neděle 9. srpna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 10. do 16.8. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro následující týden. Pojďme se tedy podívat na to, co nám karty a naši andělé chtějí vzkázat pro tento týden. Ptám se tedy "Co pro tento týden potřebujeme vědět?" a pak věřím svému vedení... a někdy - tak jako teď - karta vyskočí sama. To je tedy ta pravá.

A je to jedna z mých nejoblíbenějších květin - slunečnice a karta Úsměv. Nemůžete si pomoct, abyste se neusmáli, když ji vidíte - takovouto krásnou šťastnou slunečnici! Jednoduše vyzařuje radost! A přesně o tom je tento týden. Sice jsme si prošli nebo možná procházíme těžkým a složitým obdobím, ale nyní se z toho dostáváme. Přecházíme do slunečního světla, štěstí a záře, která odnáší všechnu tu tíhu a temnotu. 
Andělé nám touto kartou říkají, že to nejhorší je už za vámi. Á, hurá, to jsme přesně chtěli! Užijme si tedy vzrušující týden, který je před námi a naplňme sami sebe, svá těla, naše přátelství i svou energii štěstím, radostí a spoustou, spoustou úsměvů!
Já sám se směji moc rád - určitě jste si toho už všimli :D - rád dělám hlouposti, rád si hraji a rád se bavím. A opravdu věřím, že toto všechno nám pomáhá povznášet naše vibrace. A také nám to pomáhá rozvíjet naši spiritualitu, protože energie radosti je té andělské mnohem blíže než těžká energie stresu. 

Tento týden tedy chci, abyste si hráli. Abyste se bavili, abyste se hodně smáli a říkali si spoustu vtípků se svými přáteli, abyste se mohli hodně smát :)

Těším se na vás zase příště. Do té doby se o sebe pěkně starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.