neděle 9. března 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 10. do 16.3. 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves a přináším vám duchovní vedení pro tento následující týden. Máme tu již druhý březnový týden a já vůbec nechápu, jak se to stalo. Celý tento rok plyne skutečně rychle. Připadá mi, že tento týden nám bude přinášet nějaká skrytá požehnání. Ničeho se nebojte, neboť tato skrytá požehnání slouží jako urychlovače pozitivních změn, a pokud tyto pozitivní změny přivítáte na palubu, můžete si vytvořit takový život, jaký jste sem přišli žít. Pamatujte, že každý z nás sem přišel kvůli nějakému Božskému životnímu úkolu. A právě teď jsme všichni prošli probuzením a uvědoměním si této skutečnosti. Potřebujeme si v první řadě pamatovat, proč jsme sem přišli.
Pojďme se tedy podívat na karty Květové terapie a zjistit, co nám andělé chtějí říct.
Nejprve karty zamíchám a podle toho, jak se cítím veden, vyberu pro nás tři různé karty na tento týden. Dovolte si být při míchání karet vedeni. Neexistuje špatný čas, zkrátka když pocítíte, že nastal vhodný čas přestat míchat, přestaňte.

Podívejme se na první kartu pro tento týden. Je to karta Léčení minulého života, karta pomněnky. Říká nám, že se v nás tento týden probudí nějaké emoce, které mohou pocházet z minulých životů. Týká se to však i naší minulosti, s níž jsme se ještě nevyrovnali a s níž se nyní opět setkáme tváří v tvář. Lidé z vaší minulosti, kamarádi ze školy, kolegové či šéfové z minulých zaměstnání, stejně tak i vaše minulé vztahy, se nyní vrací do vašeho života. Nemusí to nutně být dobře nebo špatně, ano? Ale připadá mi, že bude zapotřebí i nějaká zdrženlivost a opatrnost. Cítím, že někteří lidé se vrátí z ne úplně dobrých důvodů. To však může napomoci vám, abyste se stali ještě silnějšími a více inspirujícími lidmi, kterými máte být. Zapište si prosím, že u lidí, kteří se vás snaží využít, vám vaši andělé pomohou tuto situaci vyřešit jemně a pohodlně, v míru.

Skvělé, další kartou je Buďte pozitivní. Takže, i když nás zastihly staré záležitosti s bývalými partnery, přáteli, či situacemi, potřebujeme vždy zůstat pozitivní. Protože každá myšlenka, na kterou pomyslíme, vytváří naši realitu. To znamená, že musíme naplnit naši mysl i tělo pozitivními energiemi, tak, aby této pozitivitě pak odpovídaly i naše zážitky. Buďte tedy prosím pozitivní.

A poslední karta pro tento týden je Zesilte své záměry. Ta nám říká, že jste se nechali rozptýlit mnoha věcmi a dělo se toho tolik, že jste vůbec neměli čas na věci, které milujete. Ať už jste tedy přemýšleli o vyučováním na seminářích, psaní knih, tvořením vašich projektů, nebo ať je to cokoli, nyní nastal čas, abyste se tomu plně odevzdali a svou práci dokončili. Realita je taková, že knihy se samy nenapíšou. Musíte se k tomu posadit a vyťukat ji do klávesnice. Toto je pro nás připomínka, že máme trávit čas věcmi a aktivitami, k nimž cítíme to největší nadšení.
Vím, že se může dít mnoho věcí. Já sám bývám vyrušován spoustou e-mailů, kterých mi chodí hromada každý den a zabere mi spoustu času, abych na ně všechny odpověděl. Ale vím, že nemůžu dovolit, aby mi to bránilo v ostatních důležitých aktivitách, které potřebuji dělat. Ať už jsou to sociální média nebo psaní článků či knih, je třeba si uvědomit, že i na tyto ostatní věci si potřebujeme udělat čas.

V tomto týdnu si tedy dávejte pozor na lidi, kteří se vám vrátí do života. Zůstaňte pozitivní, ať se bude dít cokoli. Pak budou vaše prožitky také pozitivní. A potom se věnujte věcem, které vás skutečně vášnivě zajímají.

Těším se, až se spolu zase spojíme další týden. Ať se vám plní všechna vaše přání, zatímco vás obklopují vaši andělé a vedou vás na každém kroku této cesty.

* * *

zdroj: http://youtu.be/5B5hqaTcD3E
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.