sobota 26. září 2015

Nepodmiňujte splnění svých přání

"Jako vaši andělé bychom vám rádi poradili, ABYSTE NEPODMIŇOVALI PLNĚNÍ SVÝCH PŘÁNÍ. Často totiž usoudíte, že k tomu, abyste se mohli cítit šťastní, zdraví, spokojení, milovaní apod., musí nejprve nastat nějaké podmínky. Prohlašujete pak: "Mohl/a bych se cítit lépe, KDYBY..." nebo "Mohl/a bych dosáhnout toho a toho, KDYBY..." a sami si tím afirmujete a následně i zhmotňujete právě tuto skutečnost - že dokud nenastanou ty a ty podmínky, nemůžete se cítit lépe.

K vašemu štěstí mnohdy stačí málo, třeba jen propustit některé staré emoce, vzdát se negativních myšlenek nebo učinit pár prostých změn, což ovšem vy, necítíte-li se dobře, často nevnímáte. Jako vaši andělé vidíme všechny vaše možnosti a víme, kudy vede ta nejlepší cesta k naplnění vašich přání. Rozhodujete-li se však z vlastní vůle, že "dokud to není tak a tak, nebudete šťastní", nemůžeme do toho nijak zasáhnout, protože se jedná o vaši svobodnou volbu. Chcete-li se trápit, dokud nenastanou určité podmínky, jedná se o čistě vaše rozhodnutí. My však víme - a vy určitě také - že to vůbec není nutné. Šťastní, zdraví, milovaní, bohatí atd. se můžete začít cítit již teď a přes těžké situace ve svém životě se můžete rozhodnout prožívat je jiným způsobem, jinak na ně pohlížet, nenechat se jimi tolik stresovat.

Kromě toho, právě vaše spokojené naladění vám pomůže přitáhnout a vytvářet to, co si přejete, protože vaše energie se velmi povznese. Překonejte tedy omezené přesvědčení svého rozumu "Když to není tak a tak, nemůžu být šťastný/á" a nahraďte ho novým přesvědčením "K mému štěstí vede mnoho cest za JAKÝCHKOLI podmínek, a mohu být šťastný/á bez ohledu na to, co mi v tom zdánlivě brání" (nebo nějaké podobné, které se vám bude líbit a které nebude podmiňovat vaše štěstí), jež otevírá všechny možnosti dokořán.

Uvěřte prosím tomu, že opravdu LZE být šťastní a naplnit si svá přání i přesto, že není všechno dokonalé a že ve vašem životě figuruje mnoho problémů a překážek. Tyto problémy a překážky neurčují vaše možnosti, ani vám nediktují, jak byste se měli cítit! Jste to vy, kdo se rozhodl jim přizpůsobovat své naladění a brát je jako něco, co vymezuje rámec vašich možností. Možnosti máte vždy neomezené - jde jen o to, abyste si je sami zpřístupnili tím, že přestanete své štěstí podmiňovat určitými okolnostmi. Tuto volbu potřebujete učinit každý sám za sebe, neboť jinak nemůžeme zasáhnout a pomoci vám. Vždy respektujeme vaše rozhodnutí, ať už šťastná či méně šťastná, a pomáháme vám tak, jak nám Zákon svobodné vůle umožňuje. Změníte-li své přesvědčení, že jsou vaše přání podmíněna konkrétními okolnostmi, dáte nám volný prostor k tomu, abychom vás přivedli k něčemu ještě lepšímu a to mnohem snazšími způsoby, než jaké se snaží vymyslet váš rozum. Jediné, co od vás potřebujeme, je neomezovat své možnosti svými přesvědčeními a negativními afirmacemi a vždy následovat své srdce, které vás vede za radostí. Přestože vás mnohdy vede k něčemu, co zdánlivě vůbec nesouvisí s vaším přáním, nakonec zjistíte, jak je vše dokonale propojené... a že cesta ke splnění vašeho přání se VŽDY najde, a to i na těch nejméně očekávaných místech." 
Emotikona hear "

* * *

- Poselství andělů, M.T.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.