neděle 2. března 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 3. do 9.3. 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves a přináším vám poselství pro týden od 3. do 9.března. Podívejme se tedy do karet na to, co s námi chtějí naši andělé sdílet ohledně nadcházejícího týdne. Tak jako vždy nejprve karty zamíchám, a pak vyberu tři karty, které nám řeknou, co potřebujeme vědět pro tento týden. Doufám, že jste si v uplynulém týdnu dopřáli potřebný odpočinek a péči, a pak si také užili energii, která se dostavila.

První kartou je telopea a její poselství Buďte svým skutečným já. Toto je skvělá karta, neboť nám dává vědět, že máme dostatečné sebevědomí a věříme sami sobě natolik, že dáváme průchod své záři novými a někdy i neobvyklými způsoby. Pamatujte, že jste byli stvořeni takoví, jací jste, z určitého Božského důvodu, a nemusíte na sobě nic měnit, abyste zapadli.
Víte, vzpomněl jsem si, jak mi kamarádi ze střední školy koupili odznak na připnutí, na kterém je nápis "Proč být normální?" A to je opravdu skvělá otázka. Proč bychom měli být normální? Neboť když vystoupíme z řady, v mnoha ohledech nám to pomůže, ale stejně tak tím pomůžeme i dalším lidem. Proto v tomto týdnu stůjme sami za sebou, nebojme se vystoupit a buďme hrdí na svou odlišnost.

Další kartou je Nátlak. Říká, že dostáváte nějaké dobré nápady a vedení, ale neměli byste dovolit druhým, aby vám mluvili do vašich rozhodnutí. Vy sami víte nejlépe, která volba je pro vás ta správná. I když vám druzí lidé mohou říkat věci, které se zdají být dobrými radami, mohou vám tím vymlouvat vaše ideje.

A na konec týdne tady máme kartu tulipánu - Dopřejte si čas sami pro sebe. Vypadá to, že obdobně jako minulý týden budeme potřebovat více odpočinku. Budeme se muset ujistit, že naše potřeby jsou naplňovány, a ne že budeme pořád jen dávat, dávat a dávat, a nic nepřijímat.

Když se tedy podíváme celkově na tento týden, máme tady telopeu, která nám říká, že si máme dovolit zářit, máme si dovolit být výjimeční a zvláštní. Pak se nemáme nechat druhými lidmi dotlačit do toho, abychom předstírali, že jsme někým jiným. Máme si dovolit být tím, kým skutečně jsme. A pak se také potřebujeme postarat o to, abychom si dopřáli všechnu potřebnou péči a podporu. Vypadá to na skutečně skvělý týden, během něhož necháme své světlo zářit a budeme těmi služebníky světla, jimiž v pravdě jsme.

Rád od vás uslyším o vašich zážitcích, které prožijete, a o způsobech, jakými ukážete světu svou skutečnou, nefalšovanou verzi sebe samých. Do příště se tedy o sebe pěkně starejte a tak jako vždy vám přeji, ať se vám vyplní všechna vaše přání!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?list=UUf351yCG8MYdM1ZLKOLtmGw&feature=player_embedded&v=YYgv-gUavw8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.