neděle 5. července 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 6. do 12.7. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 6. do 12.července. Jsem tady na zahradě s mými zvířecími přáteli a dnes budeme pracovat s kartami Poselství archandělů, abychom se dověděli, co můžeme očekávat a čím můžeme přispět druhým. Jako každý týden se nad kartami pomodlím a požádám Boha, aby nám skrze ně dal jakékoli poselství, které potřebujeme vědět, které nám pomůže a které pomůže druhým. Karty zamíchám a dívám se přitom po těch, které vykukují z balíčku. Této jedné se příliš nechtělo, tak ji tam nechám. Nikdy nevybírám kartu, která jde těžce vytáhnout. A, tady se nám snaží pomoci naše Bella (fenka - pozn. překl.). Mnozí lidé se nás ptají, kolik máme pejsků, a tak současný počet je tedy osm. 

Týden nám začíná kartou Určete si priority. Je to karta archanděla Metatrona, který dokáže krátit i prodlužovat čas, i v našem vnímání, a tak můžeme mít více času. A žádá vás, abyste se soustředili na své nejvyšší priority. Ze začátku týdne budete mít asi pocit, že vám váš čas vůbec nepatří, že veškerý rozvrh věnujete všem ostatním a nemáte dost času na sebe, své priority ani své poslání. Nyní je načase, abyste se sami chopili svého rozvrhu. Můžete také cítit odpor, který vyvstane ohledně tohoto tématu. Ale jakékoli pocity, které se ve vás takto probudí, můžete přijmout jako požehnání a lekce. Ze začátku týdne se tedy dívejte na své pocity, jestli se třeba nelitujete a nestěžujete si, že všichni ostatní se baví, jen vy ne, nebo jste frustrovaní pocitem, že nemáte na nic dost času... všechny tyto pocity vás směrují tím stejným směrem - abyste se chopili svého vlastního rozvrhu. Já se naučila pracovat na svých prioritách v malých úsecích času. Zkrátka si je rozdělit na menší úseky a pracovat na nich třeba po pětiminutových úsecích. Pak jsou tu také požírače času - to jsou všechny činnosti, které vás nijak nepovzbuzují, ale spíše ještě ubíjejí. Všichni máme své povinnosti - máte děti, musíte pracovat, starat se o rodinu - a pak jsou tu věci, které sice dělat musíte, ale které byste si mohli hodně zpříjemnit a dělat je rádi. Srovnejte svou energii před a po každé činnosti a zeptejte se sami sebe, zda byste ji nemohli ze svého rozvrhu vyškrtnout, tak abyste měli více času na své priority. Když trávíte čas svým životním posláním - což jsou vaše priority - dáváte tím dar nám všem. Opravdu to tedy není nijak sobecké, když si dopřejete čas na péči o sebe samé a své priority, protože tím dáváte dar i svým dětem, rodině, a nám všem ostatním. Dovolte si tedy přijímat. 

Pro střed týdne nám tu vychází archanděl Michael s poselstvím Jste v bezpečí. Andělé mi říkají, abych vám vzkázala, že toto se týká nějakých změn, které nastanou. Může se to týkat také vašich změn v rozvrhu a budete více asertivní. Ale každopádně vám tímto dávají vědět, že jste v bezpečí. Může se také něco stát ve světě, co vámi velmi otřese, ale na to si dávejte pozor, protože se všude ve světě vyskytuje spousta energie strachu, která se také dobře prodává ve zprávách, které se snaží nás ovlivňovat a přimět nás utrácet peníze v určité oblasti. Nekupujte energii strachu! Jste v bezpečí! Vaše duše je věčná, protože tak vás Bůh stvořil, a v duchovní pravdě se vám nic zlého nemůže stát. Ano, ve fyzickém světě můžeme být zranitelní, ale jsme chráněni, následujeme-li své Božské vedení. Nenechte se tím prosím vystrašit, jde jen o to, že v průběhu středu týdne můžete zvažovat, zda jste opravdu dostatečně chráněni.
Také říkají, že někteří z nás se nebudou cítit bezpečně citově, budou velmi zranitelní a připadat si příliš odhalení druhým v tom smyslu, že jim o sobě odhalují osobní věci, když je přitom druzí nectí. Pokud je to váš případ, pak vám archanděl Michael pomůže obměnit váš okruh přátel a sociální okruh tak, abyste pobývali pouze s takovými lidmi, jimž můžete věřit, kteří žijí v integritě a kteří budou vaše tajemství držet v posvátné úctě, místo aby je zneužívali pro pomlouvání za vašimi zády. 
V tomto týdnu se vám něco odhalí a mohou se udát pro vás velké změny - ale jsou pozitvní!

A na konec týdne tady vyšla karta archanděla Gabriela s poselstvím Péče. To se týká péče o sebe, ale rovněž dostávám poselství ohledně péče o své vnitřní dítě prostřednictvím hry a odpočinku. Cítíte-li se unavení, máte plné právo dopřát si čas na odpočinek. Můžete si zdřímnout, dopřát si masáž, zacvičit si jógu nebo meditovat. Tento víkend bude opravdu o vašem osobním prostoru, o vašich hranicích a vašem rozvrhu. Je to opravdu týden asertivity. Pamatujte, že věci, které námi otřesou, jsou obvykle povoláním k pozornosti vůči něčemu, co naši pozornost potřebuje. Když vás tedy něco nahněvá, neberte to hned jako něco špatného. Obvykle vám tyto emoce jen postaví něco přímo před obličej, aby vám řekly: "Hej! Udělej s tím něco! Udělej to teď!" A vždy si můžete zavolat na pomoc Boha, aby se o to také postaral, a dal vám sílu a podporu, zvláště u změn, které mohou u druhých lidí vyvolávat odpor. Možná vás využívají pro vaši dobrotu. Toto je čas, abyste to změnili a stali se milujícími namísto "příliš hodnými". Uveďte do praxe vše, co jste se naučili o asertivitě. Tím naučíte ostatní, jak vás respektovat, a rovněž tak můžete někomu pomoci přerušit řetězec využívání hodných lidí. Protože když nepromluvíte, mohou zneužívat nejen vás, ale i další osoby. Nebojte se být asertivní a věřte, že jste chráněni, jste v bezpečí a je na vás dohlíženo. Všechno je v pořádku. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ONtvXVHK95Q
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.