výklady na každý týden, rozhodl jsem se, že je budu zase dělat! Neodkládejme to tedy a podívejme se, co vám chtějí andělé vzkázat pro tento týden. Nejprve karty zamíchám, a pak vyberu tři karty.

Tak, první kartou je Zaštiťujte se. Tato karta může znamenat, že ze začátku týdne přicházíte do kontaktu s nějakými těžkými a hrubými energiemi. A my potřebujeme pamatovat na to, že naše tělo a energie jsou velmi důležité pro naše poslání, a proto se o sebe musíme patřičně starat. Naše přirozená citlivost je tak někdy přebíjena iluzemi strachu. Takže pamatujte, že ze začátku týdne potřebujete dbát na svou ochranu. Volejte si tedy na pomoc své anděly a ujistěte, že se obklopujete šťastnými, pozitivními lidmi.

Další kartou je Jednota. Je to karta ibišku a říká nám, že každý na této planetě je Božsky spojen s ostatními. My všichni jsme propojeni duchovně i energeticky prostřednictvím Stvořitele. Vaše energie je stejná jako ta moje. A co to znamená? Pokud se zaměřím sám na sebe a dovolím sám sobě být zdravý, pak se to prostřednictvím našeho spojení dostane i k vám a pomůže vám to. To znamená, že pokud dohlédnete na to, abyste se sami o sebe dobře starali, pak tím pomůžete i každému dalšímu člověku! A tak to prosím nijak neodkládejte. Ano, právě teď nastává čas, který je výhradně pro vás! Nyní je čas na věnování se svým zájmům, koníčkům a cílům. Přestaňte sami sebe utlačovat a nechávat sebe samé až na konec.

A poslední kartou pro tento týden je karta bromélie s názvem Buďte pozitivní. Říká, že naše myšlenky utvářejí naše zážitky, a tak máme být pozitivní. Tato rostlina je spojena s korunní čakrou už svým vzhledem. Když se na ni podíváte, má téměř stejný symbol jako tato čakra, díky níž se spojujete s Bohem a anděly. Takže tím, že se zaměříte na pozitivitu a ten nejlepší možný scénář, pak se vám to promítne i v životě.

Opravdu to na mě působí tak, že tento týden by měl být skvělý. Nezapomínejte se tedy zaštiťovat a vytvářet si potřebnou ochranu. Také se o sebe hlavně pořádně starejte a zajistěte si všechno potřebné pro vlastní péči a výživu, které jste možná zanedbávali. A pak také mějte důvěru v to, že všechno funguje a že se vše vyřeší k tomu největšímu dobru.

Velmi se těším, až se znovu spojíme příští týden a do té doby se o sebe pěkně starejte. Mějte požehnaný týden. Ať se vám všechny sny vyplní!

* * *

zdroj: http://youtu.be/KXbDz-hrdXw
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.