pondělí 3. března 2014

Poselství andělů o uvolňování emocí

"Někteří se bojíte vyjadřovat své skutečné pocity ze strachu, abyste nebyli negativní a nepřitahovali si do života nežádoucí situace. Avšak dokud tyto pocity v sobě nosíte, stejně je máte ve své energii, odkud k vám takové situace přitahují. Tím, že je upřímně vyjádříte, procítíte a uvolníte, se od nich osvobodíte a svou energii tak očistíte.

Nebojte se toho, že byste uvolněním nějakého bolestivého či nepříjemného pocitu přitáhli něco nežádoucího. Uvolnění svých skutečných pocitů a očištění své energie je aktem lásky, není to nic negativního. Je rozdíl, když z lásky k sobě samým jen vyjádříte a propustíte své pocity, abyste se od nich osvobodili, a případem, kdy se opakovaně nalaďujete na pesimistické, negativní vlny. Pokud máte přece jen obavy, zda byste uvolněním svých pocitů nemohli něco pokazit, zavolejte nás na pomoc. My se o uvolněnou energii postaráme a zajistíme, aby nikomu včetně vás neublížila.

Není se čeho bát. Čím upřímnější a pravdivější budete k sobě i k druhým, tím čistější bude vaše energie, a tím méně bloků vám bude překážet ve zhmotňování vašich přání. Pozitivní myšlení vám nebude tak dobře fungovat, dokud v sobě budete někde nosit nevyjádřené nepříjemné pocity. Dovolte si tedy být upřímní a pravdiví pro dobro své i druhých lidí. Jedině tak může být vaše světlo opravdu čisté a jasné."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.