neděle 23. března 2014

Doreenin deníček: Proč je právě dnešek dokonalým dnem pro pozitivní změny

21.březen 2014

Na fotografii níže jsem vyfocená v Parku Zlaté Brány v San Franciscu, kde jsme s Michaelem strávili první jarní den. Je to čas rovnodennosti. Pokud žijete na severní polokouli, máte nyní jaro. Pokud žijete na jižní polokouli, máte nyní podzim. Tak jako tak, je to čas velkých osobních a světových změn.

Otázka pro vás právě v tomto okamžiku zní: "Kdybych měl/a jistotu, že všechno po mých změnách dopadne dobře a pomůže mi naplnit mé sny, jak bych se cítil/a?"
Dovolte si pocítit, jak se vaše pozitivní změny stávají realitou právě teď.

Andělé říkají, že tento první třpytivý pocit vzrušení motýlků v břiše je kouzelným nástrojem, který rychle změní naše sny ve fyzickou realitu. A stejně tak platí i opak: ubíjející myšlenky a pocity strachu, děsu nebo viny vaše zhmotňování zablokují.

Andělé nás žádají: Prostě nechte všechno staré jít!

Dnes, když jsem seděla mezi květinami, mi řekli, že když necháme to staré jít, je to stejné, jako když se suché listí a květy stávají výživou, která pomáhá semínkům a novým květům získávat novou životní sílu.
A tak, když necháte odejít vše staré, připravujete si výživu pro úrodnou půdu svým snům, tak aby mohly zesílit a zkrásnit!

Nejprve necháme vše staré jít ve své mysli a pocitech, když se jasně rozhodneme, že se starého opravdu pouštíme. Jakmile to vykonáme ve svém nitru, vnější fyzické kroky budou přirozeně následovat. Jako odezva na vaše jasné rozhodnutí vykonat zdravé a prospěšné změny vám přijde Vesmír pomoci a podpoří vás.
V tomto rozhodnutí však nemůžete kolísat, neboť pak by výsledky mohly být všelijaké. MUSÍTE učinit křišťálově jasné rozhodnutí vzdát se všeho starého a s láskou a radostí přivítat nové.

Energie měnícího se období, doprovázené retrográdní fází Marsu, vytváří nyní nesnesitelně bolestivé situace, které nás tlačí právě do toho, abychom nechat vše staré a škodlivé odejít.

Ano, mnozí z nás dokážou vydržet vysoký práh bolesti. V životě jsme prožili mnoho úrazů, nebo také porod dítěte a jinou fyzickou bolest. Ale to neznamená, že bychom měli přijímat bolest v nezdravých situacích jako známku své síly nebo jako něco, na co bychom měli být hrdí.

Namísto toho si dovolte rozpoznat své pocity. Postavte se ke svým pocitům čelem a buďte k sobě upřímní a čestní, pokud jste nešťastní v jakékoli situaci. Tomu se říká "dělat inventář", proces, který věci posunuje do pozitivnějšího směru.
Jakmile se dostanete do kontaktu se svými pocity, zavolejte si duchovní pomoc, aby vám pomohla vzdát se potřeby všechno kontrolovat sami. V Nebi máte mocný tým, který je na vaší straně a který je soustředěn na vaši plnou podporu, kdykoli mu to dovolíte.
Protože stejně jako nově vykvetlé kvítky, s nimiž jsme dnešní den strávili, vaše sny chtějí rozkvétat a růst! Je to přirozený cyklus života. A tak, prosím, nechte odejít svou škodlivou situaci, abyste mohli dát novou výživu a úrodnou půdu svým snům.


Nechť je váš den propouštění starého plný vděčnosti a radosti.

S láskou,
Doreen

* * *

zdroj: facebook.com/DoreenVirtue444
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.