čtvrtek 14. května 2015

Vzdejte se potřeby vše kontrolovat

"Zde se vám dostává křišťálově jasného vedení prostřednictvím karty pro dnešní den. Problémy s kontrolováním vznikají, když nedůvěřujeme přirozeně se odkrývajícímu procesu a nejsme napojeni na vysokou a mocnou energii víry.
Je zdravé starat se o svůj život a řídit ho, ale jen tehdy, činíte-li tak z radosti a lásky. Problémy kvůli potřebě kontrolovat jsou vždy poháněny strachem. A vy už jistě dobře víte, jaký druh výsledků si přitahujete energií strachu.
Problémy s potřebou vše kontrolovat také často zahrnují případy, kdy si sami vyvozujete závěry o tom, JAK by měly být vaše modlitby zodpovězeny, a ignorujete přitom spoustu jiných druhů vaší zodpovězené modlitby, které k vám přitom mohou přicházet mnohem lepšími a nečekanými způsoby.
A tak si vždy nastavte pozitivní záměry, průběžně se modlete a následujte v každém okamžiku své Božské vedení. Buďte otevřeni k žádostem i pomoc i k jejímu přijímání. Týmová práce ve spojení s Bohem, anděly a důvěryhodnými lidmi vás zbaví problémů se snahou vše řídit a nahradí ji skutečným štěstím."

* * *

- Instagram Doreen Virtue, karty Andělů lásky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.