čtvrtek 27. února 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 24.2. do 2.3. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 24.února do 2.března. Celý tento rok ubíhá jako voda, už je skoro březen! To je úžasné... Velmi se těším, protože od 5.března povedu online seminář o Asertivitě pro pozemské anděly. Je to téma, které se skutečně dotýká mého srdce, protože na spoustě mých přednášek vždycky nakonec sklouzneme k asertivitě. A protože se tak často zabýváme asertivitou a cestou kupředu, chtěla bych dnes pracovat s tarotovými kartami Síly archandělů. S touto sadou jsem pracovala také při výkladu pro rok 2014, můžete si to video najít na youtube. Byla vytvořená speciálně pro ponoukání k akci.
Takže tak jako každý týden se budu nad kartami modlit, aby skrze ně přišlo poselství pro každého, kdo sleduje tento výklad, a abychom dostali všichni vedení pro tento následující týden. Zatímco karty míchám, když nějaká karta vyskočí, nepřemýšlím nad tím dvakrát, prostě tomu věřím a vyberu ji. Jednu kartu pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek a ještě jednu pro víkend.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Měsíc. Tato karta znamená příležitost zapracovat na svých plánech. Ze začátku týdne se budete cítit naplněni silou, pravděpodobně to bude i nějak souviset s vaší kariérou. V tomto týdnu se začnete aktivně věnovat dalším krokům, namísto toho, abyste byli pasivní a pouze na něco čekali. Začnete podnikat aktivní kroky a budete se cítit opravdu spojeni s Božstvím. Budete mít pocit správného načasování, souznění s Vesmírem a budete velmi silně naladěni na svou intuici a budete skrze ni dostávat mnoho poselství a pocitů. Věřte jim! Svět je na vaší straně, i Vesmír je na vaší straně, a pomáhají vám. Tento týden obzvláště s kariérou.

Podívejte se na to, pro střed týdne tady máme kartu Císařovna. Císařovna vždy znamená něco nového. Může to znamenat, že dáte zrod nějakému novému projektu nebo plánům. Jak se blížíme ke konci retrográdní fáze Merkuru, energie se pomalu pozvedává a my se pouštíme do nových věcí. Toto je skvělý čas na tom, abyste začali pracovat na svých snech týkajících se vaší kariéry. Ať už je to nějaké zlepšení v rámci vaší současné práce, pořídíte si nový stůl, nebo začnete úplně novou kariéru, ať už naplno nebo zatím jen z části. Tento týden je opravdu plný energií, které vám s tímto pomohou.

A když se dostáváme na konec týdne... Budeme se cítit šťastní. Je tu Eso archanděla Rafaela, což může znamenat, že ti z vás, kteří se cítíte být přitahováni k léčitelské práci, ať už se tomu již věnujete a nebo o tom zatím jen přemýšlíte, pak vám archanděl Rafael může pomoci uzdravit a uvolnit emoce, které vás drží zpátky. Pokud je to strach, úzkost, možná i z minulých životů, kde jste byli za své léčitelství odsouzeni nebo zabiti, bloky se začnou uvolňovat.

Andělé chtějí, abyste věděli, že dveře jsou vám otevřeny. Vy jimi jen musíte projít. Oni mohou udělat všechno, co mohou, aby odpověděli na vaše modlitby, ale vy musíte udělat ten zbytek. Musíte sami projít těmi dveřmi, aby se věci uskutečnily. Často se mě lidé ptají: "Proč mi andělé neodpovídají na modlitby? Proč mi andělé nepomáhají?" A když jim pak dělám výklad, zjistím, že mají kolem sebe již mnoho nápomocných andělů, ale oni je neposlouchají. Je jen na vás, abyste následovali jejich vedení a podnikali příslušné kroky. Přesně o tom je tento týden.

Pojďme se nyní zhluboka nadechnout... (nádech) a požádejme Boha a archanděla Michaela o odvahu, archanděla Rafaela, aby uzdravil naše emoce, protože je to úžasný léčitel, jak v emočním, tak ve fyzickém ohledu. A zvláště pro léčitele, kteří nás sledují, ráda bych vás jemně popostrčila k tomu, abyste se začali své práci věnovat. Můžete slyšet své anděly, jak vám říkají: Běžte do toho a uzdravujte! To je zpráva pro vás.

Takže, užijte si tento týden a všímejte si svých nápadů, protože tyto nápady mohou být vašimi zodpovězenými modlitbami. Tento týden budu živě na hayhouseradio.com - hurá! A pak od 5.března povedu online kurz Asertivity pro pozemské anděly, takže se velmi těším.
Buďte šťastní, posílám vám mnoho andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Aloooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=J9vqgjCLnn8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.