čtvrtek 27. února 2014

Kdo jsou pozemští andělé

Ahoj, já jsem Doreen Virtue, autorka nové knihy Asertivita pro pozemské anděly. Někdy se mě lidé ptají: "Kdo je pozemský anděl?" Někdy dokonce ani tuto knížku neotevřou, protože si myslí, že pozemský anděl musí být nějaký dokonalý člověk, který je svatý a nikdy neudělal nic špatně. No, až někoho takového potkáte, dejte mi vědět. Nikdy jsem totiž nepotkala nikoho, kdo by byl dokonalý. Jistě, my všichni jsme v Božské, duchovní pravdě dokonalí, ale na tomto světě ve fyzické rovině máme všichni své záležitosti k řešení a lekce, které se učíme.

Pozemští andělé jsou lidé, kteří se snaží být vždy milí. Jsou to hodní lidé, kteří se neustále snaží pomáhat druhým. Jejich přání, které zcela převyšuje vše ostatní, je, aby všichni na světě byli šťastní a žili v míru. Pozemští andělé prožívají hluboký smutek, depresi či znepokojení, když je někdo jiný nešťastný nebo nahněvaný. Jsou velmi silně ovlivněni náladou a energií druhých. Jsou vysoce citliví. Přejí si, aby všichni lidé na tomto světě žili v míru.
Velice často se bohužel staví na poslední místo. Chtějí, aby všichni ostatní byli spokojení a šťastní, ale sami sebe do toho nezahrnují. Zanedbávají a vynechávají sami sebe, aby se postarali o druhé.

Je smutné, že pozemští andělé jsou pro tuto svou laskavost velice často zneužíváni. Někteří lidé vidí tuto jejich laskavost jako slabou stránku, a tak pozemského anděla využívají. Jste-li pozemským andělem, pak jste velmi citliví a máte hluboké cítění. Někdy se cítíte přetížení a ztrácíte se pod tíhou všech možných pocitů, až si někdy možná nejste jistí, které pocity jsou vaše vlastní. Berete cizí pocity na sebe. Když se vám někdo svěřuje se svými problémy, což se pozemským andělům stává pořád, berete všechna jeho břemena na svá bedra a ve výsledku kvůli tomu trpíte.

Pokud jste v tom tedy poznali sebe nebo někoho, koho znáte, pak jsem právě pro vás napsala tuto knížku, Asertivita pro pozemské anděly. Je to průvodce pozemským životem pro ty, kteří se sem cítí být posláni, aby udělali svět lepším místem. Ať už prožíváte nějaké těžkosti ve své rodině, máte dysfunkční rodiny nebo nějaké bolestivé vztahy v rodině, a nebo prožíváte těžké časy v práci a v nepříznivém prostředí, či je to vaše vlastní vůle vypěstovat si sílu a odvahu ke svému učitelskému či léčitelskému poslání a rozvinout si své dary, pak je tato knížka právě pro vás, aby vám pomohla na vaší cestě.

Představte si, jak by vypadal váš život, kdybyste měli všechnu tu odvahu a sebedůvěru, se kterou Bůh stvořil každého z nás. Jak moc by se změnil váš život, kdybyste se nebáli kráčet kupředu směrem ke svým snům, svým vášním a touhám, svým prioritám. Toto všechno jsou klíče k vaší úžasné Božské misi, která je mnohem větší, než si možná sami uvědomujete.
Vaši klienti na vás čekají, stejně jako i všechny ty záležitosti, skrze něž můžete vyrůst, čekají na to, až se do nich pustíte. Já jsem tu pro to, abych vás láskyplně popostrčila ven z vaší zóny pohodlnosti. Vstoupíte pak do nových oblastí, ve kterých se můžete cítit nejistě kvůli hlasu ega. Jako pozemští andělé potřebujete překonat tento hlas a naslouchat výhradně tomu nejvyššímu hlasu, což je hlas lásky. My všichni, kteří jsme tady společně na této cestě, potřebujeme přinést této planetě lásku. Naše modlitby za mír jsou potřebné, ale také potřebujeme vyjít do světa a konat naši práci.

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=agNE10i_FJg
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.