neděle 2. března 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.3. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9. března. Jsem tak natěšená na tento týden, protože ve středu 5.března začíná náš online kurz Asertivity pro pozemské anděly. Bude to opravdu nádherný a posilující čas pro nás všechny. Je to mé životní dílo.
Každopádně, protože to bude takový monumentální, mocný týden, budeme tentokrát pracovat s Vykládacími kartami archanděla Michaela, anděla odvahy, sebedůvěry a síly. Je to ničím neomezený anděl, který nám všem pomáhá kráčet po naší cestě a využívat naši skutečnou moc. Pomáhá nám zůstat silní, a přesto láskyplní a mírumilovní. A mimochodem, toto je náš ptáček, naše kamarádka Madison, jmenuje se podle jedné mořské panny, a možná nám tady bude během výkladu povídat, protože je to opravdu vytrvalý kecálek, viď Madison? (papoušek vykládá, Doreen se směje :) - pozn. překl.) Chceš nám něco říct? (papoušek opět vykládá - pozn. překl.) Momentálně jen něco huhlá, ale nebuďte překvapení, když uprostřed výkladu řekne něco nahlas, čím podpoří smysl poselství :) Ale huhlání nám nepomůže, protože nevíme, co říkáš. Jasné, krásný ptáčku? :) Dobře.
Takže tak jako každý týden nejprve karty zamícháme, zatímco se nad nimi modlíme. Cítím velmi silně přítomnost Matky Marie. Opravdu se nyní snaží chránit tuto planetu a udržet vše v rovnováze, stejně tak jako náš drahý archanděl Michael.
Při výběru karet zcela věříme, že karta, která nás upoutala, je ta, která má vyjít. Toto je vedení a zpráva pro nás všechny.

Pro začátek týdne zde máme velmi jasné sdělení: Pozitivní myšlenky vytvářejí pozitivní výsledky. Připomíná nám, že opravdu máme velkou moc. A že když si budeme afirmovat to, co si přejeme, nikoli to, čeho se bojíme, vytváříme tím dobro pro svůj vlastní život, ale také pro celý svět. A tak na té nejdrobnější úrovni buďte pozorní a dávejte si pozor na tvrzení jako "Jsem zlomený/á", "Jsem osamělý/á" a všechny takové věci. Je jasné, že k sobě potřebujete být upřímní pohledně svých pocitů, ale také si potřebujete být vědomi toho, co si říkáte, obzvláště na afirmace typu "Já jsem...", neboť to je afirmace, na kterou vám Vesmír odpovídá - a tato karta signalizuje, že se nyní naskýtá velmi mocná energie, která tu vaši zhmotňuje, ať už je to energie novoluní nebo další energie. Toto je čas, kdy si opravdu potřebujete dávat pozor na své myšlení. Dávejte pozor na své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na věci, které si přejete, nikoli na to, z čeho máte strach. Přísahejme na malíček! Budu myslet pozitivně! Nezapomeňte, že si můžete zavolat na pomoc Nebesa, aby vám pomohla zůstat pozitivní. Částečně vám může pomoci také archanděl Jofiel, jehož jméno znamená Boží krása a který vám pomůže zkrásnit vaše myšlenky.

Pro střed týdne zde máme zajímavou kartu - Využijte svou představivost a dostanete odpovědi. Tato karta nám rovněž připomíná, že jsme nyní na řadě my a máme jednat. Někdy říkáme, že to, co se děje, je Boží vůle, ale v tomto případě je Boží vůle totožná s vůlí vašeho Vyššího Já, která vždy vychází z pozice lásky a míru. Tato karta vás žádá, abyste se věnovali vizualizaci, a pak uviděli odpovědi, které jste chtěli. Jinými slovy, nebuďte pasivní a pusťte se do díla v souladu s nejvyšší vůlí pro všechny.

A na víkend... no... co k tomu říct. Další karta stejného druhu. Jsou tu celkem tři a toto je ta třetí. Říká nám: Dopřejte si čas, než učiníte rozhodnutí. Pokud nevíte, co si přesně přejete, můžete požádat Nebesa, aby vám pomohla si vyjasnit, co je pro vaše nejvyšší dobro. Pro dobro vás, vašich drahých a také pro celou planetu.
Pojďme to udělat hned teď.

"Drahý Bože, Vyšší Já, Svatý Duchu, milovaná Matko Marie, která tu teď jsi s námi, a archanděli Michaeli, voláme vás.
Pomozte nám prosím nahradit všechny naše obavy láskou.
Pomozte nám prosím nahradit všechny starosti mírem.
Pomozte nám setrvat v dokonalé víře a ukažte nám prosím, jaký další krok máme na naší cestě udělat.
Pomozte nám vyjasnit si, jaké je nejvyšší přání cesty Lásky.
Pomozte nám uvědomit si, na co máme zaměřit své zhmotňování.
A prosím, dejte nám odvahu jít kupředu po cestě Boží vůle, která přináší to největší dobro mně, mým milovaným a také všem, kterých se mé konání dotýká.
Staniž se."

Máme před sebou velmi silný týden týkající se vnitřní aktivity. Nebude se nyní mnoho dít ve vašem vnějším světě, i když ty, které se dějí ve vnějším světě, jsou odrazem vašich myšlenek. Takže u všeho, co se vám v tomto čase bude dít, se dívejte pozorně na příčinu a následek. Nezapomínejte žádat své Vyšší Já a Nebesa o vedení a pochopení toho, jak jste si tu kterou situaci přitáhli. Neberte to prosím jako že bych vás z něčeho obviňovala. Opravdu však potřebujete zasít semínka síly a moci na svém vlastním území, abyste si už nepřipadali jako oběť nebo bezmocná lodička, kterou moře hází náhodně sem a tam. Vy máte na výběr a máte moc! A tak pamatujte: Mysleme tento týden pozitivně. Pokud máte to štěstí, že s vámi tento výklad sleduje nějaký váš kamarád nebo partner, můžete si společně říci: "Hej, kdybys slyšel/a, že bych říkal/a něco negativního, zastav mě." I kdybyste spadli do negativity, můžete si to uvědomit a zase to zrušit, smazat a vyčistit. A i následky vašich negativních myšlenek či slov pak budou zrušeny, smazány a vyčištěny. Pak můžete říct všechno znovu na mnohem vyšší úrovni. 

Že Madison? (papoušek něco zabrblal :) Doreen se směje - pozn. překl.) Každopádně, děkuji vám, že jste se dnes připojili. Budu tento týden živě na Hay House Radio, než se s Michaelem vydáme příští týden na cestu do Toronta a následně Denveru na kurzy I Can Do It! (Já to dokážu!) a pak do San Francisca na konferenci spisovatelů. Budeme tedy výklady dělat na cestách.
Posílám vám mnoho lásky, mnoho Aloha!, mnoho andělských požehnání a ještě - řekněme to společně - Aloooooooha! (papoušek vydává zvuky - pozn. překl.)

* * *

zdroj: http://m.youtube.com/watch?v=UCJiL5AmpgY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.