středa 5. března 2014

Nenechte si mluvit do svých pocitů

"Nenechte si mluvit do svých pocitů. Vy sami víte nejlépe, co potřebujete. Je jedno, nakolik "divné", "nepochopitelné", "dětinské" či "neopodstatněné" připadají vaše pocity jiným lidem nebo i vašemu vlastnímu rozumu. Ať už cítíte cokoli, obejměte a milujte tyto pocity, uctěte jejich existenci a utěšte je jako malé děti a řekněte jim, že jste v bezpečí a že je o vás postaráno. Dělejte všechno, co konejší vaše srdce. Nenechte si do toho nikým mluvit, ani vlastním rozumem. Druzí lidé mohou mít spoustu různých a užitečných rad, názorů a postojů, ale nikdy nebudou vámi. Mnohdy mají sami v sobě mnoho bolesti a nevyřešených pocitů. Chcete-li si opravdu nechat poradit někým druhým, vyberte si člověka, který ví, jak se cítíte, nesoudí vaše pocity a sám jejich léčení uplatňuje ve svém životě. Přesto však platí, že žádný druhý člověk nikdy nebude vámi a nemůže tedy soudit, co potřebujete a co ne. Může vám dát svá doporučení, ale je jen na vás a na vašem rozhodnutí, zda nabízenou radu přijmete či nikoli.
Nebojte se odmítnout následovat doporučení, která vám druzí lidé dávají, pokud je necítíte jako to pravé a nesouzníte s nimi. Neznamená to, že je nemáte rádi nebo že si nevážíte jejich ochoty vám pomáhat. Můžete jim poděkovat za jejich společnost, rady a podporu, ale nemusíte nutně následovat všechno, co vám nabídnou, když sami cítíte, že to není to, co potřebujete. Důvěřujte vlastním pocitům a vždy se spolehněte především na vlastní vnímání, které vám pomáhá vybírat si skutečně ty pravé cesty pro vás.
Tím nejdůležitějším jsou pro vás nyní láska a léčení. A potřebujete-li ke svému léčení pláč, "dětinské" hraní a poskakování, hurónský smích či cokoli jiného, dopřejte si to. Neomezujte se soudy jiných lidí nebo své mysli. Jednejte tak, jak potřebujete. Jednejte podle svého srdce. Nesuďte své pocity. Prostě jim dejte, co potřebují, osvoboďte je a oceňujte ten léčivý zázrak, který vám přinášejí do vašeho života."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.